Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DannyM

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van DannyM (Pagina: 1 van 1)

Topic: Plaats hier je eigen productie/mix/remix! (2-1-2010 18:59:00)
heb ook een dubstep mixje van 10 minuten in elkaar geflanst.
https://www.youtube.com/watch?v=RtaiGIZoEjY

tracklist staat bij de description.
enjoy!
Topic: Welke hoofdtelefoon(s) raden jullie aan? (30-9-2009 21:26:00)
@Roy
dankje, ik zag je reactie pas toen ik mijn eigen net had gepost.
ik zal even verder kijken naar andere modellen die je hebt voorgesteld.
Ondertussen zijn meerdere reacties welkom! ik heb al heel veel gehad aan deze 2 comments.
Topic: Welke hoofdtelefoon(s) raden jullie aan? (30-9-2009 21:23:00)
ja die ziet er idd wel goed uit om mee te draaien.
Ik zou er alleen niet mee op straat gezien willen worden wink ;)
dus dan zou ik daarvoor nog een andere (moeten) kopen?
zoals ik zei, Skullcandy ziet er wel gaaf uit en alles, en ze hebben zelfs een eigen DJ-lijn aan headphones, maar ik heb een boel mensen slecht horen spreken over de kwaliteit van het geluid.
Is het geluid van hun dan wel goed genoeg voor zo als mp3-speler headphones te gebruiken?
Topic: Welke hoofdtelefoon(s) raden jullie aan? (30-9-2009 21:02:00)
Hallo mensen,

Ik ben hier nu al een tijdje over aan het twijfelen, ik heb aan wat mensen rondgevraagd en krijg telkens een ander antwoord, dus ik ga het hier ook even vragen. Als deze vraag niet in dit subforum thuishoort, verplaats hem dan aub naar de correcte :)

Even over mijzelf en een korte historie:
Mijn naam is Danny, ik ben me een beetje gaan bezighouden met muziek/plaatjes draaien sinds vorig jaar, toen ik bij de DJ-commissie van een studentenvereniging in Maastricht ben gegaan. Dit was dus by no means professioneel draaien of iets dergelijks, zolang er maar een feest onstond, met cdj-200's en een mixer waar ik het merk niet meer van weet, voor ongeveer 100-150 man op een drukke avond. Dit vond ik hartstikke leuk om te doen, ware het niet dat mijn studie niet zo voorspoedig verliep, en ik het helaas achter me moest laten.
Ik wou toch graag doorgaan met zulke feestjes draaien, en daarom heb ik me in de stad van mijn huidige studie ook bij een dj-commissie van een kleinere studentenvereniging aangesloten (op een drukke feestavond 50-100 man). In principe hebben ze wel weer alle apparatuur daar staan die nodig is voor een klein feestje, maar er begon toch iets te knagen afgelopen weken.

Ik heb van mijn ouders nog 75 euro tegoed die ik mag uitgeven aan DJ-spul. Ik wou hiervan een hoofdtelefoon kopen (eventueel wat duurder, wat ik dan uit eigen zak bijbetaal). Nu zijn mijn ambities op het moment niet zo zeer hoog, ik wil gewoon op wat gezellige kleine (studenten)feestjes voor de muziek zorgen. en hopelijk word ik een keer gevraagd om op een wat ander feestje te draaien, dit gebeurde in Maastricht ook vaak genoeg, omdat ze weten dat de SV dj's heeft.
Mijn oog was gevallen op de Technics SH1200.
Maar nu komt de catch: ik zie wel eens mensen met een hoofdtelefoon op straat lopen, in plaats van oordopjes in hun mp3-speler. Op zich vind ik dit ook wel leuk, dus ik was me ook aan het bedenken om een hoofdtelefoon voor "op straat" te kopen.
Nu zit ik dus met een paar opties in mijn hoofd
- Een hoofdtelefoon kopen en die gebruiken voor zowel de (momenteel weinige en niet professionele) feestjes die ik draai, en voor mee "op straat" te gebruiken als mp3-speler hoofdtelefoon. Dan loop ik dus wel met een best dure hoofdtelefoon op straat rond, wat misschien een beetje patserig overkomt op andere DJ's, omdat ik met een DJ-hoofdtelefoon rondloop, en niet eentje die "gewoon" als hoofdtelefoon gebruikt wordt.

- een hoofdtelefoon om mee te draaien, en nog een andere om mee rond te lopen (die dan misschien wat meer fashionable is, laten we zeggen een skullcandy ofzo)

- voorlopig even geen draai-hoofdtelefoon kopen, omdat ze op de plek waar ik nu wel eens draai ze wel al eentje hebben, maar dan kom ik nog niet ver met de 75 euro van mn ouders, want als ik daarvan een mp3-speler hoofdtelefoon koop, is het niet echt opgegaan aan DJ-gear.

Verder staat bijv op de website van skullcandy dat ze een of andere professionele hoofdtelefoon gaan uitbrengen (de SK Pro), ik heb veel negatieve reacties gehoord over dit merk, maar de SK Pro is nog niet uit. Weet iemand hier meer van?

Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite dit te lezen en te beantwoorden. Ik wil nog even benadrukken dat ik maar pas ben begonnen met me beetje bezighouden hiermee, en momenteel niet al te hard wil gaan, maar gewoon een gezellige borrel/feest avond het liefst draai, en dus totaal niet weet wat goed is en wat niet.

Groetjes,
Danny

P.S. ik wil even dankjewel zeggen aan de mensen die me aan deze website hebben gebracht, jullie weten wie jullie zijn ;)