Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Hydro

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 8 bijdrage(n) van Hydro (Pagina: 1 van 1)

Topic: Electro Voice ZX-5 (25-5-2009 23:49:00)

Reemski schreef:

hydro schreef:

Geen Kul CP versterkers werken met een -24 gain structuur
Wot ????
Op de site van EV staat duidelijk de amplifier gain van 32dB en een input sensitivity van +5.8dBu. Dus +6dB insturen voor vol vermogen, iets wat je vaker tegenkomt. Waar jij die -24 vandaan haalt geen idee, maar het klopt niet.
Klopt ook gelezen.. maar goed zo is het mijn verteld door meerde vertegenwoordigers van EV dus zo zeg ik het ook maar... (maar inderdaad -24 is inderdaad erg veel.. nu ik het terug lees)
Topic: Electro Voice ZX-5 (25-5-2009 20:04:00)
Geen Kul CP versterkers werken met een -24 gain structuur deze amps zijn speciaal ontworpen voor de elcetro voice line arrays. zo dat ze minder ruissen door alle koppelingen. daarom is om het optimale resultaat uit een CP amp te krijgen een GOEDE (dus geen dap) controller zeker noodzakelijk.

En van de voeding is ook zeker waar! dat heeft ook met de S achter bijvoorbeeld CP3000S te maken.
Dus niet om de ZX5 nu te willen prijzen kan hij egt beter klinken als dat jij waarschijnlijk gehoord heb!

(toen ik voor het eerst een CP amp kreeg wist ik dit ook niet en ik vond altijd dat als je hem op ze kloten gaf de versterker enorm ging knijpen en kil werd.. dus daarom over gestapt op een Zweeds merk... en na enige tijd kreeg ik van EV te horen waarom ik niet het gewenste resultaat uit mijn amp kree. en naar een demo van hun ben ik er egt van overtuigd dat het met een goede controller inderdaad een stuk beter word egt de klank van de amp kan er zeker op vooruit gaan!)

maar ach zullen we het in deze topic gewoon bij de ZX5 houden
Topic: Electro Voice ZX-5 (25-5-2009 18:18:00)
Het probleem dat jij ervaart is de CP3000. alleen als je een goede processor achter je CP amps hangt haal je daar het optimale resultaat uit zonder dat kan je het wel vergeten.
Mij heb je toch niet horen zeggen dat het met een processor niet mooi te krijgen is? Het ging om de ZX-5 zelf, wat hij pressteert zonder processor.

Het probleem van een CP3000 is dat die zonder goede procesoor nergens naar klinkt. maar de hebben alle CP versterkers. Je moet egt je best doe om daar lekker geluid uit te krijgen. maar het is wel mogelijk met een goede procesoor.. Maar ik zal er niet langer over door gaan ;-)