Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Baja flightcases

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Baja flightcases (Pagina: 1 van 1)

Topic: Huur laser? (19-5-2009 12:16:00)
Even een oud topic omhoog gooien. Wij zijn voor presentatie op zoek naar 3 x 250 mW lasers. Voorkeur is groen. Geen bediening nodig. Oja hij moet wel DMX zijn. We hoeven geen logo's oid te projecteren. Alleen wat golfjes en vierkantjes enzo.

Wie kan mij helpen met een bedrijf in de regio Delft?
Topic: Flightcase met koelkast (19-5-2009 12:12:00)
Wij hebben ook wel eens een dergelijk kist gemaakt, dit was voor een vrieskist, zo'n kist met een klepdeksel.

Ik denk dat iedere flightcase boer die een beetje serieus is wel z'n kist kan bouwen. Het is immers niet heel veel anders dan een kist waar versterkers of rookmachines in zitten.
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (13-5-2009 16:33:00)
Ik heb lange tijd voor m'n bedrijf met een antieke Volkswagen T3 gereden. Was echt een geweldig ding ook al was 'ie 26 jaar oud.
Hij voldeed overal aan want ik hoefde er niet zo vaak mee te rijden maar zo zie je maar dat als je er goed mee omgaat elke auto oud kan worden. Het was eigenlijk ook meer een liefhebbers auto dan een veel gebruikte werkauto maar heb er altijd met plezier in gereden.
Daarom denk ik ook niet dat al die auto's zo slecht zijn.

Die renault maakt de tweeling busbroer (master) van de opel. Hierin heb ik jaren gereden maar dat ging prima. Beste bus trouwens met een goed moterblok. Kwam wel tot de 160 km in Duitsland. Tsja, je moet alles eens geprobeerd hebbent toch?