Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Joris

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 8 bijdrage(n) van Joris (Pagina: 1 van 1)

Topic: Probleem numark axis-9 (5-3-2006 12:23:00)
kheb het net ff met een originele cd geprobeerd en dat geeft hetzelfde probleem. Tis trouwens ook geen Axis-9CR, maar een "normale" axis-9. Op een ander forum werd gezegd dat het mogelijk aan het loopwerk kon liggen...
Topic: Probleem numark axis-9 (5-3-2006 01:22:00)
hmm, dat klinkt alsof er niet veel aan te doen is.... t gekke is dan dat de ene er geen last van heeft, maar de ander wel. Int begin had ik er ook geen last van, maar tis steeds erger geworden. Kzal morgen es proberen oftie het ook met originele cds doet.
Topic: Probleem numark axis-9 (4-3-2006 19:58:00)
volgensmij is dat het niet... hij skipt echt als n malle of hij blijft in n heel kort loopje hangen. Tis niet dattie ineens bend als ik aan de behuizing zit ofzo.
Topic: Probleem numark axis-9 (4-3-2006 19:42:00)
here's the deal:

Ik heb nu ongeveer 1,5/2 jaar een setje axis-9's, besteld in Duitsland (ja, ik weet het...). Die dingen bevielen erg goed, tot een van de twee een tijdje geleden begon met skippen. Eerst sloeg ie maar heel af en toe over, maar na een tijdje gebeurde dat steeds vaker en nu blijft hij zelfs meerdere keren in een nummer hangen. Ongeveer een week geleden na de zoveelste verneukte mix heb ben ik maar naar de locale electro boer gegaan om m te laten repareren...

electro harry dacht "hmm, hij skipt... dat kan maar een ding betekenen: de lens is vuil/verrot". Harry raadde mij aan er een reinigingsdisc in te gooien, ik heb echter niet al te positieve verhalen over die dingen gehoord, dus dat leek me niet zo'n strak plan.
Ik vraag aan die gast oftie m niet met ethanol schoon kan maken, maar dat was volgens hem ook slecht voor de lens (harry: "ethanol is eigenlijk hetzelfde als alcohol, maar dan wat aggresiever" ) Nouja, in een vlaag van verstandsverbeistering en diepe bedroefdheid om mijn gare cd-speler heb ik dat ding daar achter gelaten in de hoop dat ik m heel terug zou krijgen...

Een week later en 50 euro lichter, ik haal dat ding op, harry heeft n nieuwe lens in mn speler gezet, ik blij: "hoera, ik kan weer plaatjes draaien, bedank harrie!" Kom ik thuis, que de eerste plaat en dat ding flipt alweer. Na ff klooien kom ik erachter dat het mogelijk met de jog te maken heeft (als ik m laat spelen zonder eraan te komen gaat ie best redelijk, zodra ik probeer te mixen flipt ie...

Kben meteen maar terug gegaan naar die zaak, maar ze waren al gesloten... kben nu dus vrij pissig op die gasten (hoe komt het in je bolle harsens op om er gewoon n nieuwe lens in te zetten zonder eerst te kijken waar het aan ligt? )en ik baal dat mn cd-speler het niet doet en ik dus niet kan draaien...

De doos is hoogst waarschijnlijk nergens meer te vinden (verloren gegaan bij verhuizing), garantie bewijs idem dito (als die er uberhaupt nog op zit, na twee jaar en opengemaakt door harry...)

Heeft iemand enig idee waar het aan kan liggen? ik zal u eeuwig dankbaar zijn!

PS: ja, volgende keer koop ik netjes mijn speler bij new-line happy :)
Topic: Gebrande cd's (20-11-2002 14:45:00)
48 euro ??! das bijna honderd gulden. Dan staan er een hoop nummers op zon cd die je toch niet wil hebben, dan kan je net zo goed de relaxte nummers gewoon op plaat halen.

BTW:
als je een plaat koopt voor 10 euro, heb je tenminste nog het gevoel dat je wat krijgt ipv met zon klote cdtje van tien cm doorsnede waar je honderd piek voor betaald en hem na een avond weg kan pleuren omdat een of andere pauper je cd aanziet voor een bierviltje en er gezellig zn BaCaRdI BrEeZeR op neer pleurt

NEE DANK JE, IK BRAND WEL EEN CD VOOR DRIE PIEK!!!
Topic: kazaa (down) (9-11-2002 23:38:00)
fok TMF, check deze platen:

pepper sweeney - H4U
Orange - Orange 5&6
Umek - Gatex
Mike vs John Fleming - Icecream
DJ Salez vs DJ Cor Fijneman - Lattitude
Accadia - Blind Visions
The Shrink - Bit Staboi (mark norman rmx)
Art Of Trance - Love Washes Over (Airwave)
Rebelgrooves - Automatic
Andain - summer calling
marco v - atlanta 02-02-2002
fend - breakdown ( blijft goed )

kijk, hier kun je wat mee happy :) tenzij je Jan wayne beter vind natuurlijk wink ;)
Topic: de ideale cd-speler (29-9-2002 23:13:00)
Ik heb zelf twee gemini cdj-20's. Ik vind twee toloaders wel fijner dan een dubbele cd-speler, je kan ze makkelijker op je bureau/tafel kwijt en het is fijn dat je, net als met TT's, er één aan elke kant van je mixer kwijt kunt. Wat mij betreft kun je, tenzij je je cd-speler gaat inbouwen, beter twee toploaders nemen ipv een dubbele ( qua ruimte/mixgevoel dan)

ik ben zelf zeer tevrede over mn cd-spelers, ze zijn lekker cheap, en alles wat je nodig hebt zit er op, dus geen effecten, seamless loop, 15 miljard cuepunten in je geheugen en niet scratchen. Het zijn dus lekkere basic spelertjes, de enige nadelen zijn de klep (kan open als de cd nog speelt) en de enigzins vage cue methode. Een vet pluspunt is dat ie bijna alle cd's afspeelt, beschadigd of niet.

conclusie: de cdj-20 is een goede cd-speler, met alleen het broodnodige erop. Wat mij betreft is dit DE cd speler voor thuis (tenzij je effecten/loop-geil bent).
Topic: Gemini PT-2400 of de PT-2100 (25-7-2002 00:34:00)
Ik zit zelf met een soortgelijk probleem, ik kan na eindeloos sparen en vakantiewerk eindelijk goede draaitafels kopen, maar nu zit ik te twijfelen tussen de pt-2400 en de TT-2. Ik weet dat ze kwalitatief ongeveer even goed zijn, maar zijn er nog ( belangrijke) verschillen waar ik van moet weten voordat ik een keuze maak, of zijn de verschillen zo gering dat ik gewoon de draaitafel moet nemen die ik het mooist vind? Is het trouwens een probleem dat numark kapt met de TT-2, bijv als ik een keer een onderdeel ofzo nodig heb?