Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van GoeieGast

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van GoeieGast (Pagina: 5 van 10)

Topic: Avolites PEARL EXPERT DEMONSTRATIE (13-12-2006 13:45:00)
MM. Nah we horen het wel, die van ons (m'n chef) heeft t nog niet.
Topic: Avolites PEARL EXPERT DEMONSTRATIE (12-12-2006 21:57:00)
Los van het feit dat de nu geleverde 2008's nog met 2004 software zitten en derhalve de USB functie ook nog niet werkt...
Topic: Avolites PEARL EXPERT DEMONSTRATIE (5-12-2006 21:36:00)
Of die eerste Smiley is gewoon een luldebehanger. razz :p
Topic: Light - Geluid Nieuwjaar (5-12-2006 18:12:00)

dewazige schreef:

oplossing; 8 stuks 230->28V trafo erbij die minimaal 250w kan leveren.
Conclusie: Wel te doen maar niet haalbaar.
Kan, als je ze echt los wil besturen (doe ik zelf waar ik de keuze heb) doe je gewoon een VNSP lamp in je par.

Geluiddset voor 800 man 'nét' redden is overdreven. Je krijgt al F1 sets voor more or less dat geld. Hele meuk voor dat geld wordt lastig (en ik vrees dat je je opgenoemde lijstje bij de meeste verhuurders uit je hoofd kan zeggen of het zijn wel érge marktverziekers)
Topic: Avolites PEARL EXPERT DEMONSTRATIE (5-12-2006 17:49:00)
Geen ervariong met HOGS,

Wel eens theater achtig op een sapphire 2000 gedaan, ging prima, zeker ook vanwege het grote aantal faders.
Timing kan soms beter inderdaad, zo is bijvoorbeeld de tap tempo niet ideaal.

Ik denk dat er toch meer lui zijn (zeker in het niet al te super profi gebied) die met een pearl een showtje tikken dan op een HOG. Zeker met live werk vind ik de pearl prima.
Topic: Avolites PEARL EXPERT DEMONSTRATIE (4-12-2006 17:34:00)

DJ/LJ Nostra schreef:

geef mij maar nen hog laugh :D
En geef mij maar een lekker wijf met grote prammen!

Prima dat je de hog beter vind. IK wil graag horen waarom, en niet dat ie 'lekker werkt' en waarom je em beter vindt dan de Pearl. Als je zoiets zegt ONDERBOUW het dan! Ik vraag aan jou dus een professionele uitleg over deze kreet (en ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat het nu stil blijft)
Topic: Avolites PEARL EXPERT DEMONSTRATIE (1-12-2006 18:47:00)
Kennis van Pearls (en dus eigenlijk avolites tafels) hoort daar inderdaad zeker bij.
Topic: Avolites PEARL EXPERT DEMONSTRATIE (1-12-2006 12:41:00)
M'n chef heeft een Pearl 2008 gekocht, dus heeft even geen zin meer om te komen. (los van voor de lol natuurlijk) Opslag is dus omgetoverd tot speelkamer. laugh :D

Los daarvan vind ik dit wel erg reclame worden... (en tis niet de eerste keer van deze gebruiker!)
Topic: Betalen met creditcard (26-11-2006 14:14:00)

Dré schreef:

Credit card is een achterhaald systeem, uit de tijd dat er geen alternatieven waren. Er is tegenwoordig geen enkele reden om nog met een credit card te werken (alleen zien de machtige creditcard maatschappijen dat anders en hebben ze voldoende middelen om dat idee bij anderen naar binnen te gieten en daar te houden).

Ook bieden credit card maatschappijen leuke extra's zoals 30 dagen extra garantie op verlies en diefstal en meer van dat soort dingen. Erg leuk maar de rekening betalen ze NIET zelf, die leggen ze neer bij de winkelier. Da's verdomd leuk trakteren zeg, van andermans geld...

En dan nog de rente die in rekening gebracht wordt als je rood staat... Erg leuk allemaal...
1 Voor betalen op internet zijn er betere alternatieven. Maar achterhaald is het zeker niet. Denk aan restaurants, parkeergarages en de Franse tolwegen. Zijn genoeg voordelen te verzinnen. En met mn American Express card ben ik bij elke aankoop verzekerd tegen bullshit van welke vorm dan ook. Terwijl ik bij rembours en overmaken naar toko's die garantie helemaal (of in ieder geval een stuk moeilijker te claimen) niet heb.

2 Zo lust ik er nog wel een. Dat is hun winst en dat kunnen ze ook gewoon in hun zak steken.

3 Die is zeker niet mis inderdaad.
Topic: Leatherman/Multitool (23-11-2006 13:28:00)
Kunnen dus concluderen dat het er aan ligt waar je het voor gebruikt.

Ik werk vaak on the road met verschillende mensen, op verschillende plekken en andere apparatuur. Ik trek even de boom van een statief als -ie te ver terug is omdat de stopring weg is, een klem van een mac en ga maar door.

Als je met je eigen showtje weg bent en alles is vaak hetzelfde dan is wellicht een toolkistje handiger.

Lampje en Tool gaan net wel/niet onder je T-shirt. Zo'n politie batterij aan je riem is geen gezicht inderdaad, maar dit valt best mee.
Topic: nieuwe merken op new line (21-11-2006 19:00:00)
Waarom is m'n bericht verwijderd? Vond het geen flauwekul, zeker het eerste deel niet. Was een reactie op BigBang, dat het hem tegenviel dat Ecler Oem produkten gebruikt, terwijl vele grote merken het ook doen, met super spullen. Derhalve vind ik het onterecht dat m'n bericht verwijderd is.

En btw, ik ben erg benieuwd naar die 'verhandeling'. wink ;)
Topic: Leatherman/Multitool (20-11-2006 18:05:00)
Die bracket met 1 klem gaat prima, die nieuwe, die nu standaard geleverd wordt, met als het ware twee brackets, en dus ook 2 klemmen, is een ramp. Gaat alleen met kracht of lerenmeneer dicht. Geef mij maar een lerenmeneer in plaats van een toolkist oid. Deze heb je tenminste altijd bij de hand, ook als het echt effe snel moet of op een moeilijke positie staat en biedt mij minstens 25 van de 30 keer een passende oplossing. (van soldeerhouder tot schroevendraaier, van opener tot mes) Zeker op een klus waar je met een heleboel mensen rondloopt is het wel zo makkelijk als je het bij de hand hebt. (ik klap mijne minstens 752 keer sneller uit dan dat jij, Dré, naar je tas kan lopen (die hopelijk niet midden op het podium in de weg ligt, maar bij de FOH oid)/
Topic: Leatherman/Multitool (19-11-2006 22:26:00)
Hier ook de Supertool 200. Geen klus waar ik em niet gebruik.
Topic: Jouw Top-10 (16-11-2006 17:48:00)
Anders ben je ook nog vet in overtreding. Een Vtje op je borst terwijl je geen officiele beveiliger bent is strafbaar.
Topic: Jouw Top-10 (16-11-2006 17:12:00)
Ik betaal zaterdag voor zes man en een hond de hele avond/nacht 1000 euro.
Topic: Jouw Top-10 (15-11-2006 18:58:00)

lj/dj cono schreef:

oke sorry dan heb ik het verkeerd begrepen.
excuses
Zo diep zit het niet hoor wink ;)

Gerotzooi was natuurlijk wel vervelend, maar staat m.i. volledig los van de sfeer op het feest zelf (waar helemaal geen plannen waren of hingen om daarlijk eens even te gaan klappen) en op het feest zelf was het prima
Topic: Jouw Top-10 (15-11-2006 17:22:00)
De sfeer was, integendeel, prima. Dat er een stuk of 5 gasten herhaaldelijk aandorngen op een bepaalde soort muziek is tot daaraantoe en de reden is uitgelegd (en zo'n ramp was dat nou ook weer niet) . De vechtpartijen waren na het feest en niet op schoolterrein. Ook was er haast geen enkele leerling van onze school bij betrokken. Ze van het schoolterrein aftrappen was derhalve niet nodig. Sfeer op het feest was integendeel buitengewoon goed en wij horen nog steeds van mensen dat het geslaagd was en het een (sinds tijden) een leuk schoolfeest was. Voorhene werd namelijk een drive-in Dj ingehuurd (die het á niet leuk deed en b alle appratuur overbodig meenam)
Topic: Jouw Top-10 (15-11-2006 16:10:00)
Tjah. Klinkt heel interessant zo'n 'Dan zet ik meteen mn mixer uit en beveiliging me dit me dat me zus en me zo' varhaal maar als degene die het doen je vrienden zijn en er geen beveiling is en het ook nog deels je eigen schuld is dan gaat dat niet op. Eigen schuld? Ja, als er hardcore aanegvraagd wordt en je zegt dan 'hierna', en je doet het niet, waarna men weer komt 'hardcore!' en je zegt weer ja na deze twee nummers en deze grap flik je nog 4 keer dan moet je niet raar opkijken als men vervelend wordt. Kijk als je normaal alijd staat te lollenn te lallen en te lellen en als je op een schoolfeest draait waar je in de dagen vooraf al hebt gezegd hardcore te gaan draaien en je staat dan op dat schoolfeest tussen diezelfde personen waarmee je in het dagelijks leven staat te lellen, te lollen en te lallen en je doet dan ineens heel serieus én niet wat je zegt/hebt beloofd dan vind ik het niet raar dat men irritant wordt.

Kijk die mensen die het deden doen dat soort dingen nooit. Maar omdat Peter, hun vriend, draait en omdat Peter ook van een geintje houd voorkom je het moeilijk.

En licht uit de speakers, tjah. Set is op een bepaald moment toen Gizzy pissen was, en er niemand bij de set was over zn nek gegaan (niet blijvend) doordat bepaalde personen er aan gingnen klooien. Ben toen zelf maar achter de LJ pc gekomen en er even achter gaan staan maar het was wel link natuurlijk. Ziet er raar uit maar het is de beveiliging van de speakers. Teveel aan vermogen gaat inderdaad naar een interne gloeilamp.

Het schoolfeest in kwestie was heel gezellig, alleen door een grote toestroom van apen van buitenaf waaronder een grote groep mensen van een MAVO-school in de buurt en een groot aantal allochtonen (ik wil daar niks mee zeggen, ik "CONSTATEER" alleen (voor de zoveelste maal)) het uitliep in rellen voor de school waar de politie aan te pas kwam. De door de lucht vliegende bakstenen, fietsen en hun werpers verdwenen gelukkig snel naar een ander gebied.

Hierom wordt vanaf de volgende keer weer beveiliging ingehuurd en worden er (zoals gebruikelijk was toen ze er nog wel waren) afspraken gemaakt m.b.t. de toegang van lui achter de bar en op het podium en alle andere plekken waar een bezoeker doorgaans geen reet te zoeken heeft.
Topic: Slechtste ervaring (14-11-2006 12:15:00)
Dit weekend naast schoolfeestje een korendag gehad. Aangezien ik het niveau al aan voelde komen maar even langsgeweest en afspraken gemaakt:

Vier koren met het volgende.

1 accoustische gitaar en 1 accordeon in 1 van de koren. - Werden in totaal 7 accordeons, een keyboard en 2 gitaren.
Ik zou alle koren even zien (horen) om dat vast te kunnen stellen en een soundcheck te doen. - Slechts 1 van de koren kwam voor een soundcheck.
Slechts 1 van de koren zou 2 solisten hebben. - Alle koren hadden 2/3 solisten.
Front of house moest in de berging (dus zegmaar onder balkon) staan van de sporthal met een hek ervoor, waar ik iedere keer overheen moest.
DirigentEN begonEN al met lullen en zingen terwijl ik nog microfoons aant neerzetten was en de zaalmuziek nog aanstond.
Godzijdank eigen mixer meegenomen daar ze bij de opbouw (waar ik niet bij was, (had instructies gegeven) hun eigen tafeltje en lichttafel omzeep hebben geholpen wegens een foutje in de krachtstroomkabel.

Nou was voor alles last minute wel een (niet optimale) oplossing voor te vinden en ging het verder goed en klonk het prima (ook volgens organisator en publiek) maar mijn zelfbeheersing werd wel érg op de proef gesteld.
Topic: Jouw Top-10 (9-11-2006 18:11:00)
Apparatuur wordt deels door school en deels ingehuurd. (waar wij dan ook weer voor zorgen maar dat terzijde). Onderbouw komt meestal rond 8 uur en de bovenbouw rond 10 uur (toevallig gaat dan ook de tap open). Meeste jongens publiek zit te wachten op hardcore ala Neopthye of gewoon house ala Hed Kandi. Met een enkele Hazes of Rockliefhebber ertussen. Damespubliek zit t meeste in Top 40 en house hoek. Dat is wat betreft de bovenbouw. Wat betreft de onderbouw volstaan de meeste top 40 nummers met een bekendere Tiesto en DLG erdoor. Ik zeg alleen maar dat bij ons zo gaat, dus op elk ander feest kan dat best anders zijn. Dit wordt overigens het 21e schoolfeest dat ik bijwoon en ongeveer het 18e die ik al dan niet geheel verzorg, dus de informatie is ergens op gebaseerd.