Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van GoeieGast

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van GoeieGast (Pagina: 3 van 10)

Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (7-2-2008 14:50:00)
Één tip om blijvend en nog geirriteerder geouwehoer te voorkomen, JA zeggen = JA DOEN. Als je zegt dat je he gaat draaien en je doet het niet dan blijft men komen zeuren.
Topic: Sensation white (witte warnex) (5-2-2008 13:14:00)
Witte grill/schuim lijkt me wel essentieel inderdaad. Ziet er leuk uit en denk dat je er in het modeshow/beursstand circuit ook wel wat mee kan.
Topic: Lichtsturing via laptop? (29-1-2008 23:59:00)
MMM.

Klinkt leuk maar ik denk dat je juridisch gewoon op je bek gaat...

Je kan het ook zo zien: het hele Lightjockey pakket kost ik meen 825 euro (bij fairlight) en het softwaredeel van het pakket is gratis te gebruiken.

Los van het feit dat je niet de Martin service enz hebt. Kom maar met zat argumenten waarom het wel werkt maar er rammelt gewoon iets aan. Ik vetrouw zo'n zelfbakdongle gewoon niet waarbij je in het programma allerlei truuken moet uithalen. Zeker niet als je betaald er mee bezig bent.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (29-1-2008 12:52:00)
MM Als ik gebeld wordt en het komt me niet uit, dan sms ik op een moment dat ik even wel kan smsen (meestal kort daarna dus) even dat ik niet kan bellen... en dat men dus even moet smsen (want dat kan vaak wel (alleen tijdens draaien/schuiven/rijden/drukbezig e.d. niet) ) of anders even zijn plas moet ophouden wink ;)
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (25-1-2008 21:07:00)
Tjah. T is gewoon altijd naar de beste oplossing zoeken. Tuurlijk sta je het liefst in het midden o twee derde vande zaal met ruim hek om je heen en goed bekleede muren en veel mensen achter een XL4 met een berg studio compressors en Lexicon 960 galmpjes en een podium vol U87's met een band alleen op oortjes enz enz enz... Maar soms kan/wil men niet anders omdat er hogere belangen zijn zoals de inrichting van de zaal, of omdat een locatie iets niet toelaat of omdat het er financieel niet in zit... en daar moet je het dan gewoon mee doen en er het beste van maken..
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (25-1-2008 20:47:00)
Even paar misverstanden uit de wereld helpen.

Het gaat hier natuurlijk over een band, ten eerste. wink ;) Maar ook voor dipsko wordt een setje wel eens afgesteld hoor.. En soms ook wel over de wat grotere setjes ;) (althans, groter dan subtop per kant)

Ten tweede, ik bedoel met 'eikel' niet dat je een eikel bent als je in een hoek staat maar dat als je ergens op locatie achter komt wat je niet bevalt en je hebt dat niet duideijk van te voren besproken is dat je eigen probleem.

En ten derde, ik ben de laatste van het stel die met een houding van 'nou dit staat hier en anders ben ik weg' rondloopt. Dat zou ik bij de meeste klantjes ook niet hoeven te proberen trouwens wink ;) En wat zou het fijn zijn als iedereen jouw/onze instelling overneemt tom!

Dus de opmerking van 'dan houd je veel meer klantjes over' vind ik ten eerste onterecht en behoorlijk misplaatst/onzinnig en ik interpreteer het zo dat je suggerreert dat ik te weinig klantjes ofzo hebt, which is not the case happy :) Ik sta inderdaad niet dagelijks te schuiven maar ik heb nog een andere bezigheid namelijk de studie tandheelkunde aan de UvA/ACTA wink ;)
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (25-1-2008 16:20:00)
Ja kijk als het met een van de bands waar ik vast geluid voor doe is het niet zo'n probleem, als je een bandje tig keer gedaan hebt dan krijg je de mix in het eerste nummer in orde. Maar even kunnen eq en is natuurlijk wel fijn bijvoorbeeld ;)
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (25-1-2008 16:12:00)
Niet houden aan gemaakte afspraken is een goede, naast stroom, trappen e.d. Maar je hebt ook nog deze:

Ik bedoel dus uitdrukkelijk NIET het op locatie moeten bespreken maar expliciet gemaakte deals niet nakomen.

Dit is echt een trouwerijenkwaal:

Wordt afgesproken dat er tijd is voor een soundcheck, daarbij zeg je dus dat dat lawaai inhoudt, en dat dat dan opeens weer niet kan: " Oh sorry ja nee he vervelend maar dat kan niet want achter dat scheidingsdoekje zit de hele kutfamilie nog aan tafel' of nog leuker dat je fluitend met het eerste kistje binnenkomt rollen in de zaal zelf die volzit met eters..

En afspraken over de plek van de FOH, en dan bedoel ik dus niet dat je daar komt en er DAN achter komt dat je in de hoek moet staan want dan ben je mijns inziens dus zelf een eikel, maar dat je exact goed uitgelegd hebt wat hoe groot waar en waarom daar en niet hier en dan alsnog een azijnstemmetje krijgt met 'goh oh shit he vervelend kut sorry maar dat grote ding kan echt niet daar staan hoor, dat kan toch ook wel daar achter in de hoek onder het balkon achter het podium'?
Topic: martin lightjockey software (6-1-2008 21:39:00)
Dat bedoel ik, en ik vind dat om te programmeren een stuk prettiger... wink ;)
Topic: martin lightjockey software (6-1-2008 16:36:00)
Maar ik zie voor diskootjes van new-line kaliber wink ;) ook het nut van trussen e.d. niet. Tenzij het om een voorstel naar een klant toe gaat of iets in die trend. Maar met een paar koppen gebruik ik heel vaak de visualizer om even in een uurtje te programmeren voor een showtje.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (7-10-2007 13:05:00)
Mannen van EML die af en aan lopen over jouw pas geboende LEDvloer?
razz :p

Ja je kon natuurlijk niet verwachten dat men er niet overheen loopt in de situatie van gisteren, maar dat maakt het er niet minder irritant op. razz :p
Topic: Renkus Heinz. (16-9-2007 20:24:00)
Klopt ja haha. Ik stond licht twee weken geleden voor ze te bouwen en bij de ene MAC ontbrak de klem, bij de andere de safety enz. Toen ik even 'verhaal ging halen' vertelde de purpleman me 'Ja we hebben 100 van die dingen op voorraad maar ze gaan de ene vrachtwagen uit, de andere vrachtwagen in en zodoende wordt er dus nauwelijks onderhoud gepleegd / gechecked.
Topic: Renkus Heinz. (16-9-2007 17:00:00)

renevanh schreef:

@Movergauw: voor de duidelijkheid: STS is ook van Renkus Heinz. Waarom RH aka Synco aka Martin Audio? Omdat op alle kasten die Synco in het pakket heeft het Synco logo zit (Ook op TRC, STS en Line Array). Juridisch gezien zijn het 3 verschillende bedrijven, maar in de praktijk is het een pot nat.

René
Het STS. (synco touring system)

Dat systeem bestaat uit een aantal verschillende kasten. Per locatie/doel wordt een dergelijke set samengesteld van subs, mids, lows, en hoogkasten. Ampracks met Crest CA serie. Dat zijn dus die die kasten van RH.
Dat synco pakket zijn inderdaad drie verschillende bedrijven. STS is RH, line arrays zijn Martin en de wedges zijn Synco.

Het aardige is dat Purple en APR meerdere dingen 'synchroon' hebben ipv alleen de Syncosets. Zo hadden we laatst hier spul van Purple, maar de mixer/mic enz set van APR.

Er zit overal idd een Synco Sticker op de voorkant, maar, en ik heb redelijk wat van die kasten door mn handen gehad, ook gewoon het fabrikantplaatje op de achterkant. wink ;)
Topic: Post hier je logo! (16-9-2007 14:38:00)

djspiky schreef:

Hier mijn logo:

klik!

Graag jullie mening.
Niet gek voor die 27 seconden painten!
Topic: Renkus Heinz. (16-9-2007 13:47:00)

renevanh schreef:

Het geluid van RH (aka Martin Audio of Synco) .

René
Synco is een netwerk van bedrijven. Die bedrijven hebben een zogehete synco package. Ze hebben dus appratuur van de Synco Group, en die sets dus volgens standaard specificaties samengesteld. Zo kan ieder netwerklid met spullen van een ander overweg (inhuur) alsof het (min of meer) zijn eigen spullen zijn.

Het Synco 'package' bestaat uit een aantal systemen,

Het STS. (synco touring system)

Dat systeem bestaat uit een aantal verschillende kasten. Per locatie/doel wordt een dergelijke set samengesteld van subs, mids, lows, en hoogkasten. Ampracks met Crest CA serie.Dat zijn dus die die kasten van RH.

De Synco Wedges (van Synco zelf) (Crest CA amps) en de line arrays van Martin Audio (Martin (LG) amps)
Topic: Post hier je logo! (12-9-2007 19:00:00)
Ik vind em wat aan de drukke kant Jeroen. Als je dat gedeelte rechts van de beam nou ook eens zwart laat denk ik dat ie wat rustiger/duidelijker is. En 'wat je doet' vind ik vrij klein staan.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (9-9-2007 15:42:00)
Ik erger me aan niets of niemand, wat ik zei is meer een algemene stelling dat in schoolfeestjes achtige entourage de hulp aan het begin staat te springen maar aan het eind ver te zoeken is.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (9-9-2007 08:58:00)
Mensen die even helpen sjouwen is prettig, alleen is het vaak zo dat je ze bij de opbouw hebt en dat ze na afloop van de happening nergens te bekennen zijn...
Topic: Makkelijk lichtprogramma. (23-8-2007 13:42:00)
www.new-line.nl/forum/read/?t=3198&p=2

Hiermee kun je aan de slag, en daarna zelf het programma gaan gebruiken... (cuelists/statics enz enz)
Topic: Tv programma vanavond 21.25 (17-8-2007 20:39:00)
Digico als naam wil ook niet zeggen de tafel... En als we toch bijdehand gaan doen... wink ;) Localrack staat bij je console en is bedoeld voor I/O bij de tafel (zoals Preamps, FXjes e.d.) die racks waar wij het nu over hebben heten Stageracks (of input racks enz enz)

En daarbij '2 localracks mee te slepen', ik weet niet of jij wel eens één (laat staan 2) 56 kanaals multi hebt gelegd (en opgerold!!) en de bijbehorende Stagebox hebt gesjouwd... (ik wel helaas razz :p ), geloof me dan neem je liever die paar kleine rackjes mee...