Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van BSmeets

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 56 bijdrage(n) van BSmeets (Pagina: 1 van 3)

Topic: CDJ-800MK2 Leest geen cd's meer (17-10-2010 11:58:00)
Daar heb je inderdaad een goed punt Tom! Zeker op staat van de laser; deze hangt natuurlijk voornamelijk af van het aantal draaiuren, en niet of er mee gesleept is.

Vanmorgen werkte de spelers nog steeds niet naar behoren, hier heb ik de verkopende partij dan ook al van op de hoogte gesteld. Hopelijk is er snel een oplossing.

(De spelers hebben me tijdens het klusje gisteravond trouwens niet in de steek gelaten, nadat ze 5min hebben opgewarmd draaiden ze heeeerlijk happy :) )
Topic: CDJ-800MK2 Leest geen cd's meer (16-10-2010 09:30:00)
Gisterochtend deden ze helmaal niets (alleen uitspugen vd cd's), vanmorgen kreeg ik bij de eerste poging de 8202 en 8203 errors (Playback&Buffer writing error). En bij de tweede poging speelden ze gewoon... Beide errors staan voor een vervuilde cd, maar de cd's die ik er in duwde zijn echt niet vies razz :p
Topic: CDJ-800MK2 Leest geen cd's meer (15-10-2010 21:41:00)
Morgenavond gaan ze mee om een avondje te draaien, als ze zondagmorgen zonder problemen werken hou ik ze, anders gaan ze terug.

Het zou dan inderdaad best aan de laser kunnen liggen. Enige dat ik zo vreemd vind, is dat ze niets hebben geleden, het zijn gewoon absoluut geen afgeragde horeca spelers. Het zijn typische slaapkamer spelers, gekocht door iemand met het idee te gaan dj'en, maar er uiteindelijk niets mee gedaan.

Hartelijk dank voor jullie hulp! Als er nog tips zijn hoor ik ze graag!
Topic: CDJ-800MK2 Leest geen cd's meer (15-10-2010 14:57:00)
Van de kopen krijg ik zo spoedig mogelijk de bon via de mail, aangezien hij deze opnieuw moest opvragen bij de shop. Op de spelers zit volgens hem nog 1,5 jaar garantie.

De combinatie van 2 zo goed als nieuw (naar mijn idee bijna nooit gebruikte) uitziende spelers en het weer functioneren nadat de spelers opgewarmd zijn, denk ik dat het toch niet aan het loopwerk/laser ligt. (Als de laser versleten is zouden ze het toch helemaal niet meer moeten doen, ook niet na 5 min opwarmen?)

Het probleem van een vette lens dat hierboven wordt aangedragen lijkt mij een hele goede, echter zou het wel heel toevallig zijn dat beide spelers hier net op hetzelfde moment last van hebben, omdat je zegt dat dit niet vaak voorkomt.

Condens op de lens lijkt mij tot nu toe dan toch de meest logische oorzaak, alleen vind ik hierbij dan weer zo vreemd dat mijn CDJ-200's nooit geweigerd hebben terwijl die wel wat heftigere omstandigheden hebben meegemaakt dan een garage van 5 graden Celsius.

Ik wacht komend weekend nog even af (morgenavond ga ik er toch mee op pad, oude spelers worden morgenvroeg opgehaald), waarna ik na het weekend een beslissing maak of ze wel of niet terug gaan.
Topic: CDJ-800MK2 Leest geen cd's meer (15-10-2010 12:32:00)
Bedankt voor de snelle reacties!

- De spelers geven geen foutcodes, cd's worden na 10 seconden enkel weer uitgespuugd.
- Probleem is zowel bij cd's als CD-R's. Echter houden ze cd's langer vast. Cdr's spuwen ze na 3 leespogingen direct uit.

Na ongeveer 4 keer cd's erin geduwd te hebben, spelen ze wel cd's af (met kraak). Na 5 min draaien spelen ze weer perfect, laden direct cd's en CD-rs zonder kraak..

Condens dacht ik gisteravond (en vanmorgen toen ik ze naar binnen haalde) ook direct aan, maar na een nacht in de kou te hebben gestaan, moet de condens toch wel weer weg getrokken zijn?

Cdj's zijn 1,5 jaar oud, hebben geen onderhoudsbeurt gehad. Maar mijn cdj200's hebben 3 jaar lang geen onderhoud gehad en werken nog steeds perfect in de kou en hitte..

Lijkt me sterk dat het aan slijtage ligt, want ze zien er echt letterlijk als nieuw uit, hebben nieteens kleine krasjes of aanslag/verkleuring op knoppen of het joghwheel..
Topic: CDJ-800MK2 Leest geen cd's meer (15-10-2010 11:21:00)
Vanmorgen stonden ze in een (koude) garage, waarna ik zo zojuist binnen gezet heb en ze wel weer werken..

Ik heb inmiddels ook contact gehad met de verkoper; hij geeft aan dat ze 4 maanden stil hebben gestaan. Zou het hieraan kunnen liggen?
Topic: CDJ-800MK2 Leest geen cd's meer (15-10-2010 09:31:00)
Beste medeforummers,

Gisteren heb ik twee CDJ-800 MK2's overgenomen. Gisteravond hier thuis anderhalf uur mee gedraaid, niks aan de hand.

Ik wil zonet nog ff gaan draaien, doen ze het niet meer shocked 8O Ze gaan wel gewoon aan natuurlijk, maar als je een cd erin duwt, probeert hij 3x op te starten waarna de speler het opgeeft en de cd weer uitspuugt.

Herkend iemand dit probleem?

Alvast super bedankt!
Bob

Hier baal ik echt heel erg van, koop ik 1x iets tweedehands, en werkt het niet. Verkoper is op de hoogte gesteld, ik wacht op een reactie.
Topic: Beste platen van dit moment.... (5-4-2010 11:22:00)
Mstrkrft ft. John Legend - Heartbreaker (Laidback Luke Remix) -> Heerlijk happy :)

Eerste keer gehoord in een liveset van Sensation Autralia begin dit jaar, gisteren nog een keertje gehoord en toen direct gekocht.

Afgelopen week zijn er verschrikkelijk veel remixes van uitgekomen op Dance-Tunes (linkje), misschien haalt een van deze remixes wel de top 40. Zelf vind ik de Laidback Luke remix het beste, maar de remix van bijvoorbeeld Joachim Garraud klinkt een stukje commerciëler, dus die geef ik een grotere kans.
Topic: Pioneer CDJ-350 topic (24-3-2010 16:50:00)
Ik zie de DJM-400 net wel als een slimme zet; de DJM-800 feel/effecten/indeling op een iets compactere, goedkopere mixer voor thuis (eigenlijk mis je alleen de color-effects). Wanneer ik geen drive-in had, en dus niet regelmatig 2 microfoonkanalen nodig heb, was de kans groot dat ik vorig jaar de DJM-400 had gekocht ipv de DJM-800.

DJM-530 zie ik gewoon als een mooie opvolger van de DJM-400 door de ingebouwde geluidskaart en mogelijkheid tot rechtstreeks opnemen op memorystickjes.

Maar het topic gaat over de CDJ-350, dus back on topic lijkt me.

P.s. vind dit wel een vele betere manier van nieuwe producten presenteren ipv die verschrikkelijke teasers die eindigen met een gigantische anti-climax.
Topic: Pioneer CDJ-350 topic (23-3-2010 17:34:00)
Ik vind hem juist veel mooier dan de CDJ-400, ben nooit zo kapot geweest van dat rood. Deze is tenminste lekker neutraal happy :)

De aan/uit-knop zit trouwens wel op een heel gevaarlijke plaats, namelijk op de plaats van de eject van alle andere spelers laugh :D
Topic: Pioneer CDJ-350 topic (23-3-2010 17:28:00)
In vergelijking met de CDJ-900 of 2000 valt de prijs inderdaad mee, al had ik eerder een prijs van rond de 450-500 euro verwacht, om het betaalbaar te houden voor de beginners. Maar grote kans natuurlijk dat de prijs het komende jaar tot dat niveau zakt. Wanneer de prijs zo blijft zou ik eerder voor de CDJ-800 gaan, puur vanwege het grote jog-wheel en dus de CDJ-900/1000/2000 feeling.

Rekordbox functionaliteit is natuurlijk erg goed gedaan. Ik zou eerder voor deze kiezen zonder midi, dan voor de CDJ-400 welke wel midi heeft maar geen Rekordbox. Enige dat ik mis is de link-functie zodat je maar een opslagmedium mee zou hoeven te nemen. Maarja, waarschijnlijk draai je met deze spelers toch altijd gelinkt aan de pc, dus dan heb je geen onderlinge link nodig.

Ik kijk net nog een keertje duidelijk naar de achterkant, maar de digital-out (via rca) ontbreekt shocked 8O shocked 8O shocked 8O
Topic: Beste platen van dit moment.... (5-2-2010 19:18:00)

Gino V schreef:

blood fake - i think i like it
Blood Fake - I Think I Like It laugh :D
Topic: Beste platen van dit moment.... (2-2-2010 19:09:00)
Voor diegene die van commercieel houden: Memories van David Guetta ft. Kid Cudi hoor ik steeds vaker op de radio. De 2010 remix zat ook in de 538 Powermix van deze week geloof ik.

Op zich wel een lekker nummertje.. maar het overtreft niet natuurlijk Sexy Bitch of One Love, die op hetzelfde album stonden.
Topic: Vraagje mbt importeren cd's Itunes (30-1-2010 23:11:00)
Wanneer je in iTunes brandt kun je deze cd tekst gewoon aanvinken voordat hij werkelijk begint te branden (in het laatste venstertje dat automatisch verschijnt). Op mijn CDJ-200's werkt dit prima (Titel, Artiest & CD Titel). De key zet ik handmatig gewoon even voor of achteraan de in titel van het betreffende nummer.

Wanneer je echt veel moet importeren raad ik je aan om geen iTunes te gebruiken maar een programma dat hiervoor gemaakt is. Een voorbeeld is dB Amp Music Converter, dit werkt veel en veel sneller dan iTunes. Ook kun je dan meerdere cd's tegelijkertijd importeren wanneer je meerdere cd drives hebt in je computer.
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (3-7-2009 14:47:00)
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling is inderdaad een lekker nummertje.. Mij spreekt de David Guetta remix het beste aan, alleen jammer dat je deze nergens legaal kunt downloaden sad :(
Topic: Slechtste ervaring (28-6-2009 19:50:00)
Bedankt voor de reactie, was er al over aan het denken om de set te vervangen ashamed :$shut up :X maar dan houd ik hem nog voorlopig.

Heb jij trouwens de wieltjes vervangen door grotere? Ik denk dat het gehobbel door die kleine wieltjes namelijk funest geweest is voor de versterker.
Topic: Slechtste ervaring (28-6-2009 19:05:00)
Klopt, was ook niet helemaal serieus bedoelt, je krijgt wat je ervoor betaalt natuurlijk.

Maarja, dat het setje het al begeeft na 5 keer draaien is wel erg snel. Hopelijk is het dus inderdaad gewoon pech hebben en kan ik de komende 2 (of misschien wel 3) jaar nog met dit setje doen. Setje bevalt verder prima, echt een geweldig setje voor het geld. Maar mijn vertrouwen is dus wel helemaal weg in dit setje, zie er tegenop om er volgende week weer mee te draaien. Misschien valt dan de andere sub wel uit.. Vrijdag maakte het gelukkig niet veel uit, niemand zal het gehoord hebben, maar volgende week moet ik in de openlucht draaien en dan heb ik toch écht de twee subjes nodig.
Topic: Slechtste ervaring (28-6-2009 17:31:00)
Mijn slechtste ervaring was vrijdagavond, mijn DAP soundmate II set heeft me in de steek gelaten sad :( setje was een week of 10 oud, denk 5 of 6 keer meegeweest, DAP doet zijn naam eer aan! shut up :X

In eerste instantie deed één sub het niet meer, daarna viel ook nog de top erboven weg, dus het halve setje maar aan de kant gezet, maar uiteindelijk op aanraden het er toch maar weer bij gezet voor de show. En toen deed het ene topje het wel weer.. De rest van de avond dus gedraaid met een 15" subje en twee 10" topjes. Gelukkig was het maar voor een mannetje of 50, ging dus nog wel.

[offtopic]Gisteren opgebeld naar de winkel, aardige man aan de telefoon, wanneer ik vandaag langs zou komen zou ik een ander setje te leen krijgen. (Omdat de man zo vriendelijk was, niet meer naar zijn naam gevraagd, moet eigenlijk wel, ik weet het nu.) Toen ik vandaag in de winkel stond met mijn soundmate set, was er niets bekend over een leensetje dat voor mij klaar zou staan, wel zouden ze zorgen dat ik vrijdag mijn soundmate setje weer terug heb. Maar akkoord mee gegaan, maar nu zit ik dus zonder geluid..[/offtopic]
Topic: meest compacte subs tussen 200-300 euro (11-6-2009 18:42:00)
Ik heb een tijdje geleden ook gezocht naar zo klein mogelijke subs, de kleinste 18" 'budget' sub die je kunt krijgen is de JBL-JRX118S. Ik ben uiteindelijk gegaan voor grote 15" subs met kleinere topjes (DAP Soundmate 2)
Topic: Draadloze microfoons ten einde? (11-6-2009 18:34:00)
Citaat van de website uit de topicstart:
En weer wat nieuwe info erbij:

vandaag even contact gehad met Sennheiser Nederland. Sennheiser geeft het advies om alleen nog zenders in het B-Blok te kopen (626-668 MHz). Dit zou in ieder geval voor de komende jaren een storingsvrije werking moeten garanderen.

Overigens worden alle nieuwe Sennheiser G3 series in Nederland nu ook in het B-Blok uitgeleverd, in tegenstelling tot de G2 series die standaard in het D-Blok worden verkocht.

Het B-Blok zal wel met de digitale televisie gedeeld moeten worden, maar geeft volgens Sennheiser toch een landelijke (storingsvrije) dekking.
Hiermee lijkt er in ieder geval een oplossing te zijn voor mensen die een nieuw systeem willen aanschaffen.
Ik graag zo snel mogelijk een Shure PG-24/PG-58 setje te bestellen.

In bovenstaande quote is te lezen dat je volgens senheiser het beste een draadloos setje met een B-Blok zender te kopen, zodat je de komende jaren safe bent. Weet iemand toevallig of dit shure setje een B-blok zender heeft? Ik heb namelijk geen zin om volgend jaar weer een nieuw setje te kopen razz :p

Heeft er trouwens al iemand last gehad van storingen?
Ik weet wel dat hier in de kerk in het dorp sinds een jaar geen draadloze microfoon meer gebruikt wordt, omdat deze zou stoorde op de digitale tv signalen... Setje is een paar keer weggeweest voor reparatie en uiteindelijk kwam de reparateur met dit verhaal. Het setje stoorde niet constant. En wanneer het stoorde waren harde tikken/korte tonen te horen die uiteindelijk voor een gigantische feedback door de kerk zorgdenlaugh :D

Maarja, sennheiser adviseert dus om B-blok zenders te kopen. Welke budget-setjes hebben zo'n zender? Ook mijn Shure PG-24 setje dat ik op het oog heb?