Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van TwoSound

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 9 bijdrage(n) van TwoSound (Pagina: 1 van 1)

Topic: Shure sm 58 beta (real - fake) (24-9-2009 09:37:00)
@Tom: Indien de handel legaal zou zijn ja, daar is ook niets verkeerd aan.

@KVM: Waar dat nou weer op slaat.... Wellicht een nuttige tijdsbesteding opzoeken?

@Davy gabriels: Zoek jij bij alles wat je koopt uit of het geen namaak is? Als ik jou deze mics zou doorsturen zou je zonder ze aan te sluiten echt moeite moeten doen om dit te zien. Helaas heb ik nooit geweten dat en namaak shure's op de markt waren. Nu wel dus geleerd heb ik er zeker van maar lost mijn probleem nog niet op.

@dj-bart: Bedankt voor je uitgebreide reactie! Mijn verhaal heb ik hier wel volledig met genoeg bewijsstukken echter leek het mij niet nodig om alle details open en bloot in een forum te plaatsen. Vandaar dat ik het ze globaal mogelijk gehouden heb. Dat het voor jullie dan iets lastiger te volgen is begrijp ik dan ook.

De mics heb ik dan ook nog niet teruggestuurd omdat ik twijfel of ik dit moet doen of dat ik ze naar de advocaten moet sturen, maar hier zal mijn advocaat wellicht meer advies over kunnen geven. Ik zal de advocaat van Shure in elk geval nog benaderen om hun eis duidelijk te krijgen.

Helaas heb ik zelf geen juridische kennis en weet ik dus ook niet wat wel en niet kan. Doch ga ik ervanuit dat hun advocaat zijn vak kent.... Je schrikt wel van een dergelijke brief. Nu even kijken hoe we dit mooi kunnen oplossen.
Als laatste ben ik 23.

@JeroenVDV: xxxx is volledig legaal en geheel wit. Uiteraard was ooit ook daar de bedoeling de mics te verkopen maar alvorens ik wist of ze echt waren ben ik hier niet aan begonnen. Peilen of er interesse was voor microfoons is nooit illegaal geweest...

Maar goed, de forumleden hier heb ik ook al weer door. Op een enkeling na puur wat mensen die totaal niets nuttigs te doen hebben en dus ook niets nuttigs te melden hebben. Helaas hebben ze ook geen andere tijdsbesteding en hier lekker de webruimte te vervuilen? KVM: Als moderator zou je beter moeten weten.
Edit Mod: KVM:Ik weet ook beter, Handel in fake microfoons is namelijk verboden. Dat weet iedereen, ik ben dus ook niet van plan om medewerking te verlenen aan iemand die hierin wil handelen.
Topic: Shure sm 58 beta (real - fake) (23-9-2009 18:21:00)
@JeroenVDV: Shure heeft wellicht gedacht dat ik er meer deed importeren echter heb ik inderdaad maar 2 sm58 en 2 beta 57 mics gekocht. (Dat zijn er dus 4 bij elkaar....) Geloof je het niet scan ik de brief wel in.

@Frank76: Ik heb inderdaad met het kantoor gebeld (HJF advocaten) ik vind het ook een nogal erg overdreven actie maar goed dat zijn de feiten....

Morgen zal ik zelf contact opnemen met een advocaat en om advies vragen. Vroeg me af of meerdere mensen benaderd waren?
Topic: Shure sm 58 beta (real - fake) (23-9-2009 16:36:00)
Hey Allemaal,

Van een vriend krege ik deze link door.
Recentelijk heb ik ook 2 SM58 en 2 Beta 57 mics in China gekocht met de veronderstelling dat ze echt waren. Toen ik ze ontvangen heb kon ik geen verschil aantreffen met mijn eigen oudere SM58 mics dus moesten ze wel origineel zijn ??? In alle enthousiasme heb ik enkele Dj's die voor mij draaien gemaild of ze ook interesse hierin hadden. Als er animo zou zijn wilde ik me gaan verdiepen om deze microfoons zakelijk te gaan importeren. Vervolgens ben ik mijn apparatuur gaan onderhouden en dacht ook even de nieuwe microfoons testen. Van de geluidskwaliteit schrok ik toch wel even. Deze was behoorlijk slecht. De dag erna heb ik mijn nederlandse leverancier na de microfoons laten kijken en hij oordeelde inderdaad dat het namaak microfoons bleken te zijn. Vervolgens heb ik verhaal bij mijn chinese leverancier gehaald en hij geeft niet toe maar zegt dat ik alles terug mag sturen en mijn geld terug krijg. Een kleine week later krijg ik van de advocaten van shure een brief dat ik aangeklaagd word in handel van illegale microfoons. Dit is volkomen ten onrechte want deze handel is er nooit geweest. Heeft iemand tips of een soortgelijkig iets meegemaakt? Ik heb al contact met de vertegenwoordiger van Shure NL contact opgenomen en hij geeft aan dat als ik het zo uitleg er niets aan de hand is. Helaas blijft de advocaat de zaak doorzetten. Ze willen dat ik de namaak microfoons naar hem opstuur en alle documenten die ik heb. Dan word gekeken hoeveel ik nog als schuld moet betalen. Ik twijfel dus om dit te doen want ik wil eigenlijk vooraf weten wat ik moet betalen. Als het nadat ik alles heb opgestuurd niet minder word dan stuur ik liever de mics terug naar China en krijg mijn geld teug.

Bedankt voor jullie hulp!
Topic: Carnaval 2009 (5-1-2009 00:44:00)
Weer eine veur de Sjenge:

De Raedlers - Super sjoenen daag

Weurd zeker weten eene topper veur in de café's!
Topic: Twinscan laser (11-12-2008 15:18:00)
Even een oud forum aanhalen. Ik ben nog altijd in het bezit van de Twinscan en werkt nog perfect echter is het vermogen zo danig gekelderd dat hij totaal niet meer opvalt... Moet ik ergens een lens schoonmaken na 3 jaar intensief gebruik of is de diode gewoon of? Als iemand hier ervaring mee heeft hoor ik het graag.
Topic: Carnaval 2009 (11-12-2008 09:38:00)
Hey Wouter, Thnx voor de tip. De server is inderdaad erg vaak down, ook de software die je kan downloaden werkt niet maar we gaan gewoon even afwachten totdat de server werkt :) Mocht iemand in de tussentijd iets anders vinden zijn jullie welkom :)
Topic: Carnaval 2009 (10-12-2008 14:07:00)

warface schreef:

Ik heb hem nog nergens gevonden, heb hem enkel als youtube-rip
Dan moet ik dat ook maar eens gaan doen, wat voor een software kan iemand me daarvoor aanraden of dat op te nemen? Liefts freeware natuurlijk.

Thnx!
Topic: Carnaval 2009 (8-12-2008 16:55:00)

warface schreef:

Demi-sec heeft ook weer een opvolger voor TAMARA laugh :D
Insjchudde zie hier:
https://www.youtube.com/watch?v=Ld32SQXBT2c
Haha te gek! Vond Tamara vorig jaar als erg genoeg maar de story continues zie ik ;)
Is ie al te koop? Of is dit weer een internet exemplaartje?
Topic: Carnaval 2009 (8-12-2008 16:07:00)
Ik zie nog steeds geen Maastrichtse carnavalskrakers staan :( Er zijn toch wel meer zuiderlingen hier die elkaar even kunnen helpen? Wat nu natuurlijk in Maastricht veel te horen is:
- Fabio & Fabrizio - Bel Lando
- Fabio & Fabrizio - Twie Entertainers
- Shakin Dj's - Veer hawwe vaan MVV ( 27 Dec komt de CD uit!)
- Natuurlijk: Noe geit 't gebaöre ('t nummer van 2009)
- Verder is de CD van de Pikkatrillaz ( D'r op of d'r oonder ) ook leuk voor de fans.
- Beppie heeft alles opnieuw gemasterd en een verzamel dubbel cd gemaakt. Erg leuk!
- Buiten de stad: De St Gietere Waerknöppele met hun nieuw cd.
- En de nieuwe cd van Falcon FM is ook wel een leuk verzamelalbum.

Wie kan me aanvullen?
Sjenge laot uuch huure!