Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Djpimpie

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Djpimpie (Pagina: 1 van 1)

Topic: IMG stageline (16-9-2007 05:10:00)
ik heb een mpx 44 van img stageline, waar ik toch niet geheel tevreden over ben.
er zijn wel nooit problemen geweest met het mengpaneel en heeft altijd goed gewerkt (wel maar zeer zelden buiten geweest) maar toch valt de kwaliteit in het algemeen mij wat tegen.
de faders voelen niet erg stevig aan en heb ook vaak dat de hoge tonen van een kanaal waarvan de schuif dicht staat er toch vrij sterk doorkomen (toch als de master vrij hard staat)
maar ik denk wel dat je voor de prijs wel een mooi toestel kan kopen van img als zou ik in die prijsklasse zelf toch jb-systems verkiezen. bij de beat versie voelen de fader vrij stevig en goed aan door het gebruik van speciale geleiders.
betere kwaliteit nog vind je uiteraard bij duurdere merken als ecler en rodec happy :)
Topic: Martin magnum 2000 (29-8-2007 14:11:00)
dit zijn toch een aantal puntjes die ik niet meteen verwachte van jem, al ken ik er zoals ik al zei wel niet echt heel erg veel vanhappy :) maar aangezien de zoveel positieve comentaren op jem tegenover andere merken.
mss kan ik mij best ook eve informeren dan hoe je zulke dingen het best kan onderhouden happy :)
Topic: Martin magnum 2000 (29-8-2007 12:11:00)
hoi!
mischien een rare vraag, maar ben van zin tweedehands zulk rooktoestel te kopen, maar heb niet echt een idee wat zo'n tweedehands toestel nog zou betalen.
kheb ooit een toestelletje van antari gekocht(ook tweedehands) en dat was na een paar weken al stuk (die weken werkte het wel prima) nu voor de prijs van dat dingetje was dat geen ramp, maar voor een paar honderd euro meer zou ik me toch eerst beter willen informeren happy :)
ik heb begrepen dat jem een hele klasse hoger is dan antari, als je zo'n toestel goed werkend koopt kun je dan vrij gerust zijn, of kan het verborgen gebreken hebben?

hopelijk kunnen jullie me iets meer vertellen :-)

groetjes hans