Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Hidixx

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 29 bijdrage(n) van Hidixx (Pagina: 1 van 2)

Topic: movinghead zuiltjes (8-9-2010 00:12:00)
Bij veel drive-in shows zie ik tegenwoordig led zuilen, waar moving heads op geplaatst zijn die dan achter of naast de drive-in show staan. Deze led zuilen kom je ook vaak tegen in de verhuur.

klik:

klik
klik

Weet iemand toevallig waar deze zuiltjes te koop zijn of wie ze zou kunnen maken,
Topic: Drive-in show websites (10-6-2010 22:34:00)
complimenten voor je nieuwe site ziet er allemaal mooi fris en strak uit happy :) echt stukken beter dan de vorige site wink ;)
Topic: Drive-in show websites (2-6-2010 00:41:00)
Heb het effect weer veranderd sneaky :V maar hebben jullie nog op of aanmerkingen laugh :D

klik
Topic: Drive-in show websites (1-6-2010 19:12:00)
Heb het toen de tijd gemaakt met after effects en het filmpje importeren in flash en het effect is zeker gaaf maar ik ga het morgen veranderen een ander after effects effect :)
Topic: Drive-in show websites (1-6-2010 18:40:00)
Na de nodige kritiek van de vorige keer heb ik die website toch maar weggegooid, want ik liep totaal vast en dus ben ik weer opnieuw begonnen met een ontwerp razz :p
Nu ben ik benieuwd wat jullie hiervan vinden wink ;) Heb nog maar 2 pagina's staan 3e ben ik mee bezig laugh :D
Dus ik zou zeggen brand maar los want nu kan ik nog aanpassingen makenrazz :p

klik
Topic: Drive-in show websites (15-5-2010 19:50:00)

YourLiVe schreef:

mwoah ik vind de nieuwe ook niet verkeerd. Ik vind het menu sowieso beter, omdat je nu beter kan zien waar je bent op de site, en ik vind de grote foto's in het rechter blok ook wel mooi. Het stoort me ook niet dat dat blok groter is dan het linkerblok. Ik vind echter het feit dat daaronder weer twee blokken staan met andere afmetingen wat minder...
Heb dit nu aangepast, nu oogt het direct al een stuk rustiger. thnx laugh :D
Topic: Drive-in show websites (15-5-2010 14:13:00)
Kan het niet laten om toch wat te experimenteren met de website en dus ben ik benieuwd naar jullie mening over het nieuwe ontwerp van de site.
Of het nu beter is of niet sneaky :V , heb nu alleen nog de homepage gemaakt en alvast de pagina "over turboblast" klaargezet.

nu
nieuw
Topic: Drive-in show websites (26-1-2010 00:06:00)

simazin schreef:

@djresound:

Klein tekstueel foutje:

Bij de shows staat bij iedere show 2x personen (?)

geluidsset voor 350 personen personen
woeps gebeurd met aanpassen ashamed :$ heb het gelijk weer opgelost, dank je! wink ;)
Topic: Drive in show meubel (9-1-2010 20:17:00)

Martijn schreef:

Gek, dat is namelijk wel de manier waarop zo'n verloop bedraad hoort te zijn. Op welke pen de nul en fase binnenkomen maakt niet uit, alles achter krachtstroomaansluiting is namelijk tussen de fase (om het even of dat L1, L2 of L3 is) en nul aangesloten. Of de verbruiker tussen fase-nul of nul-fase staat maakt bij wisselstroom niks uit.
Heb het nog even rondgevraagd en het klopt het maakt niks uit hoe je het aansluit. Alleen dan gaat de stroom andersom. Foutje van mij wink ;)
Topic: Drive in show meubel (9-1-2010 19:56:00)

Martijn schreef:

hidixx schreef:

Als je het goed doet kan er echt niks mis gaan. Dus je hoeft dan alleen even te kijken waar de + en de - kant zit op je aansluitpunt. Maar draai meestal gewoon op 16A in feestzalen en af en toe 32A. heel soms komt het voor dat je het op netstroom moet aansluiten.
Raar verhaal. Als je het überhaupt voor elkaar kunt krijgen spanning op de aarde te zetten (fase en aarde kortsluiten dus) heb je een grove fout gemaakt. Met een 32A 5p aansluiting op het meubel kun je (eventueel met tussenkomst van een 16->32 verloop)ook op 16A monofase draaien, in dat geval lus je de fases op elkaar door. Dat is de enige manier waarop het veilig kan.
IK heb het laten maken en zo is het ook gebeurd de 3 fases zijn aan elkaar doorgelust. Dus de L1 - L2 - L3 aan elkaar en de nul apart. Maar het is zo aan mij uitgelegd dat ik de stekker er maar op een manier in moet doen. Dus dan doe ik het maar zo. Er zal niet veel gebeuren als het toch verkeerd gaat heb ik net gehoort.Maar het is slimmer om het toch even te checken.
Topic: Drive in show meubel (9-1-2010 17:56:00)
Als je het goed doet kan er echt niks mis gaan. Dus je hoeft dan alleen even te kijken waar de + en de - kant zit op je aansluitpunt. Maar draai meestal gewoon op 16A in feestzalen en af en toe 32A. heel soms komt het voor dat je het op netstroom moet aansluiten.
Topic: Drive in show meubel (9-1-2010 17:39:00)

DJJPCK schreef:

Mooi meubel. Complimenten. Maar waarom CMX 5000, DDS 80, Virtual DJ en Laptop? laugh :D Is het niet onhandig om alleen een krachtstroomaansluiting te hebben, niet elke lokatie heeft toch krachtstroom?

Groeten, Jan-Paul
Het is een CMX 3000 wink ;) Het scherm zit aangesloten op de laptop en via een draadloos bluetooth toetsenbord met touchpad kan je het lcd scherm aansturen.Dit omdat de laptop net iets te klein is om goed overweg mee te gaan. maar het is wel ideaal om nummers op te zoeken. Achja misschien is het wel wat veel maar vind het altijd handig om met wat meer apparatuur te werken. wink ;) Wat de krachtstroom aansluiting betreft ik heb verschillende verloopjes dus ik kan gewoon aansluiten op 32A krachtroom, 16 A en netstroom. Alleen dan is het opletten dat je geen spanning op de aarde zet dus dan moet je wel kijken hoe je de stekker in het stopcontact moet steken wink ;)
Topic: Drive in show meubel (9-1-2010 17:16:00)

big bang schreef:

hidixx schreef:

Na een jaar lang gedaan te hebben met het meubel, wat een paar pagina's terug staat op dit forum. Heb ik besloten om toch te gaan voor een meubel met meer body, dit omdat ik toch minder tijd kwijt wil zijn met opbouwen, dus gewoon plug & play. Dat is wel zo makkelijk toch laugh :D Ook werd mijn oude meubel te klein... Dus zie hier het nieuwe meubel sneaky :V

ps. klik op de foto dan kom je in de gallerij..

klik hier voor de foto's
Heel erg netjes, ik wens je alleen geen trappen... shocked 8O
haha.. dat is waar wink ;) heb er gelukkig nooit last van gehad, maar ik vraag altijd eerst of het gelijkvloers is. Mocht dit niet het geval zijn en mocht er geen lift aanwezig zijn of kunnen we er niet met een bakwagentje bij, dan kan neem ik een andere booth mee, met 3 losse kisten wink ;)
Topic: Drive in show meubel (9-1-2010 16:41:00)
Na een jaar lang gedaan te hebben met het meubel, wat een paar pagina's terug staat op dit forum. Heb ik besloten om toch te gaan voor een meubel met meer body, dit omdat ik toch minder tijd kwijt wil zijn met opbouwen, dus gewoon plug & play. Dat is wel zo makkelijk toch laugh :D Ook werd mijn oude meubel te klein... Dus zie hier het nieuwe meubel sneaky :V

ps. klik op de foto dan kom je in de gallerij..

klik hier voor de foto's
Topic: Drive-in show websites (5-1-2010 00:04:00)
Het duurde even maar de website is weer volledig online en nu met html menu wink ;)

turboblast drive-in shows
Topic: Drive-in show websites (4-1-2010 16:41:00)
Jullie hadden gelijk.. heb het aangepast.. gewoon even het menu in Html gemaakt, ga de site vanavond even uploaden. Dan is dat probleem ook weer verholpen laugh :D
Topic: Drive-in show websites (19-12-2009 10:51:00)
Ik ben ook weer bezig geweest met een nieuwe website. Nog niet alle foto's
staan erop maar die worden nu in de kerstvakantie erop gezet en gemaakt.

turboblast drive-in shows

Laat maar weten wat je ervan vind wink ;)

ps. de website is nu in de kerstsfeer gebracht laugh :D
Topic: Showtec LED Operator 4 en Led Commander (20-7-2009 22:15:00)
klik
Topic: Welke Led Tube / Controller ? (28-4-2009 15:21:00)
heb ze nu ook ashamed :$ heb er ook een van musicson en die werkt nu... en nu seekway gekocht....heb de controller van musicson erop gehad en kan dan wel iets erop krijgen.Maar dat is het ook. Ik ga volgende week een seekway led tube scherm uit china importeren laugh :D Dus dat word weer knutselen geblazenrazz :p En dat zal ik ook wel kijken of die led tubes het doen op die seekway controller... Dan worden we weer een stukje wijzer met al die hobbyprojecten laugh :D
Topic: Welke Led Tube / Controller ? (17-10-2008 13:22:00)
de aansluiting van de ledtubes zijn hezelfde als de led tubes van Musicson. wink ;)
Controller moet je maar even googlen happy :)
succes ermee happy :)