Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj-timmeh

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Dj-timmeh (Pagina: 1 van 1)

Topic: Tiësto geen trance meer? (29-5-2007 17:31:00)
nou wat ik vandaag kreeg te horen slaat tog echt alles sad :( tiesto die met de dood wordt bedreigt dat slaat nergens op angry
Topic: Tiësto geen trance meer? (15-4-2007 15:45:00)

v-max schreef:

Posted bij roberto:
Trance raakt ook uit, 5 jaar geleden stond iedereen te springen op Lethal Industry van Tiesto. Nu is het Put your hands up for detroit, genres komen en gaan...
Ja en nee. Trance is niet uit, echt nog niet. Kijk maar naar ander tranceartiesten die nog wel bij het genre blijven met succes. Kijk maar eens in de wereld top 100 van dj's wat er aan trance in staat! En Tiesto zal iig niet de kant van het put your hans up for detroit gaan denk ik, meer de progressive kant.
helemaal mee eens
trance is niet nog nit uit alleen je hoord er wat minder van tegenover een paar jaren geleden nu hoor je meer jump r&b en house maar komt ook omdat veel jongere zijn opgegroeid met r&b en jump enzo daardoor hoor je meer van dat soort muziek en wordt trance een beetje aan de kant geschoven maar uit is het nooit.
Topic: Tiësto geen trance meer? (14-4-2007 12:00:00)
tja hij is inderdaad wel een beetje veranderd qua muziekstijl tegenover aantal jaren geleden toen ik dance4life voor het eerst hoorde dacht ik al van is dit nou tiesto zoals hij altijd al is geweest maar voor mij is het nog geen house het komt wel een klein beetje in die richting maar tog vind ik het nog meer trance progressive en in die richting.