Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van James

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 9 bijdrage(n) van James (Pagina: 1 van 1)

Topic: Het bouwen van een Dj Meubel (13-1-2007 17:40:00)
1) stop maar, ik ben overtuigd, ik neem gewoon goed hout:P
2) simpele oplossing: gewoon met schroeven vastmaken en dan kan ik het losschroeven als ik het niet wil hebben
minder simpele oplossing: geïmpregneerd doek kopen en ervoor hangen als ik de greffiti niet wil
Topic: Het bouwen van een Dj Meubel (11-1-2007 15:33:00)
het is inderdaad niet egt mooi maar hout is vrij duur en om dan die hele voorplaat van goed hout te kopen als je er toch niets aan bevestigd? Als je het geld er voor hebt geef ik je groot gelijk als je een andere houtsoort gebruikt maar in die positie verkeer ik even niet razz :p .
Nog een idee: misschien is het leuk om de randen van de voorkant af te zetten met lichtslangen (je kan ze natuurlijk ook in het midden verwerken maar laten we het erop houden dat dat een kwestie van smaak is).
Topic: Het bouwen van een Dj Meubel (10-1-2007 11:10:00)
Ik ga misschien binnenkort ook een meubel bouwen en ik heb al een idee bedacht voor de bescildering (kan misschien een leuke inspiratie zijn). Ik wil de voorkant dichtmaken (gewoon met spaanplaat ofzo want er komt toch niets aan vast). Dan zorg ik dat het op scouting komt en laat ik de stam (jongeren van 19 t/m 21) zich er even lekker op uitleven met greffiti enzo. Ik heb genoeg ervaring met hun kunstwerken om te weten dat ik ze dat egt wel kan toevertrouwen. Ik geef ze gewoon mijn logo erbij en ik zie wel een keer wat er uit komt razz :p
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (5-1-2007 12:04:00)
Dit kwam gewoon doordat ik een poging deed hele snel een bericht te typen uit tijdgebrek:P. Sorry ashamed :$ ashamed :$ ashamed :$
Dat je erom moet lachen snap ik, achteraf is het ook inderdaad best grappig (vond ik nog niet toen ik daarvoor mijn hele site opnieuw op internet moest gooiten maar dat zal je wel begrijpen)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (4-1-2007 19:30:00)
Ik heb een keer mijn spullen gebruikt op de diploma-uitreiking op mijn oude school. Omdat ik zelf ook mijn diploma kreeg dus andere de techniek deden heb ik ook niet egt geholpen met afbouwen. Maar de gene die wel afbouwden waren even vergeten dat ik had gezegd dat er 2 kabels van mij bij waren (natuurlijk zei ik ook welke dat waren). Toen kon ik dus uit een kast vol kabels mijn 2 kabels zien te vissen.

Ook een leuk verhaal (meer bedrijfskundig dan technisch): ik heb net een nieuwe site maar daarmee heb ik zo ongelovelijk veel fouten gemaakt (vet vaag programma). Had ik mijn site net klaar: verkeerd knopje, pagina met het meeste werk weg. Ik moest m'n site opnieuw maken maar kon een deel van de tekst zo overnemen maar dat was toch erg balen. En ik liet hem vervolgens vol trots aan m'n ma zien, valt het haar opeens op dat ergens in plaats van 'u kunt''u kont' staat ashamed :$ . Nu maar hopen dat ik in de tussentijd geen bezoekers had:P
Topic: klassenavond (4-1-2007 16:28:00)

vanniekerk schreef:

Bij je klasgenoten hoef je toch niet echt een "naam" hoog te houden qua drive-inn dus het mag allemaal wat minder denk ik!
Het is toch handig als je een goede naam hebt bij je klasgenoten. 30 man die reclame voor je kunnen maken is toch erg prettig. En daarbij: het is altijd leuk om aan bekende te laten zien wat je in huis hebt.
Topic: klassenavond (3-1-2007 14:23:00)
Ik zou inderdaad wat meer vermogen gebruiken.
Je kan als je dat wil de ruimte kleiner maken door schermen of door doeken op te hangen ofzo.
Ik weet niet of je alleen de techniek doet of alles maar als je alles doet kan je ook het extra geld dat je overhebt gebruiken voor een welkomsdrankje ofzo.
Topic: ophangen van lichten (1-1-2007 20:22:00)
Bedankt voor de tip maar een boedelbak werkt alleen als je een auto hebt dus dat is ook niet egt een handige oplossing. (ik weet dat een dj zonder auto heel onhandig is maar ik ben nog geen 18 dus dan houdt het snel op)
Topic: ophangen van lichten (1-1-2007 19:03:00)
heeft er iemand een idee hoe ik lichten handig kan ophangen?
Op scouting hebben we pas voor een feest een haak in het plafond geboord. We draaiden vanaf een stijger dus hebben we tussen de stijger en de haak 2 metalen palen gehangen en daar de lampen aan gedaan maar ik heb zomaar het idee dat niet iedereen er blij mee is als ik een haak in het beton ga boren razz :p .
Natuurlijk is truss een optie maar het kopen is duur en ik heb geen auto en truss tillen naar de locatie, door de bus enzo, is ook zo wat.
Alvast bedankt!