Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Fl@x

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 49 bijdrage(n) van Fl@x (Pagina: 3 van 3)

Topic: Scans proggen: voorbeeld (10-3-2004 00:43:00)
mijn 12/2 volgt meteen de tapspeed!, nieuwe software versie?!
Waarschijnlijk heb je hem in de 'Live' mode staan. Dan neemt ie direct de snelheid over. Is bij disco wel handig toch???

Greetz
Topic: Welke lichtafel. (25-2-2004 14:03:00)
We lopen nu al eindeloos tafetjes op te noemen voor de betreffende gebruiker.
Waar het op neer komt is dat diegene een tafel zoekt geschikt voor zowel conventioneel als intelligent licht. Ik hoor wel veel mensen zeggen een Behringer of MA is absoluut niet geschikt voor deze toepassingen. Maar als je naar het beschikbare budget gaat kijken dan zou bij een hoog budget een Pearl, Zero88, Jands, GMA de perfecte oplossing zijn. Maar voor de bedragen die ik in dit topic lees kom je helaas niet in die klasse terecht. Dus zijn een MA 12/2, Behringer, of Scenesetter de enige 'combi' tafels die in deze klasse beschikbaar zijn. Het mogen dan wel geen ML tafels zijn, maar je moet soms roeien met de riemen die je hebt.
Ik heb zelf ook jaren met alle tafels van MA gewerkt en met een beetje fantasie en softpatchen kan je best wel redelijk intelligent licht besturen. Oké het duurt allemaal wat langer maar het gaat prima.

Greetzzz
Topic: Scans proggen: voorbeeld (18-2-2004 21:29:00)
Hey Mezz,

Jij praat nu over een 24/6 van MA, op een 12/2 werkt dit anders.
Zal eens een keer kijken hoe het bij die LC 2412 zit.

Greetz
Topic: Scans proggen: voorbeeld (12-2-2004 10:18:00)
Kun je dan van alle afzonderlijke chases afzonderlijk het level instellen op een bruikbare (zeg 1 handeling) manier? Of gaat dat via een menu (zoals ik een beetje opmaak uit de handleiding)? Waarom niet gewoon een chase patchen naar een fader? (zoals bij de Scene Setter)
De 4 chase to memory faders spelen een chase af met vooraf ingestelde snelheid. (niet echt handig) Moet ff checken of dit ook snel te verranderen is. De chase die je afspeelt onder de chase fader is real time aan te passen d.m.v. speed en fade-time. Dus je hebt wel 4 chases direct onder een fader zitten. De vijfde chase kan je selecteren uit het menu.

Greetz
Topic: Scans proggen: voorbeeld (12-2-2004 09:36:00)
Wat mij veel vervelender lijkt aan de Behringer is dat je maar 1 chase tegelijk kan draaien (volgens mij en een aantal gebruikers). Dan kun je dus niet "layeren". En DAN is programmeren pas echt een ramp.
Je kan in principe 5 chases tegelijk laten lopen. 4 chase to memory's en 1 chase rechts onder de chase fader. Dus dat valt wel mee.

Greetz
Topic: Scans proggen: voorbeeld (11-2-2004 10:22:00)
Op zich is die LC 2412 van Behringer wel een leuk tafeltje, maar heeft nog niemand last gehad van het feit dat je maar maximaal 3 DMX kanalen kan patchen op 1 fader.
Beetje lullig als je vier scannetjes gaat gebruiken. Bij MA 12/2 zijn dit er wel 4.
Jammer dat ze dan net weer zoiets vergeten bij Behringer.

Greetz
Topic: Dubbele 18" (7-12-2003 22:46:00)
Hey,

Een GAE BR218 zal het ook goed doen. Of een director sub, is ook dubbel 18"
Check www.GAE.de

Succes ermee
Topic: DMX-besturing via PC voor discotheek (1-12-2003 17:30:00)
Hoi,

Waarom wil je persé een systeem dat draait op een PC? En geen console?

Greetz
Topic: Avolites Pearl 2000 (7-10-2003 16:58:00)
Hey,

Als je al functies van je moving head kunt bedienen dan ben je al een eidje in de richting. Als het goed is heb je die MH op 1 van de blauwe swop buttons gepatcht.
Als je dus dingen wilt bedienen van je scan dan zul je de blauwe swop button moeten indouwen. Hierna kun je dus dimmers, colors gobo's bedienen. Als je bijvoorbeeld een kleurtje op wilt slaan dan gaat dat heel eenvoudig door op memory te drukken en dan op 1 van de 16 memory swop buttons te drukken. Bij alles waar in het display een m bij staat zal de tafel het opslaan. Wil je een beweging maken. dan selecteer je je scan weer ( in het program menu) dan druk je op de onderste knop naast het display ( shape generator) en dan kies je een shape, b.v. circle. nu zal je zien dat de MH begint te bewegen. In dit menu kan je dan de snelheid aanpassen en eventuele richtingen. Als je tevreden bent kan je het weer opslaan met memory button. Je kan het ook opslaan onder de add buttons. dat doe je met store focus en dan de betreffende add button indrukken waar je het plaatje, kleurtje wil hebben.

Probeer het nog eens ff zou ik zeggen.

Greetz