Home > Licht > Lichtsturing

Showtec Scanmaster 2 MKII

DMX Scan Controller 16 Bit Resolutie

Showtec Scanmaster 2 MKII

Artikelnummer: 13996 | 50333
GTIN/EAN: 8717748016928

 

8
Bekijk de 2 review(s)
Schrijf zelf een review


Lichtsturingen
Showtec Lichtsturingen

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Showtec producten zijn nog wel leverbaar:

De Showtec Scanmaster 2 MKII is de vernieuwde versie van de populaire Scanmaster 2. De Scanmaster 2 MKII kan 12 scans aansturen met maximaal 16 DMX adressen per scan. Op de controller zijn 240 programmeerbare scenes beschikbaar, die klaar zijn om te worden afgespeeld via 30 banken met 8 scenes en 12 complete chase programma’s.

De Showtec Scanmaster 2 MKII is uitgerust met een joystick en met een USB slot waarop een extern DJ licht of speciale geheugenstick kan worden aangesloten om je programma’s en scenes op te slaan.

Rubber rand kan verwijderd worden zodat je een 19" apparaat overhoudt.
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: Lichtsturingen

Subcategorie: DMX

2 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Super!
Door: <anoniem>

Echt super mooie tafel. Heb hem nu 2 week binnen (weliswaar zonder dmx lampen nog) maar ik ben er toch super over te spreken. Na een uurtje of anderhalf had ik al men eerste scenes en na 2 uur al men eerst chase! Ik was helemaal newbie met DMX, maar na 2 uur heb ik toch een chase in elkaar weten te zetten! Ik moet net als de persoon hieronder nog wel veel dingen uitvinden, dus kan niet wachten op de nieuwe dmx lampen! Voor de rest voelt alles redelijk stevig aan.

[Update]

Ik heb gister 4 nieuwe led parren binnen gekregen en het aansturen van ze met deze tafel is gewoon goed en het werkt echt lekker! Ook programmeren gaat me goed af tot nu toe. Eind deze zomer komen er 2 winners bij. Nog heel even wachten dus!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Licht sturing
Door: <anoniem>

Ik heb de Scanmaster aangeschaft en hij werkt zeer goed. Het was alleen jammer dat er zo`n lange levertijd op zat. Maar het wachten was het echt waard. Er zitten tig mogelijkheden op want ik ben nog steeds dingen aan het uitzoeken hoe het in zijn werk gaat. Prima besturing.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: