Home > Koopjes

American Audio HP-500

Stereo DJ Koptelefoon (B-Stock)

American Audio HP-500

Artikelnummer: 12718 | 160003
GTIN/EAN: 0640282024808

 

7,3
Bekijk de 20 review(s)
Schrijf zelf een review


Koopjes/B-Stock
American Audio Koopjes/B-Stock

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

• Comfortabele, stevige en krachtige hoofdtelefoon
• Flexibele behuizing, geschikt voor "single ear" monitoring, handig opvouwbaar voor transport
• Vervangbare kussentjes
• Aansluiting: 3.5mm mini jack (wordt geleverd inclusief verloopje naar 6.3mm jack)
• Inclusief hoofdtelefoontasje en extra setje kussentjes

Leuke instapper. Niet meer, niet minder ;-)

Oude voorraad, nieuw in doos. 6 maanden garantie.

20 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 7,3

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Prima!
Door: Jochem Kramer

Prima hoofdtelefoon:)
Doet wat ie moet doen, prijs/kwaliteit verhouding is helemaal goed!
Zit ook gewoon goed/comfortabel. Hij gaat alleen wel vrij snel kraken naarmate het geluid harder gaat, maar dat kan ook aan mijn mengpaneel liggen... Zal hem over een paar weken is testen op de bcd3000 als die binnen is!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Prima prijs/kwaliteit verhouding!
Door: Rutger Emmens

Ik heb deze hoofdtelefoon nu een paar weken. Kan alleen maar zeggen dat ik er zéér tevreden over ben! Voelt lekker stevig aan, en er komt voldoende geluid uit. Enige minpuntje, gaat niet zo hard. Voor de rest een prima hoofdtelefoon!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Zojuist besteld
Door: Sander Bons

Zojuist deze besteld, nog geen ervaringen mee maar ben net begonnen met dit alles dus wil zeker niet al te duur beginnen.

Ben benieuwd!

Update 24-11: Is opzich nog wel oke. al valt de linkerkant wel is weg. Nu extra koptelefoon erbij besteld.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

goed
Door: <anoniem>

een goede koptelefoon zeer goed en helder geluid. moet uiterlijk.
hij sluit goed om je oren heen en zit niet te los.

Oscar.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Perfecte koptelefoon
Door: <anoniem>

Hmm omdat een maat van mij de Gemini DJX 1 heeft, wat ik ik wel een fijn ding vind, heb ik besloten om de HP-500 te bestellen (heel eind hetzelfde).

Toen ik de koptelefoon voor de eerste keer gebruikte kwam ik erachter dat er 1 kanaal niet werkt..Oke kan gebeuren. Heb de koptelefoon teruggestuurd en is ook netjes gerepareerd.

Meteen even mn koptelefoon gaan gebruiken natuurlijk (kon nu pas eigenlijk goed met 2 kanalen).

Helaas is er zo'n oorkussentje afgevallen, en wil nu niet meer terug erop..Ik heb de andere kant ook even bekeken en deze kan ik eraf halen en weer vast klikken maar hangt ook niet echt helemaal vast..Word dus lijmen oid ben ik bang (met het nadeel dat ik geen oorkussentje meer kan verwisselen indien nodig (1 setje bijgeleverd))

Voor de rest klonk t allemaal wel goed toen hij nog heel was..Zit veel hoog is en dat vind ik wel fijn :)

Ziet er verder ook leuk uit alleen jammer van die kleine puntjes.

Update:
Ik heb beide oorkussentje vastgelijmd en gaan dus zeker niet meer los ;) Ze zitten er nu nogsteeds goed op en gebruik de koptelefoon eigenlijk ieder weekend zonder verdere problemen. Vervangen van de oorkussentjes zal iets moeilijker worden nu..Maarja als deze vervangen moeten worden dan maakt t ook niet uit als ik ze kapot zou trekken met die lijm losmaken. Weet niet eens waar ik die reserve dingen heb gelaten..Maargoed ik verwacht dat het de komende tijd nog niet nodig is, en de prijs is ook niet zo hoog dat ie jaren meehoeft ;)

[reactie] Het terugplaatsen van de kussentjes vereist enige oefening. Als je goed naar de houder van de kussentjes kijkt EN naar de schelpen dan zie je een 4-tal nokjes zitten. Die dienen ALLE VIER goed aangeklikt te worden, anders valt het kussentje er in no-time weer vanaf. Let er ook op dat de kussentjes er maar op één manier op passen![/reactie]

Update 2:
Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder en de koptelefoon heeft redelijk wat feestjes meegemaakt (wekelijks). Mijn mening over deze koptelefoon is eigenlijk alleen maar beter geworden, ik heb er totaal geen problemen meer mee gehad. Vandaar dat mijn waardering ook van '3' naar '5' is gegaan. Prijs/kwaliteits verhouding is erg goed en ik krijg ook veel positieve reacties over de koptelefoon van DJ's die weer eens hun eigen koptelefoon vergeten zijn en mijn HP-500 dus willen lenen ;) (draaien normaal met de toch wel wat duurdere koptelefoons) Wil wel iets zeggen over het geluid dus..

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

klein budget, goeie optie!
Door: <anoniem>

Klein budget / beginner? Prima

Prof? Neeh... beter een goeie kopen!

tegen:
-Na een tijdje laten de oorkussens los (bij alle 9 die ik er heb), dit lost zich op door te lijmen, maarja... wel hoop werk van dan.
-3,5mm jack, zit bijna nergens op! Maar natuurlijk wel op je Ipod etc, dus daar issie misschien wel leuk voor... maar dan moet je geen fan van mooie kwaliteit zijn!
-Bij intensief gebruik scheurt het tasje, heb ook andere headphones, die intensiever worden gebruikt, en die gebeurd dat niet.

Maar nogmaals... voor dit kleine bergje centen een goede optie

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Prima ding
Door: <anoniem>

Het geluid is niet slecht, hij sluit prima af en is handig in het gebruik, hele goede keus voor de budget-dj.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Voor het geld goed
Door: <anoniem>

Voor dit geld zeker geen verkeede koptelefoon. Ik had eerst de gemini EM-300 welke ik erg intensief gebruikte. Dit is qua afmetingen exact dezelfde koptelefoon, echter is bij de gemini EM-300 alles net wat beter afgewerkt. Ik heb met die gemini (toen iets van 80 euro) wel 3 jaar gedaan! Erg degelijk dus. Nu zijn die earpads helemaal kapot, maar omdat het dezelfde is kan ik mijn extra pads bij deze koptelefoon gebruiken op de gemini EM-300! Deze is nu ook weer geupgrade...

Over het geluid, hij klinkt minder vol en mist wat laag. Verder goed genoeg voor het mixwerk! Als je kijkt kan je ipv een dure koptelefoon nu wel 6 keer een nieuwe kopen voor dezelfde prijs. Wedden dat je dan een langere levensduur hebt.

ad: Na een tijd ermee gedraaid te hebben blijft hij toch flink kraken (het frame, niet het geluid). Dat is op zich wel lastig, maar ja, verder nog prima.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

mooi en voelt goed aan
Door: <anoniem>

Heb hem sinds gisteren en ik ben er tamelijk tevreden over.

Hij ziet er goed uit, zit enorm goed (hoewel het met een bril niet altijd handig is :p) en hij kan nogal luid.

Enigste minpunt is dat hij de hoge tonen wat te scherp afspeelt vind ik...

Maar het is mijn eerste dj koptelefoon dus echt vergelijken kan ik niet ;)

*update* 9/01/2007

Na anderhalf jaar trouwe dienst heeft de rechterkant het begeven ;)

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

redelijk goed ding
Door: <anoniem>

Ik moet eerlijk zeggen, ik heb wel eens muziek beluistert door een betere koptelefoon, maar ja, wat wil je voor 39 euro.

Niet dat er iets mis mee is, integendeel zelfs, het heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Er komt goed geluid uit voor niet veel geld. Ook het 'koptelefoon tasje' zou je kunne gebruiken als je een betere koptelefoon heb, ookal staat er American Audio HP-500 op.

Er is misschien 1 klein nadeeltje, het loshalen van de 'earpads' gaat vrij makkelijk, maar ze er weer opzetten kost je zeker(mij althans) rond de 20 minuten om de puntjes goed op elkaar te krijgen ed.

Dus als je het geld niet heb voor een betere koptelefoon of je wil het er niet voor uitgeven, dan is dit cker een aanraden!!

UPDATE 13-06-06
Werkt nog steeds prima, heb hem al langer als een jaar, ben er heel voorzichtig mee omgegaan, zelfs me kussentjes zijn nog heel! Prima dingetjes voor het geld! Enigste minpuntje is dat ik nogal een beetje laag mis, vooral bij het draaien van hardcore(mijn stijl dus) is hij wat minder geschikt.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: