Forum > Webshop

Introductie (even doorlezen voor je iets post).

(0 reacties. Pagina 1 van 1)
Moderator(s): Dré
DréAdministrator
Uit: Nederland
Sinds: 17-11-2001
Laatste: 6-5-2024
Berichten: 13458
16-7-2003 17:51
Welkom in ons webshop forum. Hier kun je vragen stellen over de producten in de webshop.

Een aantal vaak gestelde vragen kunnen we reeds in dit intro beantwoorden:

- Wanneer komt xxx binnen want in de webshop staat dat hij niet leverbaar is.
Als we dat wisten dan hadden we het er ZEKER bij gezet. Het bewerken van een product in de webshop is zo eenvoudig dat het binnen een seconde of wat gepiept is en ZEKER veel minder tijd kost dan het keer op keer beantwoorden van vragen over "wanneer". Als er bij een product staat dat het momenteel niet leverbaar is dan komt dat vrijwel altijd doordat (zelfs) de importeur het niet op voorraad heeft en ook niet aan kan geven wanneer het wel weer leverbaar zal zijn.

- Waarom hebben jullie geen vaste verzendkosten?
Wij hanteren de methode "de vervuiler betaalt". Als je dus iets bestelt dat weinig kost en veel weegt dan zul je hogere verzendkosten betalen dan wanneer je iets bestelt dat weinig weegt en (redelijk) duur is. In het kort rekent onze (slimme) webshop op de volgende manier: De tarieven voor je bestelling worden opgezocht in de tarievenlijst van TNT post. DAT is het basisbedrag van de verzendkosten. Op die basis verzendkosten krijg je dan 5% van het bestelde bedrag als korting.

- Wanneer krijg ik m'n bestelling binnen?
Daar is het forum dus NIET voor bedoeld. Vragen over je bestelling kun je via E-mail of telefoon stellen.
info@new-line.nl
tel: 0517-418118

- Ik zie een product meerdere keren in de webshop. Hoe kan dat?
Dit komt omdat wij onze producten van verschillende leveranciers betrekken die EN een overlap hebben in het assortiment EN allen een andere marge hanteren (soms vanwege de schaal van het bedrijf, soms omdat ze meer willen verdienen). Het verdient dus aanbeveling om in zo'n geval de meest voordelige te bestellen. Let dan wel op eventuele mogelijke leveringsproblemen (wordt vrijwel altijd bij de details van het betreffende product vermeld).

Voor algemene vragen over de webshop kun je ook de Webshop Help Top-10 raadplegen.
-- Pardon my French, I'm Dutch --

Terug naar forum Afgesloten topic