Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van YourLiVe

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van YourLiVe (Pagina: 5 van 10)

Topic: Op afstand muziek wisselen (4-2-2016 23:50:00)
Maar die is dan wel weer erg overdreven voor deze toepassing Tom, ding kost 200 euro op internet. Volgens mij is een simpele USB kaart met 2 tulp (cinch) uitgangen zoals deze van 3 tientjes al prima. Toch?
Topic: Op afstand muziek wisselen (29-1-2016 13:18:00)
Oh dat kan nu ook al wel hoor Tom, met teamviewer kan ik de muziekcomputer op locatie gewoon vanaf de bank thuis bedienen. Webcam erbij zodat ik zie hoe het publiek reageert en het komt helemaal goed laugh :D razz :p

Is helemaal geen slecht idee hoor, zo kan ik zelf makkelijk een stuk of 4 feestjes tegelijk draaien. Scheelt een hoop dj inhuur kosten wink ;)
Topic: Op afstand muziek wisselen (29-1-2016 07:46:00)
Er is inmiddels een nieuwe "afstandsbediening" app voor Virtual Dj beschikbaar, ook voor Android. Kost wel een tientje maar dan kun je vrijwel alle functies met je telefoon of tablet bedienen via wifi. Je kunt ook je telefoon als router instellen en Virtual Dj daarmee laten verbinden, dat werkt ook.
Topic: Denon DJ MCX8000 (19-1-2016 14:59:00)

TimD schreef:

Wat dan wel weer jammer is: waarschijnlijk komt Pioneer relatief snel met een tegenhanger, en dan kan Denon weer inpakken...
Nou dat weet ik zo net nog niet. Wellicht komt Pioneer wel met een nieuwe 4 kanaals versie van de XDJ-RX maar dan zal de prijs ook wel een stuk hoger zijn dan de huidige XDJ-RX waardoor het gat weer een stuk groter gaat worden.

Als we djworx.com moeten geloven is de MCX8000 overigens nog maar het topje van de ijsberg... ben benieuwd!
Topic: Denon DJ MCX8000 (19-1-2016 08:01:00)
Het is maar wat je onder professioneel verstaat natuurlijk. Ik versta daaronder apparatuur die on the road gebruikt wordt, en daar is Denon over het algemeen prima geschikt voor (qua bouwkwaliteit en functionaliteit). Ik gebruik al jaren uitsluitend Denon mixers en spelers en dat bevalt me prima, en ik denk dat deze controller ook uitermate geschikt is voor drive-in-shows.

Denon richt zijn pijlen met deze controller ook wel duidelijk op de club dj, maar die markt zullen ze daar inderdaad niet mee gaan veroveren. Maar zoals ik al eerder schreef is dit is echter wel een zeer sterke concurrent voor Pioneer's XDJ-RX, al zal dat een zware strijd worden voor Denon.

Ik ben benieuwd... interesse is er in elk geval zeker, ik kreeg gisterenavond de officiële lanceringsmail van Denon binnen en vervolgens was de website een aantal uur vrijwel onbereikbaar...
Topic: Denon DJ MCX8000 (18-1-2016 21:10:00)
Ik heb Numark altijd leuk speelgoed gevonden, heel innovatief en de duurdere apparaten zien er prima uit en voelen ook goed aan. Maar toch vind ik het geen professioneel spul.

Zo heb ik zelf een Numark Mixdeck voor mensen die zelf dj willen spelen en locaties met trappen, maar als je ziet hoeveel ruis dat kreng produceert... en dan van die kleine onhandigheidjes zoals de microfoonaansluiting en volumeregeling allebei op de voorkant (amper toegankelijk als hij in de flightcase blijft) en dat rare cue systeem... nee dat is het toch allemaal net niet.

Ik heb overigens geen ervaring met de top-of-the-line speler als de NS7, misschien is die wel beter maar de Mixdeck was destijds volgens mij ook zo'n 800 euro dus daar mag je toch wel wat voor verwachten.
Topic: Denon DJ MCX8000 (18-1-2016 20:27:00)
Denon heeft de MCX8000 inmiddels officieel gelanceerd, bij de roze winkel staat er inmiddels ook een prijs bij van € 1299,00. Daarmee openen ze dus de aanval op de Pioneer XDJ-RX die maar 130 euro meer kost, ik weet niet of dat een verstandige zet is.

Zoals ik hierboven al schreef is hij waarschijnlijk wel superieur aan de XDJ-RX maar ja er staat geen Pioneer op en bovendien is hij natuurlijk niet compatible met Recordbox. Ik denk dat ik persoonlijk de prijs onder de 1000 euro gehouden had zodat het een directe concurrent zou zijn van de XDJ-R1, al zijn de functies natuurlijk minimaal gelijk aan de XDJ-RX.

Ik ben wel blij dat Denon in elk geval eindelijk weer eens een serieuze pioneer concurrent op de markt zet waarbij je ook gewoon muziek van een USB'tje kan afspelen en met fatsoenlijke displays. Zou onderhand weer eens tijd worden. De innovatieve kant van Numark is hier duidelijk in terug te zien, nu maar hopen dat de bouwkwaliteit nog wel echt Denon is wink ;)
Topic: Denon DJ MCX8000 (16-1-2016 00:02:00)
Hmmm dat ziet er erg interessant uit, al zal het gespiegelde wel wennen zijn inderdaad... ben wel erg benieuwd naar de prijs. Als die rond de prijs van de XDJ -R1 denk ik dat dit een zeer interessant alternatief is, maar als hij boven de 1200 gaat uitkomen zullen veel mensen toch voor de Pioneer XDJ-RX kiezen.

Ik gebruik zelf al jaren Denon dus ik zou waarschijnlijk wel voor deze gaan, ook omdat hij een stukje uitgebreider is dan de RX (4 kanalen, 8 pads, handmatige loop) maar ja, veel mensen hechten toch erg veel waarde aan de naam Pioneer en het gebruik van RecordBox.
Topic: De beste wensen voor 2016 (10-1-2016 10:19:00)
Ah je zag een bericht dubbel, toch teveel gezopen dus laugh :D
Topic: De beste wensen voor 2016 (9-1-2016 14:24:00)
Denk dat ie zichzelf bedoelt laugh :D wink ;)
Topic: Welke pc (laptop) best kopen voor muziek-pc (6-1-2016 19:07:00)
Zo heb ik een tijdje terug ook een nieuw scherm in mijn Philips TV laten zetten (was nog garantie). Op dat scherm stond ook Samsung, en in mijn Opel Vivaro bus zitten ook verdacht veel onderdelen met een Renault logootje erop wink ;)
Topic: Mobiele dj met laptop en 19" controller - Hoe doen jullie het? (18-12-2015 13:34:00)
Ik draai zelf al jaren met dezelfde setup, laptop met Denon HC 4500 controller ingebouwd in een standaard DJM case.Klik voor een foto. Maar ja, dat neemt minstens even veel plek in beslag als je huidige setup.

Nu is dat voor mij meestal geen probleem omdat ik in 95% van de gevallen met mijn eigen drive-in-show op pad ben en dan heb ik ruimte zat, maar ik draai ook weleens in een kroeg om voor een andere drive-in-show waar ik die ruimte niet heb. In zo'n geval zet ik de kist gewoon op een kruk ofzo, niet ideaal maar best werkbaar voor een avondje.
Topic: Welke pc (laptop) best kopen voor muziek-pc (17-12-2015 11:52:00)
Ik heb een tijdje geleden ook meer dan 10.000 tracks helemaal opnieuw handmatig ingedeeld in mappen (op genre) en daarbij meteen alle dubbele tracks verwijderd. Maar dat was inderdaad heel veel werk, laat staan met 50.000 tracks...

Je kunt natuurlijk ook gewoon dubbele tracks verwijderen als je ze toevallig tegenkomt tijdens het draaien.

Ik vind het persoonlijk af en toe wel zonde om tracks te gaan verwijderen die op een net - via itunes - aangekocht album staan omdat je ze al hebt, omdat het album dan niet meer compleet is.
Topic: Welke pc (laptop) best kopen voor muziek-pc (10-12-2015 23:21:00)
Ik heb in maart een Dell Latitude gekocht via www.2dehandslaptops.nl. Dat zijn ex lease laptops, zakelijke modellen die nieuw 1000+ kosten. In mijn geval met I5 processor, 4 GB RAM (uitbreidbaar), Windows 7 Professional, 750 GB HD (eigenlijk 250 maar voor een paar tientjes laten upgraden), verlicht toetsenbord (speciaal naar gezocht happy :) ), 4 USB aansluitingen enzovoorts. Prima apparaat, zeer degelijk en in zeer goede staat geleverd. En dat allemaal voor 300 euro ex BTW...

Ik werk zelf met VDJ 8 en eveneens met een Denon HC 4500, werkt allemaal prima.
Topic: Bedrijfsnaam (9-12-2015 16:00:00)

Frank76 schreef:

Daarom heb ik dat ook uitbesteed aan een reclame buro.
En die komen dan met een luidspreker want dat heeft nog niemand in deze business shut up :X
Topic: Annulatie kosten (23-9-2015 20:04:00)
Mooi zo! Dacht er pas wat later aan, dat heb ik zelf namelijk ook al een paar keer gedaan wink ;) Zo weet de klant niet dat je hem eigenlijk niet vertrouwt en jij hebt toch zekerheid.
Topic: Annulatie kosten (23-9-2015 10:17:00)

Tom schreef:

Ik heb ook wel eens bij een bruiloft gezegd: betaal me nu maar de helft, en zodra het kan, de rest.
Heb ik ook weleens meegemaakt. De klant belde twee weken voor het feest af, zijn bedrijf was failliet dus hij had geen geld meer. Tja, heel vervelend maar niet mijn probleem en geen overmacht dus gewoon annuleringskosten betalen. Oh nee dan laten we het maar gewoon doorgaan... hij zou dan de helft contant betalen en de rest binnen een paar weken na het feest.

Ik kom daar aan, hij komt direct naar me toe, pakt een enorm dik pak geld uit zijn zak en betaalt mij de helft zoals afgesproken (de afspraak was ook dat hij zou betalen bij aankomst). Ik dacht ok, als je zoveel cash geld hebt kun je ook gewoon alles nu betalen maar goed, hij kwam zijn afspraak na dus ik dacht dat het wel goed zou komen. Helaas, de andere helft van mijn geld heb ik nooit meer gezien... bij het incassobureau liepen er al meerdere zaken tegen hem dus een rechtszaak had ook geen zin.

Nog even een tip trouwens, je kunt ook de feestlocatie even bellen om te kijken of het feest bij hun ook is gecanceld. Als dat niet het geval is weet je ook genoeg natuurlijk...
Topic: Annulatie kosten (23-9-2015 09:16:00)

Greendiek schreef:

Mocht je twijfelen aan de echtheid van het berichtje over het overlijden (ik ga altijd uit van de eerlijkheid van de mens, maar mensen verzinnen soms de gekste dingen) dan zou je eventueel ook nog om een overlijdenskaart kunnen vragen, en als die binnen is alsnog het volledige bedrag kwijt kunnen schelden.
Ik was nog aan het twijfelen om dit bij mijn reactie te zetten. Je kunt natuurlijk vragen om een overlijdenskaartje, maar dan onder het mom van oprechte interesse, je zegt natuurlijk niet dat je ze even wilt controleren. Ik heb in mijn algemene voorwaarden overigens ook een artikel over overmacht opgenomen, waarin deze situatie expliciet vermeld is.

Ik heb het echter ook weleens meegemaakt dat een klant annuleerde op de dag dat ze eigenlijk 50% annuleringskosten in plaats van 25% moesten betalen. Dat wist de klant blijkbaar maar al te goed, want ze stuurde "ik had nog geen reactie gehad op de mail die ik vorige week gestuurd had, is die wel aangekomen" sneaky :V Dus ik vragen naar de reden, maar die wilde ze niet geven. Tja, dan kan ik ook niet bepalen of het overmacht is natuurlijk...

Maar goed, ik dus maar 25% gerekend, zo moeilijk ben ik nou ook weer niet. Gaat ze zitten zeiken over de BTW, want de dienst was toch niet geleverd. Ik vond dat ze wel een punt had, dus ik de belastingdienst gebeld, maar helaas ik moest toch BTW rekenen.

Ik had dus minder annuleringskosten berekend dan in de voorwaarden vermeld was en alle moeite gedaan om te kijken of ik de BTW kon laten vervallen, dus naar mijn mening heb ik het netjes opgelost. Zeker omdat de klant geen reden wilde geven. Maar de klant dacht daar helaas anders over en heeft een negatieve review achtergelaten op een bekende trouwsite...
Topic: Annulatie kosten (22-9-2015 22:16:00)
Dat is altijd een lastige situatie, maar dit is natuurlijk overmacht. Ik zou ze veel sterkte wensen en hopen dat het feest op een latere datum alsnog bij jou geboekt wordt.
Topic: [GESTOLEN] Aanhanger Hapert Stark + Licht&geluids apparatuur (10-9-2015 13:39:00)

Frank76 schreef:

Geen alarmsysteem, maar een rolluik vertraagd niet tot nauwelijks. Breekijzer erachter en het komt zo uit de rails vallen.
Een alarmsysteem op woningen is mi alleen maar een uitnodiging: hier valt wat te halen!
Maar toch zullen dat soort maatregelen de "amateur dieven" wel afschrikken en dat kan net voldoende zijn om hem te ontmoedigen of ervoor te zorgen dat hij het liever bij de buren probeert.