Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJVO

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 10 bijdrage(n) van DJVO (Pagina: 1 van 1)

Topic: Denon DN-X1500 Drive-in Proof? (5-7-2004 10:57:00)
Zijn er meer mensen die de DN-X1500 ingebouwd hebben net als RonnieB?

Graag wil ik wel een paar mooie foto's van zien happy :)
Topic: Denon DN-X1500 Drive-in Proof? (30-6-2004 12:36:00)
Hey RonnieB,

Erg mooie set heb je staan en erg mooi ingebouwd. happy :)

Ik heb een 19 inch flightcase (+/- 150 x 45 cm) waar ik dus in de midden de DN-X1500 heb staan samen met 2x SL Tech.
Daardoor heb ik dus nog genoeg ruimte over aan beide kanten. Ik heb een frame gebouwd waarin die precies in past en alles netje weg gewerkt is (i.v.m kabels). Dus ik denk wel dat het belangrijk is om 2 cm ruimte tussen te hebben (zoals in het boekje). Dat ding wordt al erg warm van zich zelf. Als hij niet kan ventileren dan denk ik dat hij de hitte niet kwijt kan en het ergste geval snel kapot gaat.
Topic: Denon DN-X1500 Drive-in Proof? (30-6-2004 12:26:00)
Victor heeft helemaal gelijk.

Ik zou hem gewoon meenemen en daar je trucs en tricks uitvoeren.
Topic: Denon DN-X1500 Drive-in Proof? (29-6-2004 12:28:00)
Hoi DJ-Ipkiss,

De Denon is zeker geschikt voor Drive in shows. Ik heb de DN-X1500 nu al 3 maanden in huis en ingebouwd in een flightcase. Een keer per maand organiseer ik een house/club feest waarvoor ik mijn DN-X1500 gebruik. Die feesten duren ongeveer 6 tot 7 uur op een avond. De Denon staat dan voluit maar ik daardoor nog geen last gehad van vervormde geluiden. Wel moet ik zeggen dat hij wel erg warm aanvoelt. Ik heb vernomen dat het door de electronica komt en dat het geen problemen kan leveren.

Ik heb voor de DENON een tijdje met de XTC gedraait. Ik vind ze persoonlijk allebij erg goed maar er zitten wel hele grote verschillen in tussen beide mengpanelen. De XTC is gewoon een degelijk aparaat zonder toeters en bellen en het is een makkelijk bedienbare aparaat die jaren lang mee gaat. De faders zijn helaas wat aan de langer kant...maar voor somige DJ's een uitkomst. Persoonlijk ga ik voor de korte faders omdat ik dat lekkerde vind mixen.

De Denon is een verhaal apart omdat er op het eerste gezicht erg veel functie's en knopjes opzitten. Daarom zat ik in het begin te twijfelen tussen de Pioneer en de Denon. Maar eenmaal de Denon voor mijn neus om te testen, was ik direct verkocht. Het lijkt allemaal zo ingewikkeld omdat er zoveel opzit maar dat schijnt bedricht. Je kan namelijk de extra effecten gewoon uitzetten, dus de gene die je niet gebruikt zet je gewoon uit. De sampler, crossfaders, EQ en effecten kan je allemaal uitzetten (handleiding eerst doornemen lijkt mij erg verstandigwink ;)).

Kies je voor een mengpaneel met korte faders en veel effecten dan is de Denon DN-X1500 zeker een goede keus!!

Mocht je willen testen of uitleg krijgen over de effecten en sampler, dan mag je altijd even langskomen.

groet happy :)
Topic: Het Denon DN-X1500 mixer-topic (14-5-2004 10:21:00)
Hoi Dre

Het probleem wat ik beschreven had op de vorige topic, is opgelost.

Bij de extra functie op mengpaneel stond mijn NOISE GATE aan op HIGH. Daardoor kwam de ruis/kraak door al mijn kanalen bij een lage volume (schuif op de helft). Ik heb het met geluid aan, de NOISE GATE uitgezet ( kan ook op LOW gezet worden) en de ruis/kraak was verdwenen happy :).
Ik vind het alleen een beetje raar waarom ze die nou aangezet hebben in de fabriek, want toen ik hem uitpakte heb ik niet de instellingen veranderd. Misschien hebben ze dat bij de test aangezet...je weet maar nooit.

Gr DJVO
Topic: Het Denon DN-X1500 mixer-topic (9-4-2004 16:58:00)
Hopelijk zijn we nog over een paar jaar nog steeds zo posetief wink ;)
Topic: Het Denon DN-X1500 mixer-topic (9-4-2004 16:51:00)
zoals ik het eerder had beloofd zal ik nu een korte review plaatsen over de Denon DN-x1500.

Ik heb hem nu een bijna een week en moet zegen dat mij opvalt dat de bedienen (ondanks vele knopjes) toch erg makkelijk en logisch in elkaar zit. Ik heb natuurlijk wel eerst ff de handleiding doorgenomen (dat was zeker nodig). Wat erg handig is, is de 8 kanaals matrixmixer. Je kan 1 bron aan meerdere faders tegelijk toewijzen, zodat je op willekeurige kanaal een effect of loop kan toevoegen.
De effecten en loops zijn makkelijk te bedienen en zijn zichtbaar op de display (zo weet je tenminste welke effect of loop je gebruikt). De faders zijn erg soepel vergeleken met mijn ouwe mengpaneel (numark dm 300x), de crosfader maak ik weinig gebruik van, maar ze voelen net als boter aan happy :).
Maar om een heel lang verhaal kort te houden wil ik nog ff kwijt dat ik zat te twijfelen tussen de Pioneer DJM-600 en de DENON. Omdat ik al bekend was met de pioneer en vaak mee gedraaid heb, ben ik toch wel blij dat ik gekozen heb voor de DENON laugh :D. Qua geluid, souplesse, bediening, uiterlijk en mogelijkheden (effect en loops) overtreft de DENON zeker de Pioneer. Oké 1 min puntje dan....IK HEB NU GEEN GELD MEER!! sad :( maar ja het is het geld zeker waard!!
Topic: Het Denon DN-X1500 mixer-topic (8-4-2004 16:23:00)
Kijk dat is nou mooi meegenomen mij was het trouwens ook niet gelukt !

Thanks
Topic: Het Denon DN-X1500 mixer-topic (4-4-2004 21:41:00)
Dat ga ik zeker nog doen!

Ga het eerst een weekje uitproberen zodat ik alles onder de knie heb en weet hoe ik alles moet gaan gebruiken.(heb wel 5 dagen nodig om de effecten en de loops door te krijgen happy :))

tot nu toe mijm favourite effects, Flanger en Filters very nice wink ;)
Topic: Het Denon DN-X1500 mixer-topic (3-4-2004 23:03:00)
Ben sinds vandaag ok een trotse eigenaar van de DENON DN X1500

misschien helpt deze link je www.bbhousemusic.com/download/denon1500/
Ik heb hier 7 fimpjes op gezet..... nou veel kijk plezier wink ;)