Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Remczero

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Remczero (Pagina: 3 van 10)

Topic: Nieuw: de Numark CDN-95. (15-2-2005 18:25:00)

Dré schreef:

Victor Junior schreef:

Zonder effecten van de axis 8... Kortom: een basic speler met loops.
En zo te zien ook geen S M A R T L O O P!!!
Tja marketingzet ben ik bang voor. Wie koopt anders nog een axis 9? Ik niet voor die paar effectjes en een touch sens jog ,wanneer deze een stuk goedkoper zou zijn. (vooralsnog ziet het er volgens mij niet naar uit met die 499 dollar shocked 8O). Tenminste ,ten opzichte van de zeer lage prijs van de axis 9 op dit moment.
Topic: Genoeg voor Carnavalswagen? (14-2-2005 20:17:00)

Webbie schreef:

Hallo,

Genoeg voor carnavalswagen?

Maandag reed ik in Oisterwijk van de zaak naar huis, en kwam een carnavalswagen tegen die behoorlijk hard stond. Nu rij ik ik gewoon door, maar bij het passeren van de carnavalswagen (raampje van mijn auto op een kiertje van 5 cm) schrok ik me kapot.

ZO HARD, een bass-dreun kwam zo hard binnen dat mijn oor er zeer van deed. Nou vraag ik je toch, als het ZO hard staat is het toch niet gezond meer. Die mensen die op die wagen stonden moeten toch op het eind van de middag een behoorlijke gehoorbeschadiging hebben opgelopen.

Ik hoorde op de zaak dat er in Tilburg en omstreken veel klachten waren betreffende de veel te harde muziek.

Begrijp me niet verkeert, ik hou ook wel van een stevig volume, maar wat ik maandag meemaakte was echt niet gezond meer.....

Greetz Webbie...
Ik denk dat deze ook in udenhout heeft rondgereden (waar ik woon ,enkele km's van oisterwijk). De mensen die er op stonden hadden ook stukjes kurk in hun oren laugh :D. Op die wagen stonden echt wel enkele tientallen kilowattjes volgens mij shocked 8O Is hier in de omgeving elk jaar een hele wedstrijd wie het hardst kan ,maar je kunt het ook te gek maken... Je voelt als je er wat meters vanaf staat je ingewanden meetrillen/schudden...
Topic: luxe-probleem (13-2-2005 13:03:00)

Frisbee schreef:

remczero schreef:

Pioneer effectenbakkie EFX-500 (losse ,kan je op de aux send aansluiten van de xone)
Dat werkt voor geen meter met een Xone:32, maar je kan de EFX natuurlijk wel gewoon achter de mixer plaatsen wink ;)
Waarom werkt dat niet dan?
Topic: luxe-probleem (13-2-2005 01:15:00)
Wat IK zou nemen:
-Xone 32 (zeer goede geluidskwaliteit ,dit gedeelte heeft ie voor op de djm 600)
-Pioneer effectenbakkie EFX-500 (losse ,kan je op de aux send aansluiten van de xone) Zo heb je vergelijkbare effecten met de djm serie en behoud je geluidskwaliteit.
-En de keuze tussen de cdspelers moet je zelf maken. Dat is puur afwegen welke je lekker vind werken. (denon heeft iets voorsprong door overvloed aan functies in vergelijking met pioneer ,pioneer werkt meer straight to the point).

Bijkomend voordeel zijn de filters op de xone
Topic: Het Pioneer cdj-200 topic (1-2-2005 18:12:00)
Ik ben ook benieuwd happy :) Ik hoop dat je deze week een moment tijd kunt vinden om in het kort alvast je bevindingen te posten hier Dre.sneaky :V.Veel mensen zijn niet echt optimistisch in dit topic maar ik vind juist dat pioneer wel heel erg goed naar gebruikers heeft geluisterd. Bijna elke bezitter van een cdj100s klaagt er over dat de speler geen loop bevat. Om mee te concureren nog een mp3functie en je hebt de specs klaar voor een nieuwe 100 happy :) nu hopen dat hij betaalbaar wordt en net zo lekker werkt!
Topic: minimum producing studio (22-1-2005 12:28:00)
Veel produceerplezier ,en volhouden (in het begin valt het niet altijd mee om er wat leuks uit te krijgen wink ;). Hoop nog eens een track van je te horen!
Topic: minimum producing studio (19-1-2005 23:09:00)

wes2819 schreef:

dus ik zou als ik bijvoorbeeld fruityloops zou gebruiken ook nog eens een keyboard op aan kunnen sluiten? en met die keyboard ook weer allerlei geluiden kunnen maken en effecten.
Dat klopt. Het aansturen via het keyboard zul je dan vooral gebruiken om synths (dus melodietjes ,en drumsynths) te programmeren. Kijk anders eens op de site van fruityloops voor het complete overzicht. (bij FL studio kijken). Daar staat zo'n beetje alles op een rijtje.
Topic: minimum producing studio (19-1-2005 17:48:00)
Bedoel je dus een hardware studio of een software studio? Je hebt het over aparatuur maar tegelijk post je in het pc forum.

Toch een klein antwoord over hoe je het beste kunt beginnen. Koop een softwarepakket (kan je reason en fruityloops aanraden). Fruityloops is wat goedkoper ,en wat beter bruikbaar (vooral makkelijker) als je net begint. In zo'n pakket vind je onderandere samplers ,synth's ,en effect plugins ,zodat je eigenlijk een volwaardige studio tot je beschikking hebt als je het pakket onder de knie hebt. Ik raad je niet aan om hardwarematig te beginnen ,omdat de apparatuur echt zeer duur is ,en je (denk ik je startpost lezende) alleen wat wilt pielen ,en kijken of de hobby je aanstaat. Deze paketten zijn later ook uit te breiden met nieuwe VST plugin's als de bijgeleverde plugins te kort zouden schieten.(wat ik niet verwacht hoor). Een aanrader als je budget verder rijkt als de software is ook een klein masterkeyboardje bij je pc. Dit werkt zeer lekker om synth's enzovoort in te voeren ,en naar mijn mening fijner om echt tot creatieve dingen te komen. Hier zitten vaak ook toewijsbare draaiknoppen op zodat je toch wat meer het hardware gevoel krijgt bij het instellen van bijv een synth. Ik hoop je geholpen te hebben met je keuze ,en als je iets niet snapt gewoon vragen wink ;)

Als je echt instrumentaal wilt gaan werken is cubase het pakket ,maar voor techno lijkt me dat niet de oplossing omdat dat weer vooral een sporen opname studio is.
Topic: equalizer (19-1-2005 10:58:00)
Weet je zeker dat het niet gewoon in het software pakket van je geluidskaart zit? Ik heb hier een onboard ac97 geluidkaart en daar zit een besturingsprogrammatje met equalizer bij.(genaamd sound effect ,in de traybar onderin het scherm in plaats van windows volumeregeling).
Topic: Bierscherm? (18-1-2005 20:26:00)
En de wc experience en band zonder banaan happy :) Er zijn er wel meer hoor ,maar die feestjes zijn meestal wel gezellig laugh :D Heb hier op een plaatselijk tentfeest zelfs meegemaakt dat Do vertrok omdat ze teveel bier naar zich kreeg. Dat was dan weer wel triest maargoed...Dat bier kwam dan weer wel van de andere kant (het publiek).
Topic: Shoutcast (12-1-2005 21:08:00)
Ik zit nu ook met shoutcast te klooien. Met router. portforwarding van poort 8000 en 8001 staat aan. Ik word alleen niet opgenomen in de lijst op shoutcast.com. Ik kan er dus denk ik vanuit gaan dat er iets niet goed is gegaan. Zijn deze poorten de enige die open en geforward moeten? Alvast bedankt
Topic: nieuw dingetje van hercules (foto's + lange lap text) (11-1-2005 16:27:00)
Sorry maar ik kan het op die site toch ook niet vinden hoor. Reind riep de naam van de site in een ander topic wat inmiddels op slot is ook. Ik ben nu een kwartier die site rond aan het zoeken maar zie nergens hercules voorbij schieten hoor shut up :X

[edit] las op een duitse site ,dat vanaf bpm studio 4.9 de djconsole word ondersteunt ,dat zal het antwoord op je vraag wel zijn denk ik. Voor de rest kan je via de genoemde site updaten.[/edit]
Topic: Pioneer CDJ-800 (9-1-2005 21:22:00)
De functie die ik graag zie op de mk3 is gewoon mp3ondersteuning happy :) Laten we beginnen aan het begin wink ;) ojee waarom voel ik weer een denon/pioneer strijd opkomen jullie reacties afwachtende..
Topic: Pioneer CDJ-800 (8-1-2005 23:50:00)

Skit schreef:

maar de beatcutter is zoiets wat je max. 2 keer per avond gebruikt.
Opzich gebruik je het door tweeen delen van loops niet zo vaak nee. Maar het feit dat de speler zelf loops maakt is toch een feature die ik op zon speler meer als 2 keer op een avond zou gebruiken. (beatcutter vind ik alleen nuttig om een climax op te bouwen of gewoon wat te pielen. Dat is idd wel wat minder interesant om 100 keer op een avond te doen).
Topic: Pioneer CDJ-800 (7-1-2005 17:50:00)
je kan toch oko bij cdj 800 kiezen bij jog instelling... vinyl of cd...
Klopt ja
Maar wave display is idd beetje onodig (vind ik) want ik voel gewoon wanneer de beat weer terug komt maarja dat is denk ik niet bij iedereen?
Ik vind het een hele nuttige functie Je hebt altijd nummers met afwijkingen. Daar kan je dan toch nog met de hotstarts ingrijpen als het mis drijgt te gaan.
Ik vraag me af cdj 1000 heeft cuepunt opslag en cdj 800 beatcutter, als ze nou een cd speler maken met beatcutter en cuepunten links cuepunten rechts die beatcutter en dan de eject konp en de break instelbaar knop ergens anders zou wel vet zijn toch? razz :p
Zou idd wel erg vet zijn. Overigens heeft de cdj 800 ook een geheugen waarin je cuepoints in kunt zetten ,enkel geen hotstarts. Ik ben het met je eens dat dat een punt is wat mist op de 800. Hoewel je met de loop in en reloop eigenlijk ook 1 hotstart hebt. Voor de rest kan je 2 cdj800's ook op elkaar aansluiten om cuepoints over te sturen uit het geheugen. Dat maakt het toch net wat verdraagbaarder zonder memorycard. Ik ben nog steeds niet overtuigt van de 1000 hoor. Die memorycard is alleen wel handig als je wel eens op locatie draait waar ook 1000's staan ,maar ik vind niet dat dat het extra geld waard is eigenlijk.
Topic: flightcase interieur maken (5-1-2005 18:59:00)
Er zijn bedrijven die het schuim met laser kunnen snijden heb ik hier wel eens gelezen op het forum ,maar daar zal waarschijnlijk ook wel een prijsje aan zitten.
Topic: Pioneer CDJ-800 (5-1-2005 14:55:00)
Tja het ding is alleen wat schokgevoelig in vergelijking met de 800. Toch ook wel een belangrijke feature.
Topic: Pioneer CDJ-800 (3-1-2005 18:11:00)
Je ziet zeg maar waar een nummer hard of zacht is. Een klein beetje een emulatie van een groef van een plaat.
Topic: Geboren te Weert (30-12-2004 22:35:00)
Ik ga het nog maar eens zeggen ,van harte gefeliciteerd met jullie zoon happy :) Dat het de nieuwe tiesto mag worden!wink ;)
Topic: Liveset opnemen met MP3 (28-12-2004 17:10:00)
En een portable DAT recorder ,is dat geen optie? Volgens mij kan je daar ook in hoge kwaliteit mee opnemen (weet op dat gebied maar weinig dus correct me if i'm wrong)

Woeps zit nu wel een HEEL oud topic te kicken :S Waar komt dit nou toch vandaan in mijn laatste reacties :O