Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Remczero

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Remczero (Pagina: 2 van 10)

Topic: Pro-case Van flightcase naar DJ-meubel (24-4-2005 22:44:00)
helaas heb je niet de moeite genomen om een bezoekje te bregen aan de 'openingspost' link. Tevens staat zoals enkele berichten eerder aangegeven dat er op een andere locatie ook foto's te vinden zijn.
Ik snap niet helemaal of je dit op mij doelt ofniet. Ik ben me in ieder geval van geen kwaad bewust dus zeg maar wat ik fout doe als ik dat doe happy :).
maar:
De flightcase staat op zijn poten doormiddel 2 zijschotjes die je vastzet aan de vlindersloten van de deksel. en als jij je apparatuur erin hebt zitten wat bij elkaar toch al gauw zo'n 50 KG weegt zullen feestgangers hen niet zo omver lopen.
Ik bedoelde dus of de case nog op de een of andere manier vast zit aan het onderstel ,maar ik veronderstel eigenlijk inmiddels al dat dit niet het geval is. In ieder geval bedankt voor de uitleg
Topic: Pro-case Van flightcase naar DJ-meubel (24-4-2005 19:38:00)
Als ik het goed begrijp staat de case dus eigenlijk los op "de deksels",of zit daar ook nog een truuk voor ingebouwd zodat een wat groffe feestganger niet je set van de poten loopt? wink ;)
Topic: Nieuwe 4 kanaals mixer van DATEQ: Vibe (23-4-2005 13:00:00)
Ik heb toch het liefste zwart en heb dat dan ook ingevuld wink ;) als ik zo jullie meningen zie denk ik dat dateq niet zo gek zal zijn om hem 2 kleurig te maken. Goede strategie ,hoe dateq omgaat met klanten. Ik vind dat ze heel goed omgaan met de wensen van de klant. (verdienen ze hun geld mee maar toch)happy :)
Topic: Waarom wil iedereen DJ worden (6-4-2005 16:24:00)
Ik denk nog steeds dat dit een soort "hype" is. Iedereen ziet op tv die dj's ,en willen zelf ook een draaitafel. Ik ken mensen die net begonnen zijn ,een setje aan hebben geschaft met tafels en een mixer ,en er toen achter kwamen dat je platen niet zo makkelijk kunt kopieren als cd's ,en dat het een hoop geld kost (met als gevolg ,hup het hele gedoe weer de deur uit en 2 cdspelers om vervolgens kazaa leeg te trekken) angry Dat zegt genoeg over het wannabe imago van dj's en het vervormde beeld dat iedereen maar dj kan worden zonder ook maar iets te hoeven kunnen. Naar mijn mening is Diskjockey WEL een serieuse tak van muziek ,en is een beetje talent en gevoel voor muziek absoluut noodzakelijk. Er zijn ook mensen die serieuse interesse voor muziek hebben en die het niet voor het geld/roem/stoerdoen doen. Tenslotte weet iedereen dat nog geen 1 op de 10 ooit voor publiek draait ,en de rest zich met zijn eigen ego mag vermaken wink ;) Dus als je het voor de roem doet en alleen interesse voor het geld hebt ,zoek dan snel een andere hobby ,want in de meeste gevallen kost Dj zijn alleen maar geld (een hoop geld)..
Topic: Een beginner zoekt z'n weg in de cd speler wereld .... (5-4-2005 23:22:00)

RaveBlizzard schreef:

toeters en bellen komen zowel de denon en numark niet te kort, dat staat vast, maar welke zijn nu lekker bruikbaar voor iemand die vooral dance house en techno draait?
In ieder geval niet de scratch functies. Wat wel belangrijk in je keuze kan zijn de automatische loop van de numark. Ook hotstarts kunnen dan leuk zijn.(het denon systeem werkt ERG fijn moet ik zeggen ,zo simpel als het maar kan maar ook effectief). Persoonlijk zou ik niet voor de axis gaan ,maar daar ben ik bevooroordeeld door mijn zeer positieve ervaringen met vroegere denon spelers. Een automatische loop is leuk ,maar met een goede techniek ,en een out adjust red ik het ook. Je moet die keuze dus zelf maken. De effecten vallen in de praktijk wel wat tegen. In het begin is het erg leuk ,daarna gebruik je het misschien 1 keer in een set van een paar uur. Ik vind dit dus geen features om de aankoop van een nieuwe speler van af te laten hangen. Een goede ,betrouwbare , snelle cdspeler zou mijn keuze zijn. Iets in mij zegt me dat de denon dat is (ook al heb ik alleen ervaring met de axis 8) happy :)
Topic: XONE: 3D !!! (20-3-2005 13:48:00)

QuincMan schreef:

VJ'en erbij doen: DVJ!
Tja word het hele zootje nog duurder sad :( maar ik ben idd wel benieuwd. Pioneer heeft de eerste stap gezet ,en andere merken volgen ineens met nieuwe ontwikkelingen ,dus dit kan toch wel eens de toekomst gaan worden als ze er wat in zien razz :p
Topic: Slechtste ervaring (19-3-2005 19:43:00)

DJDS schreef:

Nou, ik heb ook vaak genoeg gehad dat ik per ongeluk een knopje dicht had staan, en aan gebrek aan kennis zal het niet liggen, geloof mij wink ;)
Ik ook ,maar het blijft dan toch een kwestie van koppie erbij houden ,anders gebeurt het niet happy :)
Topic: Kom er gewoon niet uit (14-3-2005 21:43:00)

djmarkje schreef:

Je kan even doorsparen en 2x denon's s1000 kopen.
Dat zeg ik (g*mma)razz :p

remczero schreef:

Als je je budget ietsjes verhoogt komen er ineens andere goede alternatieven om de hoek kijken. Kijk maar eens naar de Numark Axis-9 CR en ook de Denon DN-S1000. Met de Denon kom je het voordeel van mp3 en hotstarts tegen. Bij de numark de beatkeeper waarmee je automatisch loops op maat kunt maken. Weeg het eens af of de features het extra geld waard zijn.
Topic: Kom er gewoon niet uit (13-3-2005 22:25:00)
Als je je budget ietsjes verhoogt komen er ineens andere goede alternatieven om de hoek kijken. Kijk maar eens naar de Numark Axis-9 CR en ook de Denon DN-S1000. Met de Denon kom je het voordeel van mp3 en hotstarts tegen. Bij de numark de beatkeeper waarmee je automatisch loops op maat kunt maken. Weeg het eens af of de features het extra geld waard zijn.
Topic: Nieuwe 4 kanaals mixer van DATEQ: Vibe (12-3-2005 19:38:00)
Ik denk dat iig de specs als ze echt zo zijn een stap in de goede richting zijn. Het zijn echt dingen die veel mensen aan de xtc missen (aux bus en kanaaltje meer voor vinyl/cd combi). Wordt afwachten of mijn stiekeme (wat voorbarige) entusiasme terecht is.
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (5-3-2005 17:22:00)
Oke ,bedankt voor de opheldering victor.
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (5-3-2005 12:19:00)

djermo schreef:

En dan nog wat:O als ze daar cue drukken en los laten begint het liedje vanaaf het cuepunt weer metteen verder zonder op play te drukkenk hoe doen ze dat ik zoek al de hele tijd naar die functie.... het is het eerste wat ze op het filmpje doen. steeds cue drukken
Dit was mij ook al opgevallen. Ik vermoed dat dat het verschil is in vinyl mode en "cd" mode...dus scratch aan of niet aan. Het zou ook wel fijn zijn als er nog frame search op zat (moet ook bijna wel) ,dus ik vermoed dat het zo zit. Er zijn vast wel mensen hier die het met zekerheid kunnen zeggen.

RonnieB schreef:

djermo schreef:

1 ding vind ik wel raar van de dn s1000
, op het filmpje lijkt er net of er een elastiek in de jog zit, hij veert steeds weer terug maar in het echt is dat niet zo shocked 8O
dat lijkt maar zo, door de vage slipmat die ze erop hebben liggen in het filmpje! wink ;)
IS het niet zo dan? Lijkt me idd wel irritant wink ;). Dus heeft dit ding een gewone jog ,of is er toch wat speciaals mee? Interessant apparaatje naar zijn geld lijkt me. Komt er hier binnenkort denk 1 bij me thuissetje (nog een paar tientjessneaky :V) ,na uitproberen natuurlijk maar zo ver is het jammer genoeg nog niet.
Topic: Van pc naar leuke tot goed home studio (1-3-2005 18:26:00)
Ik heb een tijdje goedkopere kabeltjes gehad hier bij mijn pc (met mini-jackjes aan de ene kant ,tulp andere kant ,en 9 van de 10 kabeltjes had wel eens sluiting in de connector). Dit soort kwaliteits slordigheidjes bedoeld hij denk ik. In principe moet een goedkope kabel even goed geluid geven als een wat duurdere. Hou alleen met de kwaliteit wel rekening ,want die verschild wel per kabel.

500 euro is een mooi startbudget. Een geluidskaart ,monitortjes (de behringers zijn een goede keuze. Heb ze laatst aangehoord ,en ik vind ze voor het geld niet gek klinken. Helemaal neutraal klinken ze alleen niet ,maar dat kan ook niet voor het geld.) ,en de nodige bekabeling (zou het wel meteen goed doen zoals aangeraden ,en niet zelf iets in elkaar prutsen bijvoorbeeld ,tenzij je weet wat je doet). Bij de professionele geluidskaarten word voor het grootste deel jack gebruikt ,en monitor sets jack of XLR. Het is daarom voor die paar euro wel aan te raden om gewoon meteen voor professionele pluggen te gaan. ZO veel scheeld het nou ook weer niet op 500 euro ,of het moet zijn dat je alles goud wilt wink ;)
Topic: Tas? (1-3-2005 18:02:00)
Wow dit ziet er echt netjes uit. Heb met opus ook slechte ervaringen. Ik heb zo'n 510 cd koffer met sleeves. Was ook beschadigt ,en zat ook nog eens een krom profiel in. Overigens werkt het systeempje waarmee je de sleeves in profieltjes hangt ook beroerd voor dj gebruik. Nooit meer dus ,maar deze case ziet er wel erg netjes uit!
*Remco denkt na over nieuw opbergsysteem sneaky :V
Topic: DN-S1000 <> CDJ-800 (27-2-2005 19:02:00)
Als ik me niet vergis heeft de axis dat gehad (durf me er niet op vast te spijkeren ,kan ook de 8 geweest zijn). Zoals je misschien weet heeft de axis last gehad van een aardings probleem waardoor de jog in sommige situaties niet goed reageerde. Dit schijnt inmiddels weer goed te zijn maar wellicht heeft het daar wat mee te maken.

edit: Zie net toch een DRE's Choise staan toen ik zat te snuffelen in de webshop shocked 8O
Van dre:

Deze nieuwe reeks Axis-9's heeft GEEN last meer van het jog probleem. "Dré's Choice" label is in dit geval onder voorbehoud afgegeven ;-) Reden is dat ik altijd al een fan ben geweest van de Axis-8 (=Axis-9 zonder touch sensitive jog) EN als de Axis-9CR inderdaad geen jog problemen meer heeft dan heb je aan deze speler gewoon een heerlijke pielbak!
Topic: Grote lasers en gelul in de ruimte (27-2-2005 17:41:00)
Das pas reclame ,het logo van je drive in op de maan laugh :D
Topic: DN-S1000 <> CDJ-800 (27-2-2005 13:05:00)
Behalve bij scratchen. Dan is de jog wel een kleine hinderpaal. Dan zou het verschil tussen druk en aanraakgevoelig wel een rol kunnen spelen. Bij beat mixen lijkt me dit minder van belang eigenlijk ,zoals je zelf al aangeeft.
Topic: Van pc naar leuke tot goed home studio (26-2-2005 17:55:00)
Hou ook rekening met de geluidkaart. De medion onboard dingetjes zijn niet van topkwaliteit (heb zelf ook medion pc) ,waardoor een professionele geluidskaart kan lonen in geluidkwaliteit. Denk hierbij aan de Maya of Audiophile (wie weet kunnen andere leden nog andere alternatieven aandragen. Ik heb persoonlijk alleen ervaring met de maya 44,en wel via djgebruik met de computer). Onderschat het belang van een goede geluidsinterface in een homestudiotje niet. Op een beroerde geluidkaart kan je de duurste monitoren aansluiten ,en je hebt nog brak geluid ,en andersom ook. Ook heb je dan als voordeel dat je professionele in en uitgangen (mogelijk zelfs met phantoom op microfoon) hebt ,wat later vast en zeker van pas komt als je je homestudiotje uitbreidt. Maar zoals eerder gezegt ,wij kunnen niet in jou portomonee kijken en een budget zou handig zijn.
Topic: Genoeg voor Carnavalswagen? (16-2-2005 23:03:00)
https://members.home.nl/jl.vandijk/forum/carnaval/mini-S3600083.JPG
Grappig dat ik dit hier tegen kom zeg ,wat is de wereld toch klein happy :) over enkele maandjes weer naar club salvation hier in udenhout (het voormalige wattzat feest) ,nu al weer zin in happy :)
Topic: Het Pioneer cdj-200 topic (16-2-2005 22:52:00)
Heb inmiddels op de site van een nederlandse instrumentenwinkel (niet nader genoemd ,wie denkt dat ik het uit mijn duim zuig mag me mailen voor de url) een prijs van 599 euro zien staan. Wel met een engels stukje dat pioneer hem aankondigd ,maar er staat toch echt al een prijs bij. Misschien dus toch een kern van waarheid in het eerdere bericht van 600 euro shocked 8O