Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJ Ardo

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 68 bijdrage(n) van DJ Ardo (Pagina: 4 van 4)

Topic: MDR-V600 (1-6-2002 11:07:00)
He dat is grappig, dat is net wat ik mij ervan voorstelde. Dus hij is net zo comfortabel als de V900?

Ik ben benieuwd hoe hij het on-the-road doet.
Topic: MDR-V600 (31-5-2002 19:24:00)
Ik verbaas mij erover dat deze koptelefoon nooit wordt aangeraden. Op internet staan heel uiteenlopende reviews, is er hier iemand die ervaring met deze koptelefoon heeft?
Topic: Stel je even voor... (13-1-2002 14:28:00)
Ik ben Ardo Leijen, geboren op 27-03-'79 te Hoorn (NH).
Momenteel studeer ik elektrotechniek op Hogeschool Enschede. Per 28-01 ga ik afstuderen bij een Sound & Light productions bedrijf hier in Enschede. Ik ga daar een nieuw type luidspreker van Kling & Freitag volledig analyseren. Dit houdt in dat ik de filtering ga doorrekenen maar ook het accoustische verhaal ga bekijken. Lijkt me een hele leuke opdracht.....!

Mijn hart voor dance begon te kloppen toen ik voor het eerst in aanraking kwam met een houseplaatje. Dat was volgens mij toen -James brown is dead- op Countdown. Ik was toen nog vrij jong en ging met bandjes opnemen, Houseparty en Turn Up The Bass e.d.. Daarna begon de hardcore tijd, daar was ik ook al vroeg bij. Ik ben in het "trotse" bezit van Thunderdome 1 t/m 15!! Toen mijn klasgenootjes nog vol waren over 2Unlimited ging het bij mij iets harder happy :) Tegen de tijd dat mijn klasgenootjes (inmiddels allemaal gabber) hun kop kaal begonnen te scheren was voor mij de echte hardcore tijd al voorbij. Dit kwam omdat er geen vernieuwing meer in zat.

Ik heb vanaf mijn 16e altijd in de Conrad gids naar de DJ apparatuur zitten kijken en baalde ervan dat het allemaal zo duur was. Toen ik op vakantie was geweest in Lloret le Mar was ik helemaal verkocht. Ik ging daar naar discotheek Moef Ga-Ga en daar draaide de DJ iedere avond -Repeated Love- en -Remixed-, fantastisch!!

Eenmaal thuis heb ik een platenwinkel opgezocht en ben op zoek gegaan naar die platen en later ook naar andere platen met zo'n vette sound. Ik ben toen ongeveer een jaartje blijven "hangen" in de aanstekelijke Klubbheads sound. Ik speelde de platen af op m'n DUAL draaitafeltje.

Toen ik op mijn MTS jongens ontmoette die al draaide en zelf SL1200's hadden heb ik hen helemaal platgevraagd over draaitafels en mixers. Het werd mij al snel duidelijk dat als ik hiermee verder wilde ik ook aan de SL1200's moest. Zoals bij iedereen liet het budget de aanschaf van nieuwe 1200's niet toe. Na ongeveer 2,5 jaar gespaard te hebben ging ik op zoek naar een tweedehands setje, net als de rest van nederland. Toch is het mij vrij snel gelukt om een leuk setje op de kop te tikken. Twee SL1200mk2's, een Dateq STYX mixer compleet met elementen en slipmatten voor Fl 2500,-. Alles zag, en ziet, er nog prima uit dus een goede deal lijkt mij.
Na een jaartje aanprutsen begon de 2-voudige toonregeling op de STYX mij te irriteren en ben op zoek gegaan naar een andere mixer. Ik ben toen uiteindelijk bij new line terecht gekomen en ging helemaal voor de Magnedine Mag 10. Dit setje staat hier nog steeds prima zijn werk te doen. Inmiddels is ook mijn platencollectie flink gegroeid naar ongeveer 300 stuks, varierend van club tot techno.

In het verloop van de jaren ben ik altijd op zoek gebleven naar goede en vernieuwende apparatuur. Ik ben een website begonnen waarop een vergelijk wordt gemaakt van draaitafels (www.crosswinds.net/~djturntable). Ik heb op die site inmiddels al veel leuke reacties gehad van mensen die in draaitafels geinteresseerd zijn.

Mijn interesse in audio heeft mij destijds doen besluiten om de differentiatie Multi-Media Techniek te kiezen op de Hogeschool en is ook de reden geweest waarom ik bij een audio gerelateerd bedrijf wil afstuderen.

Wie nieuwsgierig is gaat op zoek en al snel kom je dan op verschillende forums terecht, zo ook bij deze. Een van de betere naar mijn mening!
Topic: gitaar speaker (14-12-2001 12:44:00)
He bedankt!
Ik zal die eens opzoeken.

Groeten,
Ardo
Topic: Neopreen slipmatten (14-12-2001 12:40:00)
Ik mag altijd graag weten waarom iets beter is. Alleen aan de mededeling dat iets beter is heb je niet zo veel IMO. Vandaar mijn vraag..........

Maar dit lijken mij goede argumenten.

Groeten,
Ardo
Topic: Neopreen slipmatten (13-12-2001 21:32:00)
>>Kortweg...Neopreen is een stuk beter, en zeker voor >>je vinyl.

En waar baseer je dat op??

Groeten,
Ardo
Topic: gitaar speaker (13-12-2001 15:05:00)
Is er een (gratis) softwarepakket, waar goed mee valt te werken, om alle berekeningen te laten doen?

Ardo
Topic: Neopreen slipmatten (9-12-2001 11:33:00)
Wat ik me eigenlijk al een tijdje afvraag is het volgende: Wat is het voordeel van een Neopreen slipmat ten opzichte van een van vilt?

Alvast bedankt!
Ardo