Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dunic

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 43 bijdrage(n) van Dunic (Pagina: 3 van 3)

Topic: Draaitafel stanton 80 - 100 (9-3-2003 02:08:00)

Peter schreef:

Gebruik geen behringers voor het zware scratchwerk. Daar zijn ze niet op gemaakt. Ga liever voor een Dateq/stanton

Greetz, Peter
Is dateq wel gemaakt om mee tes skratchen??? cool... shocked 8O
Topic: Numark PPD01 (9-3-2003 02:04:00)
Mischien dat dré onderhand wat fouten heeft kunnen ontdekken/of heeft gehoord??? of mag je dat niet zeggen als bij de ttx1....

Ik wil graag een mixer kopen over een lange tijd en wil tot die tijd wel iets hebben om naar toe te kwijlen.....

En ik las in een oude idp-topic over de hak320 of pmc07D dat bij iemand met een pdd01 de fader het begaf en dat ie dus niet meer kon skrachten(duh). Maar voorderest niks erover. Dus ik ben onderhand wel benieuwd!

en howabout die shit die al op hollywooddj.com staat???? dxm3/6/9???????
Topic: Numark PPD01 (1-3-2003 22:58:00)
Jow luitjes

ik heb vanmiddag een dik uur met de pdd01 geskratcht.

hij ziet er best strak uit, en de blauwe ledjes enzo hinderen me niet zoveel. best lachen opzich :p.

anyhow, ik ben een umx7 gewend en moest toch nog ff wennen, heel vreemd want het cutpoint van de pdd01 is veel scherper. Maar de fader is (naar mijn mening) een stuk stabieler en ietsje stroever. Ik kan er lekker mee raggen omdat ie zo lekker stabiel aanvoelt, dit gevoel heb ik niet met mijn umx. Maar dat kan personelijk zijn. Nu maar hopen voor de gebruikers dat de crossfader geen stanton focusfader ziektes of iets dergelijks gaat vertonen. De upfaders vind ik heerlijk, het cut point daarop instellen en je kan hem net zo scherp krijgen als de crossfader..jumjum.

Filters heb ik niet echt na gekeken. Eq ook niet. Zal het allemaal wel goed doen denkik.

De effecten heb ik wel gecheckt. Ik vond ze allemaal op 2 na geen fuk aan. Die 2 zijn de normale stijl (duh) en de 3de in het rijtje. Als je dan met een turntable skratcht dan wordt het geluid een beetje vervormd enzo. Dat klonk wel dope. Maar voor de rest van de effecten zal je als turntablist vrijwel uitgelachen worden ( er zit ook een 'standaard' crab-functie op. Je pakt een sample en klikt de fader 1 keer aan en al het geluid wordt opgesmikkeld alsof je als een gek aan het crabben bent, terwijl je alleen de plaat heen en weer haalt. Tja en een paar effecten zijn wel leuk voor eventjes maar kom op zeg.

Maar de stabiliteit van deze mixer bevalt me echt goed. Ik ben hier echt hooked aan. Er stond ook een exacte ecler hak320 kloon, de tascam X8..de fader hiervan voelde ook niet zo stabiel aan. De vestax samourai serie komt er dicht bij in de buurt en de normale pmc series ook wel. Nou weet ik niet hoe ver die faders daar al heen zijn. Maar zodra er een vergelijkbare mixer uitkomt zonder al die effecten bullshit wil ik er echt wel een hebben.

mlz