Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Zzzzzzzzzzzz

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 45 bijdrage(n) van Zzzzzzzzzzzz (Pagina: 3 van 3)

Topic: WAAROM par's als basisverlichting?!? (15-7-2003 00:14:00)
Ik gebruik ook veel parren(24). Dit coornamelijk voor het uitlichten vanband(je)s maar ook met een dj avond kan je met die 24 parren een show opzetten waar menige drive in show nog wat van kan leren!

P.S. als we het geld en voor zouden hebben waren er nog wel 4 scans bij gekomen, maar niet veel meer.
Topic: Cyclone (15-7-2003 00:08:00)
ik heb wel ruimte...

heb je een beetje verstand van uploaden met FTP??
Topic: Derby's (10-7-2003 00:33:00)

dj mikkie schreef:

parren zijn gewoon de BASIS van je lichtset, dat zijn de lampen die continu branden
Ik ben ook nogsteeds fan van veel rook en alleen (dus ook geen parren) een mushroom o.i.d

Doe het echter niet te lang achter elkaar (gaat irriteren) gewoon een paar (10 ofzo) seconden
Topic: Fog machine op schoolfeest (7-7-2003 16:12:00)
als er dan toevallig een keer brand uitbreekt heb je denk ik wel een probleem met de verzekering! In hun ogen had je dan de brand eerder kunnen detecteren als de rookmelders aan stonden...
Topic: Hoe zijn jullie gestart? (3-7-2003 00:40:00)
mmm die DAP titanium heb ik niet veel goeds over gehoord, kijk hier maar:www.new-line.nl/webshop/reviews/read.asp?i=5403

verder moet ik om te beginnen zeggen dat ik niet echt thuis ben in deze wereld maar tot nu toe mijn verhaal:

Ik zit op scouting (ja het bestaat nog) en daar hadden we een keer een feestje gegeven met oud en nieuw. Hiervoor hadden ze een paar JBL eons en een mixer gehuurd. het snoer heeftverlichting en de 2 hifi cd spelers hadden we zelf wel. hier hebben mijn broer en zijn vriend zich toen mee uitgeleefd.

Omdat dat feest wel erg gezellig was zijn die speakers vaker gehuurd (mixer had vriend van mijn broer voor weinig gekocht).

De vriend van mij broer was intussen vrolijk aan het knutselen geslagen en had zelf een licht mengpaneel gemaakt. Hiermee werden 2 keer drie (gelkeurde)bouwlampen, een strobo-tje en een goedkope flower aangestuurd.

op dit moment kwam ik ongeveer om de hoek (over de schouder) kijken en macht af en toe de lichten bedienen.

Op een gegeven moment kwam de penningmeester van de scoutinggroep naar mijn broer toe met het verhaal dat hij lang geleden eens begonnen was met het maken van een versterker uit de electuur. Hij was hier mee gestopt omdat hij er geen tijd voor had en vroeg aan mijn broer of hij zin had om hem af te maken voor bij de scouting. De meeste onderdelen had hij al dus de kosten waren laag.

Bij deze verseterker (ruim 150 wat rms) twee leuke speakers gekocht (warfedale pro nogwat).

het lichtmengpaneel werd omgebouwd zodat er geen 230V dimmers meer in het paneel zaten (niet zo veilig). en er zijn een mushroom en nog ene lichteffectje (twee ronddraaiende gekleurde ballen) bijgekocht en het begon zowaar een serieuzere indruk te maken.

Ik begon vaker het licht te doen (als mijn broer en vriend druk aan het draaien of drinken waren)

Op een gegeven moment ben ik achter de bar gaan werken in een jongeren centrum. Na ongeveer hadden ze hier nog mensen nodig die wilde helpen met het licht tijdens band avonden. Hier had ik wel oren naar en ben dus gaah helpen met opbouwen (het licht tijdens de avond werd door iemand anders gedaan).

op een gegeven moment zijn mijn broer en zijn vriend als DJ een keer komen draaien in het jongeren centrum. Dit beviel erg goed en ze mochten vaker komen.

Inmiddels hielp ik bijna altijd met het opbouwen(licht)van bandavonden. Ook met vabaret avonden ben ik gaan helpen met opbouwen. Hier word het licht over het algemeen gedaan door mensen die met de cabaretiers mee komen (helaas).

na een paar keer kijken mocht ik af en toe het licht bij de bands gaan doen. De mensen van het jongeren centrum waren hier vele malen enthausiaster over dan ik zelf en ik mocht het daarom vaker doen.

De laatste band avond kwam de vriend van mijn broer helpen met opbouwen voor de bandavond. Dit hebben we samen gedaan en ook het licht op de avond zelf hebben wesamen gedaan. Dit ging erg soepel en het was ook gezelliger dan in je eentje. en ik hoop dus dat ie vaker komt helpen (weet ik wel bijna zeker).

Aangezien ik altijd ook wel intresse voor muziek en geluidstechniek gehad heb en ik al een tijdje op de pc draaide (met atomixmp3 en twee geluidskaarten) heb ik onlangs geinvesteerd in een Gemini PS 262. Dit mede omdat ik van plan ben om DJ te worden in het Jongeren centrum. Ze hebbe hier namelijk ernstig DJ's nodig en ik kan als ik wil meteen beginnen. Nou moet ik wel zeggen dat Dj in dat jongeren centrum iet veel voor stelt hoor."ow dit leidje is bijna afgelopen dan zet ik maar weer een nieuwe aan" en dan overhet algemeen een beetj e(erge) alternatieve muziek. Ik weet wel zeker dat ik dat wel beter kan, maar aangezien ik altijd al een beetje gebrek aan zelfvertrouwen heb gehad wacht ik hier liever nog even mee tot ik het iets meer onder de knie heb (en meer muziek weet om te draaien).

tot zo ver mij geschiedenis... mm het is een flink verhaal geworden:(