Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Jake

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Jake (Pagina: 1 van 10)

Topic: Eurolite TS-7b (8-1-2018 19:00:00)
Aan de linkerkant op zijn naam klikken en dan kom je op zijn profiel, van daaruit kan je een pb sturen.
Topic: Draaiuren moving heads (4-1-2018 07:46:00)
Soundpower, dan heb jij een heel trage pc, ik had hem binnen 2 seconden laugh :D
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (4-10-2017 19:41:00)
Inderdaad, maar de soap stopt hier en nu, 3 herstellers is genoeg, er gaat een nieuwe module in want straks ben ik meer geld kwijt aan herstellers dan dat hij nieuw kost.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (30-9-2017 16:55:00)
Kleine update,
Net gebeld met de hersteller omdat de sub nu al een tijdje bij hem ligt ter herstelling, hij had een nieuwe eindtrap gestoken maar die is bij hem ook stuk gegaan, dus moet er volgens hem een nieuwe versterker in

Via een collega dj die ook veel db Technologies in gebruik heeft bestel ik best de versterker bij Sales All omdat die snel kunnen leveren.
www.salesall.eu/
Topic: Stairville hz-600 Pro Hazer dmx (25-9-2017 19:46:00)
Ik had de revieuws gezien en het verbruik op papier is 4.6ml/minuut wat laag is,en ik dacht mischien zitten er hier mensen die hem in gebruik hebben of hebben gehad, de prijs zit zeker goed met 200 euro, de verkoper is een verhuurbedrijf en ik kan hem testen bij het bedrijf.
Topic: Stairville hz-600 Pro Hazer dmx (25-9-2017 17:38:00)
Hoi,

Iemand ervaring met de Stairville hz-600 Pro Hazer dmx?
Ik kan er een kopen voor 200 euro, maar dit merk is me niet bekend. output?, verbruik vleoistof? of beter kiezen voor iets anders.
Mijn hazer is vorige week stuk gegaan (antari z300)
Topic: Compact PA setje (29-8-2017 18:03:00)
Een vraag van een vriend/klant, ik heb geen ervaring met PA, dus ik vraag het hier eens.
Het is voor een groepje die harde rock/metal brengt voor zo'n 100 man.
cafe's of kleine zaaltjes
Een vraagje aan mijn vrienden geluidstechniekers : Mijn organisatie smeedt plannen om een simpele geluidsinstallatie te kopen voor kleine shows te doen. Iets dat mobiel is, gemakkelijk op te zetten en af te breken en budget vriendelijk. Waar moet ik daarvoor zijn en hoeveel zou het me kosten? Mengtafel, monitors, statieven etc... PM please! Thanks!
Topic: DMX adressen Ayra ComPar 20 RGB (21-8-2017 12:41:00)
Dat is het huismerk van de roze shop, waarom stel je de vraag daar niet? shut up :X
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (6-8-2017 20:18:00)
Nu ligt hij bij een hersteller in oost vlaanderen, geen dealer meer want hij is gestopt met zijn winkel en doet enkel nog herstelling, hij herstelt alle merken van electro tot de luidspreker zelf
De printplaat ziet er nog als nieuw uit, dus bekafun uit izegem vertelde onzin toen hij zei dat de printplaat geoxideerd was door water, en maar blijven volhouden dat de sub veel water had gezien, terwijl ik 200% weet dat hij nooit een druppel water heeft gezien ze wilde gewoon een nieuwe versterker module aan mij verkopen, volgens de hersteller waar hij nu ligt zou hij hersteld kunnen worden en binnen 3 weken weet ik het zeker.

www.loudspeakerrepair.com
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (3-8-2017 19:23:00)
De sub staat bij de dealer zo'n 30km van huis.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (3-8-2017 18:15:00)
Ik ga morgen de sub terug halen en nog een 3de technieker proberen die ik daarstraks heb gevonden via mijn plaatselijke dealer, kan hij hem niet herstellen dan gaat er een nieuwe in.
Heen en terug 3u rijden, maar het kan me veel geld besparen als hij hem kan herstellen.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (3-8-2017 14:02:00)
Grappig en het begint meer en meer op een soap te gelijken shut up :X
De eerste technieker ( www.speakerfix.be/index.php/nl/ ) kon de printplaat niet helemaal uitmeten doordat de componenten te klein zijn en te dicht op elkaar zitten, dat begrijp ik want er zijn weinig techniekers die aan een d klasse versterker kunnen werken, dat merk ik op mijn speurtocht.

Ik bracht de sub naar een grote dealer ( www.bekafun.com/ ) die ook db technologies verdeeld, ik vroeg hun om de sub op te sturen naar db zelf, de verkoper antwoorde dat hun techniekers er anders ook even naar willen kijken en dat ze het waarschijnlijk wel kunnen herstellen, ok goed.
Vandaag krijg ik een mail dat de versterker niet hersteld kan worden en dat er een een nieuwe versterker moet besteld worden, de offerte was 705 euro.
Ik belde even met de technieker omdat ik wilde weten wat er aan de versterker scheelde, hij zei dat de versterker veel water over hem had gekregen en de printplaat heel erg geoxideerd is, ik zei dat de sub nog nooit één druppel water heeft gezien, want ik verhuur niet en ben heel zuinig met mijn spullen, er zitten zelfs stickers op mijn subs dat ze geen glazen of andere spullen erop mogen plaatsen Hij bleef erbij dat hij veel water heeft gezien shut up :X Ik zei dat ze in een garage staan en mischien komt het hierdoor, nee nee antwoorde hij, van vocht kan het nooit zo erg zijn, hij kan het herstellen maar hij moet alle componenten vernieuwen en het kan zijn dat de sub na weken terug defect zal zijn dus een nieuwe versterker is de beste optie

Ik belde daarstraks met de eerste technieker die er naar heeft gekeken en hij zei dat de printplaat niet geoxideerd is en nog heel mooi is,
dus 1 liegt of kent zijn vak niet.
Nu moet ik dus een keuze maken, ga ik naar nog een technieker om te weten of de printplaat geoxideerd is of laat ik er meteen een nieuwe versterker in steken? de dichtste technieker die ik nog ken zit op 2u rijden en een bestek kost mij ook telkens geld (rond de 40 euro) Ik kan die versterker zelf wel opendoen maar of ik iets zal zien is de vraag want een schroefje uitdraaien lukt me nog wel maar daar stopt het ook, ik ben geen technieker.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (31-7-2017 18:06:00)
Er moet eerst geweten zijn door wat de sub geen stroom krijgt.
Hij is nu binnen bij een dealer die ook db technologies verkoopt, hun techniekers gaan eerst alles nog eens uitmeten.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (31-7-2017 13:54:00)
Vandaag toch slecht nieuws gekregen, hij kan de versterker niet herstellen.
Weinig techniekers blijken de nieuwe versterkers nog te kunnen herstellen omdat de componenten zo klein zijn en te dicht op elkaar zitten.
Enige oplossing is de sub opsturen naar db Technoligies, maar daar zullen ze de moeite niet doen om ernaar te kijken, ze ploffen er meteen een nieuwe versterker in en je betaald de helft van de nieuwprijs en bij db Technologies moet je tijd hebben weet ik uit ervaring, minstens 3 maanden wachten tot zelfs 6 maanden voor je ze terug hebt. Ik overweeg dus om over te stappen op een ander merk.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (28-7-2017 11:48:00)
Aan de telefoon was het moeilijk uit te leggen wat er deffect is, hij zal mij een foto bezorgen en dan plaats ik het hier wel even wink ;)
De reden van defect is waarschijnlijk dat de versterker opeens teveel stroom heeft gekregen.
Waarschijnlijk kan de versterker nog hersteld worden, hij wacht nu op het wisselstuk en dan pas weet hij of de versterker terug zal werken
Ik hoop het want een versterker uit een dvx s-09 is heel duur.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (24-7-2017 16:34:00)
Vandaag nieuws gekregen, het is de versterker die stuk is. sad :(
Nu wacht ik op de prijs van een nieuwe versterker, het zal een duur grapje worden denk ik.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (23-7-2017 15:20:00)
Inderdaad, ze werken op powercon.
Topic: Defecte db Technologies DVX S-09 (16-7-2017 12:07:00)
Hallo,

Vorige week werkte mijn DVX s-09 sub van db Technologies nog perfect, nu wilde ik ze opnieuw gebruiken en merkte ik bij 1 van de subs dat hij geen stroom krijgt, andere multikabel geprobeert maar geen resultaat, versterkermodule eruit gehaald om te zien of er geen draadje los is van een connector maar alles ziet er ok uit, glaszekering is ook nog goed, zou het de module kunnen zijn die stuk is gegaan? volgende week mag ik bij een bedrijf langs die de sub zal uitmeten om te zien waar het probleem is
Topic: Led strips (4-7-2017 11:30:00)
Als de ledstrip ooit stuk gaat dan kan ik het zowiezo niet meer herstellen, ik kan er gewoonweg niet meer aan.
Maar ik zal het met dubbelzijdige tape vastzetten, dat lijkt me de beste oplossing wink ;)
Topic: Led strips (3-7-2017 21:10:00)
Lijm, hoe kon ik daar niet opkomen shut up :X

Tom, ik had dit nog nooit eerder gezien, flinterdunne dubbelzijdig tape, maar google zegt dat het waar is laugh :D