Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj_mvandis

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Dj_mvandis (Pagina: 5 van 10)

Topic: Mega hoge prijzen tape-acts (26-1-2011 16:53:00)

joepurlings schreef:

Ik vind dan ook dat er eigenlijk al 5 jaar niks fatsoenlijk nieuws meer op tv komt. ... ik word oud razz :p
Hier ook last van, alleen op Discovery / Comedy Central en Af en toe de publieke omroep (denk aan Wie is de mol, flikken maastricht etcetera) is nog wel wat leuks te vinden.. ..voor de rest zap ik al die digitale kanalen maar zo snel mogelijk door.... razz :p
Topic: Mega hoge prijzen tape-acts (26-1-2011 14:01:00)
Als ze over jou installatie gaan, huur vragen! sneaky :V
Topic: Post hier je logo! (21-1-2011 11:52:00)

Master Partys schreef:

Het doet mij direct denken aan Lexa (zo'n datingsite). Die gebruiken ook volgens mij die kleuren.
Dat je dat weet! sneaky :V
Topic: HQ Power VDSABS15 help! (16-1-2011 17:08:00)
Wat raar dat deze dingen geen filter hebben, zit volgensmij gewoon dezelfde hoogdriver in als de Dap serie, heb zelf ook hier Warrior (L-400) kopie'tjes staan, deze hebben ook de FET limiter gewoon precies hetzelfde als de Dapjes sneaky :V

Een recone kost maar 14,95 voor de tweeter, dus misschien even kijken of typenummers overeen komen met de tweeter zelf, scheelt heel wat geld ;-)
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (12-1-2011 13:57:00)
En het is géén Golf! hahaha laugh :D
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (12-1-2011 13:50:00)
Ik heb gekeken voor mijn eigen (privé) auto het hele land afgereden, en kwam er achter dat er vooral rondom Rotterdam veel autohandelaren zijn die denken dat ze goud verkopen, en het eigenlijk niet zoveel is laugh :D, uiteindelijk van een oud vrouwtje in Brabant een leuke gevonden, die voor een acceptabele prijs te koop stond wink ;)

Vind het zelf niet erg om ver ergens voor te rijden, maar weet wel graag waar ik aan toe ben, en wat er ergens mis mee is. Gelukkig zijn sommige handelaren dan net wel zo eerlijk over de telefoon om een lange reis te voorkomen. sneaky :V
Topic: Mackie cfx 12 projectje/schema (9-1-2011 23:19:00)
Zelfs de Wibra heeft die zakjes voor je bh's volgensmij wink ;)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (4-1-2011 14:51:00)
Volgensmij woont Cyber zelf in België, en heeft zijn opslag in Nederland :-)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (3-1-2011 14:23:00)
Tof voor de dag komen kan je ook in een Fiat Panda (bij voorkeur Classic in deze context laugh :D)

Dat ligt aan jou, niet aan je auto! haha
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (3-1-2011 13:26:00)

Watt-Xtra schreef:

PS: mijn golf GTI uit 83 heeft ook geen winterbanden.. maar die staat dan ook netjes verwarmd, onder zeil te wachten totdat het weer lekker warm is en hij zn dakje mag laten zakken! laugh :D toch effe opscheppen.
Die ziet het licht dus ook alleen maar met de zomer! laugh :D

Vanochtend zelf even vergeten dat ik geen abs had haha, stond wel mooi na de stopstreep stil bij een rood-wordend stoplicht! razz :p
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (3-1-2011 12:27:00)
Mag ik dan uit nieuwsgierigheid vragen wat voor auto je hebt? wink ;)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (23-12-2010 16:13:00)

Tom schreef:

Leuke ook van Slotenmaker is dat je aan het einde van de dag,
als je dat wil/durft,
het ook nog eens allemaal met je eigen auto mag proberen.
Gedaan, of niet? wink ;)
Ik zie mezelf 't eigenlijk nog wel doen ook haha! laugh :D
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (23-12-2010 12:46:00)

Tom schreef:

Ook leer je meteen dat abs veel minder goed werkt dan gedoseerd remmen.
En zoiets verwacht je niet in eerste instantie.

Wikipedia schreef:

Bij ABS wordt het remmen elektronisch geregeld. Een sensor in de wielen detecteert bij het remmen of een wiel dreigt te blokkeren. Indien dat het geval is, neemt het ABS systeem kort remkracht weg. Wanneer de blokkering van de wielen vermeden is, wordt de remkracht terug hersteld totdat de wielen opnieuw dreigen te blokkeren. Deze techniek wordt ook wel "pompend remmen" genoemd, maar het elektronische ABS kan dit veel sneller en preciezer dan een mens.
Als het ABS gelijk al detecteert dat je wilen blokkeren, d.w.z. je geen grip meer hebt, kan het dus eigenlijk weinig meer doen, dan is rustig aan remmen over een langer oppervlak (dat bedoel je toch met gedoseerd remmen?) natuurlijk wat effectiever.

Ik ben alsnog van mening dat een apart topic hier nog best leerzaam over is, en hierbij dus een blik naar een van de mods: Kunnen jullie de posts makkelijk verplaatsen naar een nieuw topic? Denk dat voor veel mensen het nog best handig is om het een keer na te lezen wink ;)

@ Tom: waar heb je de slipcursus gedaan (als in plaats), ben zelf van mening dat het best wel leerzaam is, ouders hebben er allebei ook al nut van gehad. Dat is die eenmalige investering best wel waard. Daarnaast is het natuurlijk leuk om te doen ;-)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (22-12-2010 22:49:00)

ideedeluxe schreef:

Natuurlijk is er verschil...maar de tractie (dus of je van de plaats komt) is, in mijn ervaring, bij zowel dure als goedkope banden prima.
----
Natuurlijk is het ook erg handig om een auto met dieselmotor te rijden, als je in een lage versnelling het gas loslaat remt hij zo hard op de motor af, dat je het rempedaal bijna niet aan hoeft te raken. Dat is in sneeuwsituaties altijd wel handig.
---
Maar, een set winterbanden onder de auto betekent natuurlijk niet, dat je je verstand thuis kunt laten. (En daar schijnen veel mensen last van te hebben...) Men rijdt gewoon alsof er geen sneeuw ligt, qua afstand houden op de voorganger etc.
Zelf geen ervaring met de goedkopere banden, hier onder de Panda Continentals liggen, en onder de Octavia Dunlops, bevallen beide prima!

Versnelling 'te hoog' rijden werkt met een benzine ook goed, diesel is inderdaad in dit geval ook handig, maar beide auto's maken te weinig kilometers om het rendabel te houden

Veel mensen denken alles te kunnen 'want ik sta op winterbanden', je bent niet de koning, glad blijft glad, alleen je kan je er enigsinds tegen wapenen! Zelf ook wel gemerkt dat je af en toe aan het glijden bent, en rustig blijven is in dat geval het beste wat je kan doen wink ;)

Misschien een idee om voor zoiets een apart topic aan te maken? Denk dat het ook in deze sector een actueel onderwerp is... wink ;)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (22-12-2010 21:41:00)
Roep niet té hard dat het niks scheelt,
ben even de naam kwijt van een van de fabrikanten, maar deze zet het "M+S" (mud + snow) label op de normale zomerbanden, en verkoopt ze als zijnde winterbanden! shocked 8O

Ook laat de Adac zien dat er toch echt wel verschil zit tussen de onbekende merken en de A merken over het algemeen, je kan best het geluk hebben dat je goede Chinese banden hebt, maar je kan ook de pech hebben dat het niks is! shut up :X

Adac 185/65R15 test
Adac 225/45R17 test
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (20-12-2010 18:40:00)
Denk dat verplichting een beetje ver gaat.. ..zeker omdat ik genoeg mensen in m'n omgeving heb die gewoon de auto lekker onder het afdak laten staan, en de taxi / fiets / bergschoenen wel pakken wink ;)

Wat je in veel landen ziet, dat het niet verplicht is, máár dat je wel een hogere aansprakelijkheid hebt met een ongeluk, mocht het 'voorkombaar' zijn geweest met winterbanden.

ANWB schreef:

Maakt het bij een ongeluk uit op welke banden ik reed?

Ja. In veel landen (in ieder geval in Duitsland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland) kan het niet gebruiken van winterbanden een rol spelen bij de aansprakelijkheid voor een aanrijding. In het ergste geval krijgt u een deel van uw (letsel)schade niet vergoed omdat u medeaansprakelijk bent vanwege het rijden op ongeschikte banden.
Mensen die dan zeggen dat ze prima kunnen rijden op 'zomer'banden in de winter, en dat dan ook doen hebben nergens problemen mee. Mensen die blijkbaar toch niet zoveel afstand houden, of toch te roekeloos rijden worden er voor gestraft..

Hier thuis staan 2 van de 3 auto's op winterbanden, 'zomer'banden waren bij beide auto's niet optimaal meer, en opslagruimte voor een set extra velgen was niet het probleem.
Mijn eigen auto staat (nog) niet er op, en die staat niet voor niks er bij als iglo haha (dit is ook de enige zonder ABS etcetera aan boord)
Topic: Low Budget 18" DAP X18B vs. 4A FCS-118B (20-12-2010 18:33:00)

richarddv schreef:

Nee heb de set los verkocht omdat ik er geen vertrouwen meer in had.
draai nu met een dap x set (2x X-15 4x X-15hl).
Okee!
Stieno had ook een set gekocht, waar ook BMS drivers in zaten.
Had de subs op elkaar in geruild, en toppen bijgekocht wink ;)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (20-12-2010 11:03:00)
Banden zijn 50E p/s voor een A-merk, velgen betaal je max 50E de 4 voor via Marktplaats, en balanceren kost je ook 50E max.
Topic: Low Budget 18" DAP X18B vs. 4A FCS-118B (20-12-2010 00:13:00)
Heb je die niet toevallig geruild tegen een set C-subs?
Topic: Low Budget 18" DAP X18B vs. 4A FCS-118B (19-12-2010 11:59:00)
Stieno op 't forum heeft een 4 Acoustic set staan,

FCS - 118B Hoorngeladen subs (4x) en
FCS - 1217 Hoorngeladen toppen (2x)

Die kan je misschien wel wat vertellen er over wink ;)