Home > Geluid > Koptelefoon

Stanton DJ Pro 3000

Gesloten DJ Koptelefoon

Stanton DJ Pro 3000

Artikelnummer: 13307 | 3222
GTIN/EAN: 0049292484600

 

5,8
Bekijk de 51 review(s)
Schrijf zelf een review


Koptelefoons
Stanton Koptelefoons

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De DJ PRO 3000 is nieuwste toevoeging aan de serie hoogwaardige Stanton hoofdtelefoons. Dezelfde geweldige features als eerdere Stanton hoofdtelefoons en een aantal toevoegingen maken deze hoofdtelefoon tot een klasse apart.Naast draai- en kantelmogelijkheden heeft de DJ PRO 3000 een high passen low pass filter, afneembare kabel en coole blauwe LED’s. Met deze features, een sexy nieuwe look en een scherpe prijs is de DJ PRO 3000 de hoofdtelefoon om te hebben voor het nieuwe millennium.

  • Geveerde roterende oorcups maken flexibel dragen en één-cup mixstijlen mogelijk
  • Afneembaar krulsnoer (3m) voor veilige opslag en eenvoudige vervanging
  • Haakse 1/4" jackplug
  • Brede frequentie respons voor uitstekende geluidsweergave
  • Gesloten ontwerp voor geluidsisolatie
  • 50mm Neodymium drivers voor heldere laagweergave en uitstekende geluidsdruk
  • Handig opvouwbaar ontwerp voor eenvoudige opslag en transport
  • Inclusief mini-jack verloopje
  • Passieve High Pass en Low Pass Filters
  • Blauwe LED’s knipperen op de beat van de muziek
  • Inclusief draagzakje

Specificaties:

  • Type: Dynamisch, Gesloten
  • Driver Formaat: 50mm
  • Magneet type: Neodymium
  • Plug type: verguld
  • Frequentie Respons: Normaal 16 - 22kHz
  • Low Pass: 16-5 kHz
  • High Pass: 200-22 kHz
  • Impedantie: 30 Ohm
  • Gevoeligheid 106dB/1mW
  • Belastbaarheid: 3000mW
  • Kabellengte: ca. 3m
  • Gewicht: 450gr
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: Koptelefoons

Subcategorie: Gesloten

51 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 5,8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Erg breekbaar inderdaad
Door: <anoniem>

Relaxte headphone en zit goed om de oren, geluid niet helemaal perfect vind ik persoonlijk.

Maar na 4 maanden zijn ook beide kanten bij mij afgebroken, verder zitten er kleine beginnende scheurtjes in dus opsturen ter reparatie heeft geen zin denk ik zelf (ligt ie binnen 2 maanden weer uit elkaar).
Ook is hij veel te flexibel geworden zodat hij niet meer goed afsluit.

Helaas maar ik raad je niet deze koptelefoon te kopen.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

Goede hoofdtelefoon
Door: <anoniem>

Ik heb hem nu ongeveer een maand. Over de duurzaamheid kan ik dus ook nog niks zeggen. Ik zie wel zwakke punten maar die houden het nu nog prima.

De geluidskwaliteit is super en de hoofetelefoon kan goed hard. Hij past ook goed op mijn hoofd. Nu weet ik niet of ik een doorsnee hoofd heb of dat ik een appart hoofd heb, maar hij past in ieder geval goed.

Ik zal later nog op de duurzaamheid terug komen.

Kortom, een goede hoofdtelefoon voor een redelijke prijs.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Klinkt goed!
Door: <anoniem>

Net vandaag binnen gekregen, de Stanton DJ Pro 3000 [ 'Versie 3' ]

Eerste indruk:
Echt geweldig! Super geluid, en ziet er goed uit. Ledjes heb ik (ook) meteen uitgezet. Opzich wel grappig, maar heeft totaal geen nut.

Omdat ik hem nog zo kort heb kan ik nog niets zeggen over de duurzaamheid. Zo op het eerste gezicht is het volgens mij allemaal wel ok. Er gewoon voorzichtig mee omgaan! Ik ga er ook niet mee on-the-road. Gewoon voor thuisgebruik. Wie weet in de toekomst... :p

Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn aankoop!!

Update 1:
Na een paar maanden ben ik nog steeds niet van mening verandert. Hij is naar mijn idee gewoon sterk. Ik ben er niet mee on the road geweest, maar hij is toch wel vrij vaak gebruikt. Nog steeds 5* dus!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Prefect
Door: <anoniem>

Ik heb de koptelefoon Maandagavond binnen gekregen en ben hem gelijk gaan uittesten !! Okay...Dit was wel thuis, maar ik mag niet klagen.
Het is een prefecte koptefeloon. Ik vind de stevigheid van de koptelefoon wel meevallen. (Ik heb wel versie 3 van de DJ PRO 3000 !!)
De ledlichtjes aan de zijkant vind ik wat overdreven en heb ik ze gelijk uitgezet.
Netjes van Stanton dat ze er een Minijack plug bij hebben geleverd !! Niet bij elke koptelefoon krijg je er een minijack plug bij !!

Ik moet nog met me koptelefoon gaan draaien in een grote discotheek (Teejater Naaldwijk) (daarvoor heb ik me ook eigenlijk gekocht), maar tot nu toe ben ik tedreven over deze koptelefoon !!

De service van New-Line is echt prefect !!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

hard!!
Door: <anoniem>

GEWELDIG HARD!! jeetje.. ik mocht ehm voor het eerst van een vriend uitproberen op een discotje. Kleine zaal, en overdreven veel geluid. EN HIJ BLEEF ER BOVEN UIT KOMEN!! ..
het zou me nix verbazen als je eerder je oren naar de knoppe helpt dan dat ding.

Verder zijn die ledjes aan de zijkanten leuk, maar niet egt nodig.
Hij zit lekker bij mij.

egt een aanrader wat mij betreft!!

P.s. Over dat breken van et ding.. misschien moet je er is voorzichtig mee omgaan???

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Goede headphone voor niet-hufters...
Door: <anoniem>

Zonder twijfel één van de mooiere headphones op de markt (zeker de oude versie, de blauwe dus)
De blauwe versie heb ik dus in bezit en ik heb nog steeds geen mankementen kunnen ontdekken.
Over het geluids kwaliteit kan ik kort zijn: die is gewoon goed, het verschil met een hdj-1000 is nagenoeg niet merkbaar voor de leek.Bovendien heb ik hiervoor heb de 2000 gehad en het verschil in geluidskwaliteit met die is wel enorm!
Ga voor die 24 euro verschil dus gewoon gelijk voor 3000 als je goed met je headphone omgaat.
Sommige mensen moeten toch maar eens 2x gaan kijken wat ze met hun koptelefoon uitspoken want die van mij is na 8 maanden dagelijks gebruik nog steeds als nieuw.
Een aanrader dus voor mensen die goed met hun koptelefoon omgaan maar niet voor mensen die denken dat ze der goed mee omgaan.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Stanton DJ Pro 3000 (nieuwe versie)
Door: <anoniem>

Daar is hij dan: de Stanton Dj Pro 3000. Netjes afgeleverd binnen 1 werkdag, de beruchte New-Line service heeft zijn werk wederom gedaan ;).

Na veel nadenken is het deze geworden; mooie design, en de schijnbaar goede geluids kwaliteit waren de overtuigende factoren. dus daar was hij dan; eventjes vakkundig uit de doos gesloopt (ja dat word steeds moeilijker tegenwoordig ;). Na het kabeltje er stevig ingedrukt te hebben (er wordt minstens 6 keer gezegd van diverse kanten dat je hem STEVIG aan moet drukken omdat je anders 1 kant niet hoort) hem even op mijn hoofd gehad en ik kon maar 1 ding concluderen: dit is een toppertje! Er komt geweldig neutraal geluid uit, dus hij is geschikt voor elk gebruik, ook om gewoon even een paar nummertjes op je pc te luisteren (wat denk je dat ik nu aan het doen ben ;)) Ook was ik verbaasd over hoe belachelijk hard hij kon. De benaming "2 speakers op een beugel" kreeg hij 3 keer mee nadat mensen hem toch maar even hebben geprobeerd. En dat alles zonder een spoortje distortion! Je hebt met deze koptelefoon ook vrijwel nooit last van “moeie oren” Erg fijn als je eens een nachtje wat langer door moet. Oh ja en hij sluit ook nog eens perfect af! Als je hem op je hoofd hebt dan hoor je bijna geen omgevingsgeluid en omgekeerd, je omgeving hoort jou geluid ook amper. Dan zitten er ook nog eens leuke gimmicks op; de blauwe LEDs die een erg leuk effect geven, en 2 filters.(HI/LO) Beiden kunnen trouwens gewoon ook uitgezet worden.(is wel zo makkelijk) Stevigheid kan ik bij de nieuwe versie nog niet zoveel over zeggen; ik weet wel dat dit bij de oude versie helemaal kut was. Maar na hem van alle kanten te hebben bekeken en de scharnier punten even gecheckt te hebben kon ik concluderen dat dit wel goed zat.

Al met al is dit een geweldige koptelefoon die met de absolute top kan concurreren. Zeker als je de prijs erbij betrekt; voor iets minder dan 100 euro kan je hem hier scoren en dat is geen geld als je bedenkt wat je ervoor krijgt. Bij twijfel: doen!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

super!!
Door: <anoniem>

Ik heb hem net binnen en meteen uitgeprobeerd, echt in een woord super.Het geluid is prima en de oorschelpen sluiten perfect af. Over de duurzaam heid is nog niks te zeggen maar daar kom ik binnenkort op terug.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

nieuwe kleuren
Door: <anoniem>

ik heb em vandaag gekocht en hij is vernieuwd de kleuren zijn nu zwart en grijs het lijkt net de sony. het geluid is trouwens geweldig

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

reactie
Door: <anoniem>

Hallo

dit is een reactie op de vorige comment.
Ik denk wel dat stanton zijn gebruikers niet zo gaat afzetten, al de mengpanelen, headphones van stanton zijn van heel goede kwaliteit Ik heb zelf al wat stantons in mijn handen gekregen, wat jij daar zegt is volgens mij wel zever. Ik heb al wat gehoord over andere gebruikers en ze zijn er heeel blij over, en jij moet er persé last van hebben.

ik heb ze nu gekocht
en hier mijn mening

Ze zijn heeeeel goed, echt een verandering tegenover min jb 1000
mor, da zacht blauw gedeelte aan de schelpe, dus waar die knopjes staan, dat is een beetje fragiel, er is ergens een klein plekje waar dat zachte gedeelte weg is en onderaan een hard gedeelte, maarja, als je er goed voor zorgt blijft hij mooi om te zien :).
Qua geluid is het heel zuiver, de bassen zijn ook goed hoorbaar, ze gaan heel luid, echt een goede headphone

ik raad deze aan

Grtz Jeremy

Grtz Jeremy

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: