Home > Service pagina

Webshop: Levertijden

Als bij een product staat "Op werkdagen voor 17:00 uur kopen = morgen in huis" dan hebben we dat product daadwerkelijk fysiek op voorraad in ons eigen magazijn.

De tekst "Op werkdagen voor 17:00 uur kopen = morgen in huis" is van toepassing op orders die geplaatst zijn met betaaloptie "Ideal" of "PayPal" en geldt voor alle bestellingen die met DHLForYou verzonden kunnen worden (<15kg en kleiner dan 50 x 50 x 80cm) of met PostNL. Voor langere of zwaardere zendingen en zendingen naar België geldt de regel "Op werkdagen voor 13:00 uur kopen = volgende werkdag in huis". Voor Nederland klopt deze claim voor ca. 85% en voor België voor ca. 65% van de zendingen (jaargemiddelden).

Bij de betaaloptie "Vooruit overmaken" wordt de order in behandeling genomen als de betaling bij ons is binnen gekomen.

Wij versturen elke order in één zending. Als één of meer artikelen van de order besteld moeten worden hangt de levertijd van de totale order af van de levertijd van die producten.

Het is mogelijk de order te splitsen. Bij orders boven de 200 euro (350 euro voor België) voeren we, indien gewenst, gratis één splitsing uit. Vermeld in dat geval in het opmerkingenveld "gratis spitsen". Een eventueel remboursbedrag wordt bij de éérste zending verrekend. Bij orders onder de 200 euro (350 euro voor België) kan het product VZSPLITS aan de order toegevoegd worden.