Home > Service pagina

Webshop: Levertijden

Als bij een product staat "Op werkdagen voor 17:00 uur kopen = vandaag verzonden" dan hebben we dat product daadwerkelijk fysiek op voorraad in ons eigen magazijn.

Hoe lang duurt het voordat de bestelling wordt afgeleverd? PostNL en DHL geven aan dat ca. 90% van de pakketten binnen Nederland (en 80% van de pakketten naar België) de volgende dag worden afgeleverd. Voor brievenbuszendingen, langere of zwaardere zendingen kan het wat langer duren voordat ze worden afgeleverd.

Bij de betaaloptie "Vooruit overmaken" wordt de order in behandeling genomen als de betaling bij ons is binnen gekomen.

Wij versturen elke order in één zending. Als één of meer artikelen van de order besteld moeten worden hangt de levertijd van de totale order af van de levertijd van die producten.

Het is mogelijk de order te splitsen. Bij orders boven de 200 euro (350 euro voor België) voeren we, indien gewenst, gratis één splitsing uit. Vermeld in dat geval in het opmerkingenveld "gratis spitsen". Een eventueel remboursbedrag wordt bij de éérste zending verrekend. Bij orders onder de 200 euro (350 euro voor België) kan het product VZSPLITS aan de order toegevoegd worden.