Home > Licht > Moving Head en Scan

Aztek DJ Robo MKII

Scan, 24V/250W, 15 kleuren, 15 gobo's

Aztek DJ Robo MKII

Artikelnummer: 13550 | DJROBO
GTIN/EAN: -

 

8,8
Bekijk de 16 review(s)
Schrijf zelf een review

Aztek producten
Moving Heads en Scans
Aztek Moving Heads en Scans

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

 

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: Moving Heads en Scans

Subcategorie: Scan (vlakke spiegel)

16 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8,8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Super
Door: <anoniem>

Begin deze week kreeg ik 2 Aztek dj robo's binnen! Natuurlijk meteen opengemaakt en ik wou eigenlijk meteen beginnen, maar het lampje, dat was iets minder. Ik ben nogal een leek op dat gebied en ik wist dus echt NIET hoe ik het lampje erin moest krijgen. Achteraf bleek dus dat ik het lampje in het framepje van ijzerdraad moest drukken, zodat hij onder het plaatje zou schuifen. Helaas was bij mij al 1 zon steuntje gebroken, maar dit was makkelijk op te lossen. Toen alles klaar was werd het maar eens tijd om hem echt te gaan testen! Toen ik hem aanzette, was ik echt verbaasd hoeveel licht er uit dat pitje kwam. Het werd al wat schemerig en richtte hem naar buiten. men overburen hun huis werd ineens groen met geel ipv. wit :P. Voor de rest zitten er best leuke kleuren en gobo's in. Hij is snel in pan en tilt, en met fade time ziet het er allemaal gelikt uit. Met rook heb ik hem nog niet kunnen testten, maar ik weet zeker dat deze scanners er dan nog véél mooier uitkomen. De behuizing zat idd. mooi vast met 4 dikke inbusbouten (er word een sleutel bijgeleverd), maar als je ze gaat meeslepen naar feestjes kan ik een kistje wel aanraden, wat ik zeker ook ga doen. De stevigheid van de plasic kappen is niet geweldig. Dat is jammer, maar het scheelt wel veel gewicht! Voor de rest is de afwerking binnenin echt super. 3 Ventilatoren (dat hoor je wel, maar als je de muziek hard aan hebt staan niet) koelen het pitje en de printplaat. Maar die informatie was al bekend. Ik vond het wel erg jammer dat je geen beschrijving krijgt hoe je het lampje installeert. Gelukkig was er iemand op het forum die mij dat had uigelegd :).
Voor de rest echt top, daarom 5 sterren!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

toppertje
Door: <anoniem>

heb er laatst twee gekocht en meteen mee op karwei.ben erg tevreden.werkt erg goed met de scanmaster2.
dus echt een aanrader.
gr andjon

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

zeer positief
Door: <anoniem>

ik ben nu zeer positief over deze scanner hij heeft meer opties en heeft een mooi model hij lijkt niet erg stevig maar als je er gewoon normaal mee doet kan er niks mee gebeuren
een goede scanner voor weinig geld

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

superssss!!!!
Door: <anoniem>

Echt ontzettend gave scans voor weinig geld!

In tegenstelling tot de Martin MX1 heeft deze apart kleuren/gobo wiel, wat ervoor zorgt dat alle gobo's in alle kleuren geprojecteerd kunnen worden!

In tegenstellling tot de review boven mij, vind ik de kleuren en gobo's erg goed, doen het ook erg leuk bij projectie op spiegelbol btw ;)

Als je een leuke scan zoekt, deze zeker nemen!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

zalig
Door: <anoniem>

een goed product maar niet perfect. ik vind het zalig om er mee te werken. er zit een snelle pan tilt beweging om. top is er aan dat de strobo op een appart kannaal zit! het nadeel is dat er een slecht lampke inzit die van wit een beetje geel maakt. maar dat maakt ni zo veel uit ik gebruik toch meer kleuren. zoude daar een martin lampke in kunnen steken of gaat da ni ? jammer vind ik ook dat de strobo ni zeer snel is maar 7 flitsen per seconde en dat je weet dat bij sommige 9 a 10 flitsen uitkomen! vandaar deze 4 sterren.

greats leo

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

leuke budgetscan
Door: <anoniem>

dit is een erg leuke scan voor de mensen met wat minder geld. met als 1 van de weinige irritante dingen dat het spiegeltje niet goed beschermd is.. verder heb ik er niet zo veel over te zeggen... gewoon doen als je het budget niet hebt voor duurdere.

//ediT: vandaag 2 stuks besteld op new-line. allereerst mijn complimenten voor de service. 2 dmxkabels bijgeleverd gekregen! prima! zeer tevreden,z al zeker niet de laatste keer zijn. en ik bestel er nog 2, dat wil zeggen dat ik tot nu toe uitermate tevreden ben.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

super scan, maar...
Door: <anoniem>

Het is echt een hele leuke budgetscan. Mijn scan brandde wel na 15min wel door. Dit door een los schroefje dat in de behuizing lag. Ik heb het apparaat weer terug gestuurd. Precies een week later had ik een vervangend apparaat in huis. Alle kosten vergoed door Dre.

Echt een SUPER SERVICE! Bedankt hiervoor!:-D

Conclusie: Goede scan, als je van plan bent er niet TEveel aan uit te geven(zoals ik).

Hij is nu alweer kapot, waardering van 4 naar 3

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

Vette Scan
Door: <anoniem>

Echt een gave scan. ik had eerst een dynamo bestelt en ik kreeg deze binnen.. natuurlijk deze veel beter van het innerlijk vind ik zelf. ik heb me direct een 2e erbij gekocht en een dmx controller. eerst snapte ik niks van die dmx controller. ik heb bij allebei de scans pinnetje 1 omgezet en nu gaan ze tegenlijk. ik zou alleen nog willen weten hoe ze tegen elkaar in gaan. groeten dj_ronald2m @ www.djronald2m.tk

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

superscan
Door: <anoniem>

ik gebruik deze cans regelmatig on the road en moet zeggen dat ik er tot nu to nog geen schade aan heb. ja een keer een lampje vervangen maar das logisch. ik heb ze op een zeer simpel controllertje aangesloten en ik heb ijgelijk wijnig last van dat de scans verlopen na 10 minnuten.
verder vind ik de "losse" shutter ook ideaal

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Superdingen!
Door: <anoniem>

Ik heb ze in de American DJ versie. Precies tzelfde ding.

Behuizing is wat gammel en kan heel vlug kapot als je wilt!
Ben er dus altijd zuinig mee en schaf een paar goede kisten aan! Eventueel zelf maken(wat ik heb gedaan). Met goede schuim bekleden, en dan gaan ze zo 3 jaar krasvrij mee.

Tot nu toe ben ik er 3 jaar lang elk weekend mee weg geweest (4stuks), en t enigste wat ik eraan gedaan heb is 1 keer alles schoon gespoten met compressor(op laag niveau!). en een berg lampjes vervangen. Altijd lampjes met 500 uur erin zitten.

Ook niet teveel met de dipswitches spelen, want dat zijn allemaal dingen die vlug kapot kunnen gaan.

Met normaal gebruik heb je hier een berg plezier van en verdien je ze 5 dubbel terug!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: