Home > Geluid > Luidspreker > Complete Geluidset

DAP Club Mate II

Actief PA Systeem, 700W, 1 x Sub + 2 x Top

DAP Club Mate II

Artikelnummer: 49447 | D3264
GTIN/EAN: 8717748315304

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Geluidset compleet
DAP Geluidset compleet

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

De DAP Club mate II is de opvolger van de Clubmate 15 en kan tevens gezien worden als een alternatief voor de SoundMate 1 MKII. Naast de verbeterde geluidskwaliteit is ook het uiterlijk fiks onder handen genomen. Zo zijn de kasten voorzien van beschermende metalen roosters. Dit, gecombineerd met de krasbestendige afwerking en gereduceerd gewicht maken de ClubMate reeks een uiterst road-proof systeem.

De DAP ClubMate 2 is ontworpen voor de drive-in show DJ die prijs stelt op een stevig stuk laag en een rustige mid/hoog response. De gebruikte woofers hebben een extra lange slag zodat minimale vervorming gewaarborgd wordt, ook bij hoge output.

De DAP Club Mate 2 heeft speciaal voor de set ontworpen versterkermodules inclusief compressors en limiters. Hierdoor is de set vrijwel bullet proof. Gebruik is ook voor de minder ervaren gebruiker een eitje.

De DAP ClubMate II bestaat uit een 15" subwoofer in combinatie met 2 stuks 8"/1" satellieten. De satellieten (topjes) zijn uitgevoerd met neodymium hoogdrivers en een speciale wave guide voor een goede frequentierespons tot 20kHz. Dankzij de 8" mid drivers is de weergave van dat gebied uiterst gedetailleerd. De ingebouwde compressor/limiter zorgen ervoor dat overbelasting erg moeilijk wordt en een nette weergave mogelijk is, ook bij een hoge geluidsdruk.

De DAP Clubmate II is ideaal voor de kleinere feestjes tot een man of 100, cafés, oefenruimtes en tentoonstellingen.

• Compact en krachtig
• Natuurlijk klankbeeld
• Instelbaar subwooferniveau
• Fase omkeerschakelaar

Dit product wordt met een afwijkende vervoerder verzonden (ivm gewicht en/of afmetingen). Verzenden is alleen mogelijk naar een zakelijk adres (waar elke werkdag iemand aanwezig is). Rembours is niet mogelijk. Eventuele retourkosten bedragen € 55,00 ex. BTW.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties