Home > Geluid > DJ Gear > Afspelers

Draaitafels, CD-Spelers en Controllers

(2 producten. Pagina 1)

Een belangrijke eigenschap van een dj draaitafel (platenspeler) moet zijn dat er nergens speling op zit. Als er ergens speling op zit, kun je zwaar scratchen wel vergeten.

Vrijwel elke DJ draaitafel verlaat de fabriek met speling op de toonarm. Deze kan bij een aantal typen draaitafels (tegen een kleine vergoeding) zo goed mogelijk door ons verwijderd worden. (Zie ook de extra opties bij de product details).

Een snaar aangedreven draaitafel is prima geschikt voor het afspelen van vinyl. Wil je er ook mee gaan mixen en/of scratchen, neem dan een direct drive draaitafel.

Niet alle draaitafels worden geleverd met een element. Als er een element bij geleverd wordt dan wordt dit duidelijk vermeld.

Als je nog niet precies weet welke draaitafel voor jou geschikt is, lees dan zeker het draaitafel topic in ons forum eens door.

Elke DJ CD-speler kan prima overweg met CD-R discs mits die discs van een beetje redelijke kwaliteit zijn. CD-RW discs is een ander verhaal. Een DJ CD-speler die voorzien is van een "multi read" loopwerk kan GOED overweg met CD-RW discs. Bij andere CD-spelers KAN het werken maar het wordt niet gegarandeerd.

Als je zelf CD's gaat branden, let dan op een aantal dingen. Gebruik opties zoals "burnproof" bij voorkeur niet (lang niet elke CD-speler gaat daar even goed mee om namelijk) en brand op een gemiddelde snelheid. Investeer ook in een goede kwaliteit CD-R discs.

Sorteer op: populariteit | prijs | omschrijving | beoordeling | artikelnummer | datum
SynQ XTRM-1 DraaitafelSynQ XTRM-1 DraaitafelExtreem Hoge Torque DJ Draaitafel, Zonder element
 

€ 494,55

DAP Core CDMP-750DAP Core CDMP-750Table top CD USB Speler
 

€ 342,30

per pagina