Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van MuuskE

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 72 bijdrage(n) van MuuskE (Pagina: 4 van 4)

Topic: Afstellen TT tegen meerprijs (25-4-2003 20:14:00)
Heeft "GrandMaster" Dré de manual al ontvangen Reind ?
Krijg maandag (met succeskans = 0,97) 2 pdt-6000's binnen en kan dan meteen je manual in de praktijk toepassen......mmmm......maandag is best nog lang trouwens sad :(
Topic: Afstellen TT tegen meerprijs (23-4-2003 15:25:00)
Misschien dat je hem idd als ie klaar is online kunt gooien. Zou errug rlx zijn. happy :)
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (21-4-2003 17:30:00)
Hey lui,

Andre en naar ik meen nog een paar mensen van hier, zijn een tijdje terug naar de frankfurt messe geweest. Wat hebben jullie daar op draaitafel gebied gezien? Zitten er nog spectaculaire dingen aan te komen over niet al te lange termijn?

Ik zit (zoals nu onder andere wel duidelijk zal zijn) sterk te denken over het aanschaffen van 2 pdt-6000 tafels. Maar als jullie nu zeggen van: "Nou, over een tijdje komt echt iets spectaculairs uit" (misschien een pdt-6001??) dan zou ik dat graag willen horen.
Ik weet dat er natuurlijk altijd nieuwere apparatuur gaat uitkomen, maar ik wou gewoon ff weten of dat niet nu net het geval is.
Topic: Afstellen TT tegen meerprijs (21-4-2003 13:14:00)

Dré schreef:

Hoogte wordt hier ingesteld. Ook de arm wordt afgesteld waarna gekeken wordt of alles stabiel werkt. Daarna wordt de draaitafel weer uit elkaar gehaald omdat hij anders niet verstuurd kan worden. Bij binnenkomst moet je dus zelf weer de headshell en contragewicht op de arm zetten, plateau plaatsen, arm balanceren en naalddruk instellen.
Doe je er dan een mooie dre handleiding bij wink ;) ?
Topic: Afstellen TT tegen meerprijs (20-4-2003 19:28:00)
He andré...

Ik ben sterk aan het denken om een TT setje + mixer bij jullie te bestellen. Nu heb ik gezien dat je voor 20 scheuro de TT's afstelt. Nu is mijn vraag: wat valt daar onder? De speling van de toonarm verwijderen? Installeer je ook het element + naald en stel je die dan ook meteen goed af, zodat de tafels in principe gebruiksklaar zijn?
En check je ook het plateau op evt. speling? (ben zelf beginner, dus heb hier duidelijk minder verstand van dan jij)

Verder neem ik aan dat ook gekeken wordt of de apparatuur (in het algemeen) geen fabrieks fouten bevat??

Ik weet het, veel te veel vragen, maar ben graag zeker van mijn zaak.

Alvast bedankt
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (20-4-2003 11:05:00)
Laat ik maar weer eens een vraagie stellen....(blijven jullie tenminste wakker wink ;))

De vraag gaat weer over de pdt-6000. Is het mogelijk om bij deze TT het "gewone" pitch veranderen toe te passen (met 1 fader)? Ik bedoel dus gelijktijdige pitch en key verandering net als bij de SL1200.
Nu zag ik in diverse reviews de opmerking over incidentele "dubbele beats" bij de master tempo(MT) functie. Hoor je die ook als je de MT functie niet gebruikt (dus bv. bij de "gewone" pitch verandering zoals gevraagd in de eerste vraag)? En zijn die "dubbele beats" storend?

Thx again....
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (17-4-2003 15:07:00)

Magik77 schreef:

In de webshop bij "ervaringen van gebruikers" Zegt Dre dat de pitch geen vol bereik heeft. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de uitersten (tijdens het draaien) niet eens haal. Mocht je dat wel doen, dan kun je je pitch range omhoog zetten naar respectievelijk 16% en 35%, dat zou toch echt voldoende moeten zijn.
Ok.....die heb ik gelezen...en het maakt me opzich niet zo heel veel uit dat er een kleine marge in zit..maar in de review van reind stond dat die toch wel wat meer problemen had met zijn pdt-6000's. ZOu graag willen weten hoe dat afgelopen is.
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (17-4-2003 14:39:00)

Reind schreef:

Ik heb 2 PDT6000 draaitafels en ik kan zelfs nette mixen maken met die stappen van 1 tiende dus als ik het kan dan kan iedereen het :)
Hoe is het trouwens afgelopen met die 2 pdt-6000 tt's van je, die toen ineens vreemd gingen doen met de pitch (niet vol bereik enzo)....die discussie na de review is nooit afgemaakt...zou ik wel willen weten, ben zelf ook aan het nadenken over 2 pdt-6000's...vandaar...

Cheerz
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (16-4-2003 13:50:00)

Laolith schreef:


Als diezelfde twee platen gewoon maar op geen enkele mannier voor langer dan 6 of 7 (ja ik heb het écht maar een keer getimed!) seconden gelijk te trekken zijn op twee top-draaitafels van een ander merk die wél continu quartz-gestuurd zijn, dan blijkt dus dat ik nét TUSSEN die bijv. 2.3 en 2.4 % moet zitten en dat gáááááááát gewoon niet met die tt's! Hoe ik het ook probeer, ik moet telkens TUSSEN die 0.1 percentages inzitten. Met mn eerste oude Skytecs nooit probleem mee gehad, met 1200 SL's ook niet, en nu kan ik ineens na al die jaren niet meer mixen?!?!?! Daggut dus nie... sad :(
Ben er echt goed ziek van en ik heb gewoon niet het idee dat er ooit een oplossing voor gaat komen... Niet tenzij ineens die percentages op de e.o.a. mannier te verstellen zijn dat het in stapjes van 0.05 % kan met die dingen...
Dus jij wilt zeggen dat je op tt's met continue quartz-sturing niet kunt mixen? De nieuwe Technics (mk5) zou dus een achteruitgang zijn?? Volgens mij klopt er echt niks van. Al die mensen draaiende op een recente gemini of numark tt hebben dus allemaal hun geld weggegooid....mmmm
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (1-4-2003 19:14:00)
Thx 4 de info lui....

Slaap er nu nog een nachje over wink ;)
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (31-3-2003 22:18:00)
En wat betreft duurzaamheid van de pdt-6000? Alhoewel de pdt-6000 daar misschien nog te jong voor is om iets zinnigs over te zeggen. Jij hebt hem toch intern bekeken? Kun je aan de hand daarvan misschien een idee geven of ie net zo betrouwbaar is als de Sl1200/1210?

Thx
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (31-3-2003 20:38:00)
PDT-6000 of SL1200/1210.....that's the question....

Ik sta voor een keuze (zie 2 regels hierboven). Aan de ene kant hebben we de bewezen betrouwbaarheid van de Technics. Vrijwel iedereen die ik vraag welke draaitafel ik moet kopen geeft zonder na te denken het antwoord: TECHNICS. Ik heb verhalen gelezen/gehoord van technics die makkelijk >10 jaar meegaan. Verder is het in principe maar een kale tafel, zonder al te veel poespas.

Over de PDT-6000 heb ik (oa. hier) ook veel positieve reacties gelezen. Deze tafel heeft veel nieuwe en innovatieve functies waaronder de Master Tempo regeling. Maar het blijft voor mij de vraag of deze tafel ook zo betrouwbaar is als de oude SL1200/1210. Verder heb ik in de review van Dré gelezen dat de PDT-6000 NA het handmatig corrigeren van de snelheid mbv het plateau, heel ff een overshoot heeft. Is dit erg storend, of misschien wel een reden om niet te kopen?

Ik hoop dat jullie me hier iets zinnigs over kunnen zeggen en natuurlijk zou ik ook graag een reactie zien van "GrandMaster" Dré

Cheerz