Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van MuuskE

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 72 bijdrage(n) van MuuskE (Pagina: 3 van 4)

Topic: Bekende dj's (Belgie vooral) (16-11-2003 18:48:00)

elf schreef:

hallo

wij de meisjeschiro van merksplas zoeken een zeer bekende dj als iemand een bekende dj kent voor onze fuif moet je zeker iets laten weten het is wel voor een techno drum and base feestje je zou eens zeker verder kunnen helpen de fuif is voor 14 april dus allemaal zeker komen die dit lezen in merksplas happy :) wink ;) razz :p maar wie ons kan helpen stuur maar een meel

vriendelijke groeten de meisjeschiro van merksplas
meisjeschiro????
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (12-11-2003 20:26:00)

Dré schreef:

Hopelijk heeft dit stukkie tekst een beetje bijgedragen aan een beter begrip van wat wel en niet nodig is qua pitch ;-)
Thank you almighty André wink ;)
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (12-11-2003 19:26:00)

Reind schreef:

DJ ArSoN schreef:

PS Wie krijgt het wel eens voor elkaar om 2 platen echt perfect gelijk te laten lopen, en dan bedoel ik ook 1 a 2 minuten zonder bijsturen???
Lukt me met deze tt's niet... (ook ff wennen waarschijnlijk)
Ik hooguit 30 seconden en dan moet ik toch echt mijn vingertje tegen de platter aan gaan houden of de zooi een zetje geven.
Sommige platen kan ik wel lekker lang gelijk laten lopen (> 30 sec), maar bij sommige moet ik echter vaak corrigeren om ze goed in sync te houden.

Als ik dan bv. (ik noem maar een dj) Jack De Marseille zie draaien (op SL's), die pitched een plaat en laat um dan gewoon erg lang lopen zonder te corrigeren...ik vraag me dan af hoe dat kan.

Volgens André zou de resolutie van de pitch op een SL ook ongeveer 0.1 % zijn net als op de meeste andere tafels...very strange
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (11-11-2003 18:22:00)
Nu we het toch weer over het corrigeren hebben......

FF de mening van meneer Dooyeweerd; Welke overstap zou moeilijker zijn, van PDT-6000 naar SL of van Super OEM naar SL.

Ik bedoel dus gewoon de aanpassing aan het correctie gedrag. Ik vraag me nl. af in hoeverre het correctie gedrag van de PDT in de buurt komt van de SL.

Ik heb zelf dus 2 PDT's en de overshoot op deze tafel is goed merkbaar (niet overdreven storend). Is dit bij de SL veel minder?
Topic: Foto's van new-paradise (27-9-2003 19:24:00)
Stickers altijd verwijderen met een (haar)föhn. Sticker verwarmen en vervolgens voorzichtig lostrekken. Op deze manier heb je geen alcohol nodig. Heb het zelf (alweer een tijdje geleden) zeer suc6vol toegepast op mun scooter. Er blijven op deze manier geen enkele resten achter.

P.S.

Heb het alleen getest met plastic stickers, weet niet of het ook werkt met papieren stickers. You tell me.
Topic: Je eigen Mix opnemen en op CD-Branden (24-9-2003 13:01:00)

Canard schreef:

MuuskE, je gooit wat zaken doorelkaar.

Als je je mix wilt branden als AUDIO (en dus afspeelbaar in elke cd-speler) kun je beter niet je mix converteren naar MP3 want dat zorgt voor kwaliteitsverlies.
In dat geval kun je het bovenstaande programma gebruiken om de tracks te splitten, dat kan dus alleen met .WAV bestanden!

Als je je mix als MP3 wilt branden op CD (dus Data-cd), kun je MP3-Cutter gebruiken om je .MP3 bestand te splitten.
Waar zie jij in mijn stukje dat ik naar mp3 converteer alvorens als Audio te branden?? Dit kun je het beste niet doen en dat doe ik dan ook niet. Wat jij zegt, dat het handig is om de mix (als je hem als data brand) in losse tracks op te slaan, ben ik het niet mee eens, puur om die eerder genoemde (miniscule) pauzes.

FF kort zoals ik het doe:

1)Wave opnemen
2)Cue-sheet maken
3)Image branden met Nero (Audio)
4)Wave file converteren naar mp3 (LAME 3.92 MMX --> VBR)
5)In cue-sheet ff het format veranderen
6)Evt. branden als data of op HD opslaan

Wil je nu ook de mp3 als losse tracks afspelen, dan heb je hier plug-ins voor winamp voor of een player genaamd 1by1 (www.rz.uni-frankfurt.de/~pesch/#1by1) die gewoon cue-sheets leest en de mp3 (intern) in losse tracks verdeeld.

BTW: Dat progje van André ga ik ook eens even uitproberen
Topic: Je eigen Mix opnemen en op CD-Branden (24-9-2003 11:37:00)
En dan nog even over het in stukken knippen van je mix --> WAAROM shocked 8O shocked 8O shocked 8O

Maak gewoon een cue-sheet en daarna branden met Nero die handel. Hou je tenminste je mix lekker aan 1 stuk --> ook handig voor op de PC.

www.homepages.hetnet.nl/~mjmlooijmans/cdwave/

Gratis progje om cue-sheets te maken. Gewoon wave in het progje laden en dan gewoon aangeven waar een track-overgang komt.

Waarom geef ik de voorkeur aan deze optie? Simpelweg omdat door de mp3 conversie van losse tracks er extra (miniscule) pauzes worden toegevoegd aan je track. Deze pauzes zijn ondanks disc-at-once wel degelijk te horen.
Topic: Beste Platen zaak (24-9-2003 10:11:00)

Gupy schreef:

Ik weet niet of je Limburger bent of niet, maar hier in Limburg is idd verrekte weinig keus. Het is of Eindhoven of Heerlen of Maastricht.
Limburger to the bone wink ;)

Je hebt idd gelijk; Heerlen, Maastricht en dan houdt het wel op hier in Limburg. Maar ik moet zeggen dat de Sirius gecombineerd met Rare Records mijn platenrekje toch aardig vult. happy :)

Verder draai ik zelf ook nog wel eens wat oldskool techno en oldskool house en wil ik daar wat meer plaatjes van vinden dan ga ik meestal even over de grens naar onze zuider buren.
Topic: toen ik muziek draaide hoorde ik ineens getikt (23-9-2003 22:11:00)
will somebody please shoot this topic?? laugh :D
Topic: Beste Platen zaak (23-9-2003 18:56:00)

jasper schreef:

Ik ga regelmatig naar rare records in eindhoven.

Vriendelijke mensen, groot aanbod...
Helemaal mee eens. Ben er zelf ook regelmatig te vinden.

Verder ga ik ook wel vaker naar de Sirius (platenzaak en smartshop happy :) ) in Maastricht. Hier hebben ze veel nieuwe electro en techno.
Topic: afscheid... (23-9-2003 15:46:00)
Volgens mij is alles wel zo'n beetje gezegd....maar ik wil je toch nog even heel veel sterke wensen. Laat je door deze tegenslag niet uit het veld staan.

DJ's are fighters!!
Topic: nick voor "Tech-House/Techno"-DJ (16-9-2003 09:32:00)

DSalembier schreef:

Onlangs nog een vinyl gekocht van [T]ékël...
Even offtopic: bedoel je "Celeri Rave"? Chill plaatje...heb hem hier ook staan wink ;)
Edit Mod: stay on topic! straks gaan we het weer over allerlei nummers hebben, en dat is hier de afdeling niet.
Topic: wie weet wat een drummachine is???? (29-8-2003 12:06:00)
Nu LUISTER voor één keer in jullie leven eens naar mensen die er verstand van hebben. In dit geval zijn dit Snake, ideedeluxe en Eraser127:

Eraser127 schreef:

Een drummachine is een drumcomputer; je kan zelf een ritme partij maken/programmeren en de drumcomputer speelt dat gewoon af. Hierbij kan je maat, toonhoogte en andere eigenschappen van de sound veranderen.
Topic: Overslaan van de naald (5-8-2003 18:22:00)
Zou iemand mij kunnen vertellen of deze freefloat dingen ook nut hebben voor thuis, of echt alleen bij grote feesten/festivals ?
Topic: 2x TTX1 + 1x Matrix3 (19-6-2003 12:51:00)
Ik zou toch ook zeker de Gemini PDT-6000 draaitafel als optie willen aanraden. Hij is prettig geprijsd en heeft een iets sterkere motor dan de SL1200/1210 MK2. Ik ben zelf in het bezit van 2 exemplaren en ben er erg over te spreken. Verder zijn de Master-Tempo en Key-functie leuke extra's, maar ook niet meer dan dat. Het nadeel van de SL1200MK2 vind ik toch wel de beperkte pitchrange en de "klik" rond het nulpunt. Verder is hij gewoon veel te duur, ondanks het feit dat ie lang mee mag gaan.
Topic: Flightcase klaar, en apparatuur allemaal ingebouwd! (25-5-2003 20:53:00)
Even een vraagje aan de topic starter(s).

Bij de case voor je mixer + cd-spelers, hoe heb je daar het "blad", waar de cd spelers + mixer inzitten, in je case bevestigd? Zit dit vast aan de case, of heb je het er los ingezet? Misschien dat je hier een tekening van hebt. Ik vind de cases trouwens erg mooi geworden.
Topic: gejat (25-5-2003 16:12:00)

GoeieGast schreef:

maar dat die ik alleen als ik bij het ruimte checken zie watvoor mensne het zijn. Dit uiteraard ook alleen indien geen podium. en ja ik heb heeel veeeeeel lol dr aan. En inderdaad is dit een beetje dol. Maar ja asl ik zie daat er op het parkeer terrein 9mm hulzen zie liggen (echtwaar) neem ik met dure apparatuur het zekere voor het onzekere, want zie van die gasten maar is iets te krijgen.
ik kreeg spontaan hoofdpijn bij het lezen van dit nederlands hoogstandje happy :)
Topic: SYNQ "X-TRM1" draaitafel (21-5-2003 22:23:00)

JaapvR schreef:

....een schermpje met wat loze info na dan...
Helemaal loos wil ik dit schermpje toch niet noemen. OK, de bpm teller kun je het beste links laten liggen, maar voor het serieuze corrigeer werk met pitch is het toch verrekte handig dat je hem meteen EXACT op de originele waarde terug kunt zetten.
En met die "loze, beta" key-functie kan ik toch wel een leuke draai (hehe happy :) ) geven aan sommige platen.

Geef je echt geen bal om deze 2 dingen en wil je echt een arm-ontwrichtende TT, dan lijkt me deze SYNC een goede keus. Ik ben echter toch ook zeer tevreden over mun PDT6000 wink ;)
Topic: Mijn eerste spulletjes (29-4-2003 17:15:00)
Yo,

Ik had dan wel geen drive-in show ambities maar toch heb ik op een gegeven moment een JB-Systems Lam 91 mengpaneel aangeschaft + 2 (jaja daar zijn ze weer) Marquant boxen. Dit in combinatie met mun Kenwood versterker en cd-speler + 2 Jamo Boxen.
Later heb ik (ik dacht van: nu wordt ik DJ) nog een pioneer (hifi) cd-speler erbij gekocht.
Draaien bleek toch een beetje lastig zonder pitch. Vandaar dat ik het daar bij gelaten heb...........

Na jarenlang heel veel feesten te hebben afgelopen en geregeld geslaagde (al zeg ik het zelf) mixen op de pc gemaakt te hebben, had ik zoiets van: Nu wil ik TT's!!
Na een tijd te hebben gespaard + een lening van mun ouders, heb ik afgelopen vrijdag hier bij André de DJ-set voor de verwende DJ gehaald. Dit bevalt errug goed moet ik zeggen. Hieronder enkele foto's. (voor de mensen met inbelpoep: ze zijn errug groot)

members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/Mixer%20en%20TT.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/Mixer%2001.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/Set%2001.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/Set%2002.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/Set%2003.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/Set%2004.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/Set%2005.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/TT%2001.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/TT%2002.JPG
members.lycos.nl/thog/Pics/DJ%20Set/TT%2003.JPG

Cheerz
Topic: Afstellen TT tegen meerprijs (26-4-2003 17:19:00)
Zwaar OK Reind....