Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Aquilta

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 65 bijdrage(n) van Aquilta (Pagina: 1 van 4)

Topic: LED parren (13-1-2011 23:53:00)
Ik zat even jullie berichten te lezen en ik heb voor de liefhebber nog 4 colours archspot 35 in de aanbieding. + 3x 5polig dmx kabel. Heb ze op school gebruikt voor een aantal modeshows en ze liggen nu niets te doen in de opslag; erg zonde dus. Wellicht 1 van jullie interesse voor een hele schappelijk prijs?
Topic: Drive-in-show wel/niet projecteren van publiek (15-10-2004 16:25:00)
laten we maar niet verder gaan over de kosten van dit soort dingen, want dat lijkt me niet zo slim. Maar het is blijkbaar voldoende om het personeel te betalen en bedrijf te runnen dus dat het lijkt me wel. Maar voordat we nog verder afdwalen wil ik hierbij de discussie die nog maanden door kan gaan aflsluiten en weer ontopic gaan.
Topic: Drive-in-show wel/niet projecteren van publiek (15-10-2004 13:36:00)
denk je dat de winst zit in de verhuur?wink ;)nop. De 'winst' zit 'm in het aantal smsjes dat naar zo'n scherm verstuurd word. Je zou het meer kunnen zien als vergoedingkosten voor het vervoeren ervan, oid.

edit: ik heb het over schermen van 50". Lijkt me vrij sterk dat deze schermen binnen enkele maanden 'versleten' zijn, want wat is dan nog het nut om zo'n scherm in een discotheek/club op te hangen.
Topic: Drive-in-show wel/niet projecteren van publiek (14-10-2004 22:46:00)
als je goed gelezen hebt(en dat heb je mag ik hopen), kan je ook zien dat er nog helemaal geen prijzen zijn, zelfs geen indicaties voor het verhuur van deze schermen. In één van mijn vorige posts kon je lezen dat het in de toekomst mogelijk is. Het huren van deze schermen is echt niet een een driecijferig getal. Ik hoop dat je/jullie weer iets hebben geleerd van mij oh zo wijze praat laugh :D

Gegroet,

Tim
Topic: Extreme DJ-GEAR/Set-up's (14-10-2004 22:09:00)

DJocker schreef:

Ritesh schreef:

Fenix schreef:

trance.kvalitne.cz/trance_party/P2160052.JPG hmm.. het gaat niet echt om de apparatuur maja..
is zei wel de artiest? of is dit vool de lol gemaakt?

want ze staat er zo bij van uhhh....... wat nu?

en zijn de cdj500 wel stevig genoeg tegen trillingen?
Dit is volgens mij Joyce Mercedes. En ze is niet alleen DJ :D

www.joycemercedes.com
op toch maar even hierop door te gaan ashamed :$
ik dacht eerst dat deze twee foto's van dezelfde dj was alleen andere belichting en een jaar of 2 eerder oid. home.zonnet.nl/mmeegens/jesselyn.jpg
later kwam ik erachter dat het jesselyn was. www.jesselyn.nl
Topic: van computer naar boxen (14-10-2004 20:52:00)
om maar even in één keer alles op te lossen. Zonder versterker krijg je helemaal geen geluid. als je toch geluid krijgt als je boxen direct op je computer zet, dan zit er dus een versterker tussen/in. Geen versterker, geen geluid
Topic: Drive-in-show wel/niet projecteren van publiek (13-10-2004 22:16:00)
[off topic]
het is leuk om van een ander positieve reacties te horen. Ik was er bij het feest zelf niet bij. Nog gezellig geweet? Is dj Roog nog langsgeweest? hij zou nog langskomen heeft hij verteld. [/off topic ]
Topic: Drive-in-show wel/niet projecteren van publiek (13-10-2004 21:39:00)
Het zijn eigenlijk twee verhalen. 1) het is mogelijk en ook makkelijk om beelden te versturen via umts zonder dat je er adsl hoeft te hebben. en als tweede, er werd aangegeven dat een beetje beamer veel geld kost, dus dat dit eventueel een andere leuke optie zou kunnen zijn wink ;)

mvg
Topic: Drive-in-show wel/niet projecteren van publiek (13-10-2004 20:55:00)
wel eens gehoord van umts gehoord heren wink ;). Kijk maar eens op www.mrmsg.nl
Dit is een bedrijf waar ik sinds een week of 3 sales manager ben. Hier is het weliswaar met een plasmascherm van 2 meter breed, maar het principe is hetzelfde. Stekker in het stopcontact, umts kaartje erin en versturen die data maar. Kijk wel uit of je in de regio een goede umts ontvangst hebt. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen me altijd mailen laugh :D

Tot nu toe enige bedrijf die dit product levert, en dat blijft nog enige tijd zo. Wellicht is dit een leuk alternatief ipv. een dure projector. Binnenkort is het ook mogelijk deze schermen te 'huren' voor eenmalige evenementen. ( heerlijk reclame maken voor jezelf )
Topic: hulp bij licht en geluidsplan van fuif (24-6-2004 12:37:00)

ME schreef:

Je budget is niet zo groot. Parren zijn VEEEEEEEEEL goedkoper dan intelligent licht. Ik zou gewoon alleen parren huren want je budget is te klein voor Moving heads en de sturing daarvoor. Neem liever als extra wat effecten, blinders, en strobo's. In zo'n tent
ik weet niet waar je dat vandaan haalt.Voor 600 euro huur ik zelf echt wel 6 movingheadjes en 6Xt4 bar incl. bediening en alle benodigdheden. Niet iedereen is natuurlijk even goedkoop.

zoals niek inderdaad zegt. Ga een aantal verhuurbedrijven langs en vraag om een offerte. De prijzen kunnen namelijk best varieëren.
Topic: New-Line chatbox [test] (10-6-2004 11:04:00)
ik dacht al. Ik was al bezig met /authserv auth bla bla maar dat is Mirc dus ik wist niet of het hier ook zou werken. enfin.. bedankt
Topic: Stanton DJ Pro 2000 (9-6-2004 22:53:00)
Bedankt :) het zijn weliswaar kleine scheurtjes maar je weet maar nooit. EN ik ga hem heus niet terugsturen. Ben ik mijn koptelefoon weken kwijt en voor 80 euro heb je weer een nieuwe, dus dat is een beetje te veel van het goede
Topic: Stanton DJ Pro 2000 (9-6-2004 10:52:00)
Ik heb altijd een sony gehad maar heb sinds een half jaar toch maar een keer de Stanton DJ Pro 2000 gekocht. Ik merk alleen dat hij scheurtjes begint te vertonen. Net onder de band en naast de schroefjes zitten kleine scheurtjes. Ik vroeg me af in hoeverre dit kwaad kan. Kan ik het zelf voorkomen of maken oid.?

groet,

Tim
Topic: Groot Feest, adviezen (28-5-2004 18:30:00)
wat versta je onder groot feest? zijn die 2 mxjes niet wat weinig? kan je beter geen macjes nemen en ik zie nergens een flits en rookdoos in je lijst staan. En is het een concert of een open lucht feest? als er een band komt optreden, is het misschien een optie om pctjes erbij te hangen?
Topic: Geluidsbegrenzer met afstandsbediening (11-5-2004 02:20:00)
Het is zonde om weer wat KB'tjes te verspillen met een nieuwe topic dus vandaar dat ik het hier maar stel. Ik heb idd ook het probleem dat de politie langskomt omdat het 'te hard' staat. Het probleem is dat wij geen limiter hebben en ik zag dat die krengen een hele hoop geld kosten(dateq). zijn dit de enige of zijn er alternatieven die een stuk goedkoper zijn.
Topic: Nieuw merk WORK audio en lighting (10-5-2004 23:52:00)
het vervelende is altijd dat je alleen de producten ziet en niet de bijbehorende prijzen.
Topic: Probleem met multikabel (10-5-2004 23:25:00)
heb 2 aders gebruikt voor de 0.(gesplits) heb er dus 8 voor effecten. aders zijn 1,5 mm. Heb de kabel nog niet getest omdat het hier nogal chaotisch is. Spullen worden gehaald en gebracht. alleen kan je uitleggen wat je bedoelt met: "Een ander probleem kan zijn dat er als er fase wisselingen zijn de stroom terug gaat lopen via de nul draad naar andere effecten". en waarom zou dit gebeuren dan? met een simpele stekkerdoos zou dit dus ook kunnen? hier is de 0 ook gecombineerd.
Topic: Probleem met multikabel (10-5-2004 00:34:00)
volgens mij wel. Ik ben niet de eerste die het heeft. ZOals ik het gehoord heb is het: 1 ader die je voor de 0 ( - ) neemt. dat is dus voor alle 10 de effecten. dan heb je nog 9 aders over die je als + neemt/aansluit. In een shukodoos is de 0 'doorlopend'; dus 1 lange staaf simpel gezegd. de + zijn per shucko los dus vandaar die overe 9 aders. Dan natuurlijk ook goed aansluiten in je harting en je schakelpaneel. al met al met een 10 aderige kabel( exl. geaarde) kan je 9 effecten aansturen. Zo heb ik 't gezien. Of het veilig is zou ik niet weten, daarvoor zijn er andere mensen.
*klopt het allemaal of loop ik onzin te brabbelen*
Topic: Probleem met multikabel (9-5-2004 23:04:00)
dank je victor. en nee ik maak 'm niet vast waar normaal de aarde zit :) de 0 had betrekking op de shuko doos. Ik heb dus een 10-aderige multikabel daarom snapte ik het al niet. maar het is nu helder. het zou best kunnen dat die ene 'nutteloze' draad ter opvulling is.
Topic: Probleem met multikabel (9-5-2004 22:14:00)
Ik was bezig met een 10 polige harting in elkaar te knutselen maar de multikabel telt 9 koperen draden ( de geaarde niet mee geteld ) en 1 is van glasvezel ( de tiende ) maar moeten het geen 10 draden zijn + 1 voor aarde? en waarvoor is de glasvezel nodig? in de kabel zelf zit het ook, maar dat is voor versteviging. maar ik snap niet waarom bij deze een rubbere huls omheen zit.

De bedoeling van mij was om de multikabel te gebruiken voor me lichten naar me controler. ik wou 1 draad op de 0 zetten, die voor allemaal geldt en de rest op 1 die dus afzonderlijk staan. Zo kan je dus met een 10 polige stekker 10 effecten aansturen.

MVG,

Tim