Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Jocha

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 134 bijdrage(n) van Jocha (Pagina: 2 van 7)

Topic: dmx bar --> lamp blijft aan (12-5-2004 09:49:00)
Het is een bekend probleem bij steinigke.. De nieuwe serie die over twee weken weer geleverd gaat worden, heeft deze fout niet meer. Dus even met je dealer (cp denk ik) kijken of er een oplossing gezocht kan worden. Sommige van deze dmx barren deden het vanaf het begin af aan al niet.

Groetjes
Topic: Algemene Voorwaarden voor hobby drive-in shows (15-2-2004 15:41:00)
Daar heb je gelijk in, maar het is bedoeld als extra barriere.
Topic: Algemene Voorwaarden voor hobby drive-in shows (15-2-2004 15:37:00)
Stel je hebt een overeenkomst met een zakelijke partner en deze overeenkomst bestaat uit drie pagina`s. Zou je alleen op je laatste pagina je handtekening zetten is er de mogelijkheid om voorwaarden op pagina 1 en 2 te wijzigen. Dan moet jij maar zie te bewijzen dat die voorwaarden anders waren toen jij tekende.
Topic: dj's gezocht (4-2-2004 16:20:00)
idd, nogmaals de designer is plotseling voor een half jaar vertrokken, jammer maar helaas is de site nog niet af. Ben nu druk in onderhandeling met een andere designer die de puntjes op de I gaat zetten en de flightcase onderdelen webshop verder op poten gaat zetten.

We hebben al een factuurtje of 10 de deur uitgedaan sinds 1 januari, dus wat betreft die agenda zal wel meevallen. Toch zat ik er zelf al aan te denken om dit onderwerp van de site te schrappen ivm het feit dat ik plaats wil maken voor de verkoop.
Topic: Zwart werken als DJ (24-1-2004 10:46:00)
Ik wil niks afkraken, maar als ik jullie website zie: www.parkstad-entertainment.com/ springen me toch ook spontaan de tranen in de ogen.
Wordt al gek van die achtergrond wat maar voor je ogen zit te draaien. En die gifjes met een lp waar een hand overheen draaid, ziet ook niet echt professioneel uit.
Sluit ik me bij aan, als je zonodig als de profesional wil worden aangewezen, laat dat dan ook in alles merken. Geef een paar honderd euro uit voor het designen van een mooie website die tegelijk onderhoudsvriendelijk is.

En teksten als 1000% procent kans op een geslaagde avond, zijn ook meer teksten die ik zou verwachten op een website van de 14 jarige beginneling. 100% is toch al genoeg of ligt dat aan mij???

Ik denk dat al deze praat je niet ten goede kom. Bij een prof, hoort een profesioneel overkomen, professionele apparatuur, proffesionele administratie, professionele omgang met klanten en niet te vergeten het proffesioneel omgaan met je conculega`s.

Als ik jouw was zou ik juist contacten leggen met deze drive-in shows. Ik denk dat je goed kan leven van de feestjes die de 14 jarige beginneling af moet slaan omdat ze het niet aandurven. Kennen ze jouw als prof, zullen ze zeker deze klant naar jouw doorsturen.

Persoonlijk vind ik je concurentiestrategie als een amateur!
Topic: grote party organiseren hoe en wat?? (20-1-2004 21:45:00)
Haha, maar dat achterdehand houden vergaat hem vrij snel, wanneer hij te horen krijgt wat ik kost per uur laugh :D . wink ;)
Topic: Zwart werken als DJ (20-1-2004 00:15:00)
van pak en beet 10000 per jaar naar niks is wel een hele grote stap en zullen ze geheit gaan controleren. Zoals tom al heeft gezegt. Beter bouw je het af in een aantal jaar!
Topic: Zwart werken als DJ (19-1-2004 23:43:00)
Voor de "kleinere" dj`s zou ik gewoon aanraden alles op te geven uit als "inkomen uit overige werkzaamheden" (laat je bij een twijfel geval -dus hoog inkomen- je voorlichting door de belastingdienst!

Dan zit jij sowieso save! Wat je opdrachtgever doet of niet doet is zijn probleem, niet de jouwe.
Topic: grote party organiseren hoe en wat?? (8-1-2004 19:40:00)
Allereerst wil ik even kwijt dat dit los staat van Bax light & sound, waar roberto ook actief is. Dit geld bijvoorbeeld ook voor zijn "dj agency" .

Ik zal alvast even een voorzetje geven waar je allemaal aan moet denken
- Verzekering
- Beveiliging
- Dj gear ( mag je het gebruiken van toro en is het in goede staat)
- Kom je uit met je kosten t.o.v je omzet.
- Promotie, hoe, waar, wanneer en door wie?
- Zijn er vergunningen nodig?
- Is die avond nog vrij in die discotheek of zijn er andere partys of gala`s georganiseerd.
- Geven ze de verantwoordelijkheid af aan twee jongens van 15??
- Wie is de lj van deze avond??
- Willen die drie of meer scholen wel dat er een gezamenlijk avond komt??

Wie vult mij aan!!

Tip 1:
En vooral ga er nooit vanuit dat het "wel goed zal wezen" . Check, check en dubbel check!!

Tip 2:
Laat geen dj draaien die nog nooit 1 plaat heeft aangeraakt, schrap dj oscar dus!!

Tip 3:
Hou de draai stijl van eltoro en van de "normale" schoolfeesten aan. Kids van 14 zullen echt niet om 4 uur `s nachts nog staan te beuken op een hardhouse plaat van Jows.

Tip 4:
Denk realistisch, en kijk niet alleen naar het plaatje van "kijk mij als organisator, chikkies where are you???"
Topic: Hyper Dragon Laser... Weet waar je aan begint ! (6-1-2004 22:56:00)
[offtopic mode]Je bent niet de enige die weleens genaaid is door dit bedrijf, bijv. aanmaningen toesturen terwijl die onder rembours zijn betaald, slecht uitleveren, op de factuur extra app. zetten die nooit zijn besteld, bestelde producten die niet geleverd worden niet in BO plaatsen (maar al wel betaalt moeten worden), om maar eens wat te noemen, [/offtopic mode]

Sorry ik moest het even kwijt,
Topic: Nieuw strobootje van Hungaroflash (3-1-2004 11:10:00)
Het was ook de planning dat deze gebruikt zouden gaan worden op sensation black. Helaas is dit niet doorgegaan wegens een defect sad :( . Het moet naar horen zeggen een gigantisch effect geven.

Leuk om een introotje te maken met je subjes en zon stroboscoop (je) laugh :D, ff lekker onweertje spelen
Topic: Poll? (26-12-2003 20:12:00)
Een poll is 9 van de 10 keer een klein frame-pje ergens in de hoek van een site. Hier kan een vraag worden gesteld over bijv. het gebruiksgemak van de website, wanneer je ontmaagd ben, welk cijfer je geeft aan de website enz enz. soort van enquete zeg maar.

Ik weet zeker dat het forum "opmerkingen" beter geschikt is omdat men hier zijn mening kan onderbouwen.
Topic: beter voor drive in par 56 short of long? (22-12-2003 17:31:00)
8x500 watt = 4000 watt
8x300 watt = 2400 watt

16 a x 230 volt = 3680 watt

Ik persoonlijk zou voor de 300 watt gaan ook omdat ik weet dat roberto deze wil verhuren.
Topic: gesprek subsidie / vergunning (20-12-2003 19:15:00)
Ik heb niet veel tijd want over 5 minuten word ik opgehaald voor Innercity, dus ff snel!!

- Wat zijn de gevolgen voor het milieu
- Muzieksterkte (geluidsoverlast), welke omwonenden krijgen hiermee te maken
- Drugs gebruik
- Beveiliging enz
- Is het ter bevordering van iets, of alleen van je eigen portomonee

Wie vult me aan.
Topic: Multikabel?? (18-12-2003 18:44:00)
Als iedereen op dit forum nou zo snel zou leren, dan zou het allemaal veel gemakkelijker worden happy :) !! Goed bezig en ik weet zeker dat je er geen spijt van zal krijgen, al zal het wel ff wat tijd kosten voordat je dmx goed door hebt.

En als je dan vertelt dat je je licht met dmx aanstuur tegen je opdrachtgever en dat is voor een verjaardagspartijtje dan kom je al een stuk meer profi over dan dat ze zien dat je knopjes aan en uit zet.
Topic: Multikabel?? (18-12-2003 16:38:00)
Klopt precies zoals je het zegt. Het voordeel zit in het feit dat je dmx bijna oneindig kan uitbreiden.

Bijvoorbeeld je wil nog vier lampen erbij zetten. Je koopt 1 switchpack erbij + een stukje dmx kabel en je kan het verder uitbreiden. Nu zul jij zeggen, ja maar ik koop 1 break out box erbij en dan ben ik erook. heb je gelijk in. Maar stel je wil er nog 4 lampen erbij. Dan heb je toch al een probleem. De meeste Controllers hebben maar twee uitgangen met multiconnectors. Dus naar de toekomst gekeken is het een voordeel.

Tweede voordeel is dat een stukje dmx kabel + een switchpakje minder in je truss weegt, makkelijker aan te leggen is en makkelijker te vervoeren is.

Derde voordeel is dat je met een dmx controller heel je avond al kan voorprogrammeren. Dus jij kan lekker draaien en je licht loopt zoals jij dat al ingeprogrameerd heb. Met analoog zal je het live moeten doen. Natuurlijk kan dit met dmx ook.

Wie vult mij aan met voordelen.
Topic: meubel??? (12-12-2003 15:55:00)
50 euro shocked 8O , waar haal je dat dan, hier kost dat het dubbele.
Topic: Rippen naar welk formaat. (4-12-2003 22:42:00)
Kerstmanneke welke gebruik je nu om te rippen , AudioCatalyst of lame?
Topic: meubel verven (2-12-2003 23:15:00)
Misschien klein beetje off topic, kan je een officiele flightcase met hpl toplaag opnieuw licht opschuren met fijn schuurpapier en daarna opnieuw behandelen?? Zojah met wat behandel je dit dan?
Topic: geluidskwaliteit versterkers? (2-12-2003 23:08:00)
(Dap mission vond ik acceptabel en verbazend voor het geld ) Het binnenwerk leek ook heel erg op een zeer bekend (te hoog) aangeschreven merk. Deze amp kost alleen wat meer en klonk ook nog minder .
En welke amp was dat dan, toevallig een qsc reeks??