Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Markie_jr

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 16 bijdrage(n) van Markie_jr (Pagina: 1 van 1)

Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (19-8-2006 21:56:00)
keuze was gemaakt, met de nadruk op WAS angry laugh :D

begin nu weer te twijfelen
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (19-8-2006 15:38:00)
de syrincs set kan ik niet kopen in twee keer (maw is direct 530 euro, bij de behringer is het in twee keer)

En zou ze graag gebruiken op kleine feestjes bij ons thuis ... (maw wat geluidskwaliteit inboeten tov volume)
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (19-8-2006 13:40:00)
er is idd maar 1 manier om erachter te komen

7 uur rijden, paar uurtjes luisteren, luchtmatras in dre z'n magazijn, en terug rijden laugh :D

En hoe zit het met de klank van de behringer set? is die goed voor ook gewone hifi doeleinden? (waarschijnlijk enkele maanden later uitgebreid met de woofer)
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (19-8-2006 11:51:00)
Heb nog eens het een en het ander gelezen en over de syrincs set lees in onder andere dat "je elke fout in de cd hoort". Mijn bedoeling is niet zo zeer elke fout te horen maar gewoon te genieten van muziek. Ik zou de behringer/syrincs set dus eigenlijk meer gebruiken als soort "hifi" set. Dienen deze hiervoor ook. Ik lees dat dre zegt over de syrincs dat ze neutraal klinken (als ik me niet vergis). Werkt dit dan niet nadelig in de plaats?
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (13-8-2006 15:48:00)
Ikzelf heb nog geen versterker. Ik moet een volledige set kopen. Das ook de reden dan ik die Syrincs of de Behringer overweeg. Moet dan geen aparte versterker kopen en het geheel blijft toch redelijk compact.
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (11-8-2006 23:58:00)
Mijn woonkamer is geen feestzaal maar we hebben wel een ruimte die we gebruiken als feestzaal(tje). Denk dat die ruimte tussen de 75 en 100 m² is. En het zou handig zijn moest ik daar genoeg achtergrond muziek kunnen voorzien en zorgen voor een dansvloer(ke)

hoe zit dat eigenlijk juist met het vermogen? Stel dat ik me een woofer en 4 boxen koop. Moet ik dan rekenen met een vermogen van 4 x 80W en 1 x 300W? Dus 620 Watt in het totaal?

Of zijn er andere, betere (maar toch betaalbare) opties?

groeten
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (10-8-2006 23:02:00)
ik vroeg me gewoon af of men de speakers kon vergelijken kwa luidheid. Hieronder versta ik hoe luid ik kan zonder veel kwaliteitsverlies. Per set bekeken bedoel ik dus.

De bedoeling is om een nieuwe set luidsprekers te kopen. En het liefst zou ik met een 2.1 (of 4.1, 6.1,...) set werken. Gewoon omdat deze volgens mij de beste combinatie kwa estetiek en kwaliteit. (correct me if I'am wrong). En stel dat we eens een receptie of een klein feestje geven wil ik deze set ook kunnen gebruiken.

De Jb set staat erbij omdat ik deze set ken. We hebben met de vereniging een dergelijke installatie en heb daardoor een referentiepunt.
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (10-8-2006 06:30:00)
Weet ook wel dat het van meer dan het vermogen alleen afhangt

En ik vraag niet om de kwaliteit te vergelijken. Ik versta ook wel dat er een groot verschil moet zitten tussen een set van ongeveer 200 en van 550 euro.

Bij die PC sets wordt geen PMPO maar RMS vermogen opgegeven.

En hoe kan je die set van jbsystem vergelijken met de Syrincs set?
Topic: vergelijking pc speaker - syrincs - jb speakers (9-8-2006 22:45:00)
Ik vraag me het volgende af. Wij hebben met de vereniging een versterker van jb systems (2x 110 of 150 watt ik twijfel) Kan ik het maximale volume vergelijken met bv de syrincs set (die 220 watt is), de creative 2.1 megaworks (3OO watt) en de logitech Z2300 (200 watt)

Ik kan me maar moeilijk voorstellen dat bv die creative set even luid kan als die jb set, of dat die logitech set even luid kan als de syrincs set. Of zit ik er zo ver naast?

PS bestaan er eigenlijk alternatieven voor bv de syrincs set (volgens dré waarschijnlijk niet ;-) maar ik bedoel iets goedkoper. En liefst dus een 2.1 set. een K-115 staat nu eenmaal niet echt enorm mooi in de woonkamer, maar wil toch genoeg vermogen voor een beperkt feestje)

greetz
Topic: PCDJ Hot F controller (10-2-2006 20:02:00)
Ik heb het ook niet echt gekocht voor die versie van pcdj. Ben zelfs momenteel allerlei andere programma's aan het proberen. Moest het toestenbord veel meer gekost hebben dan 50 euro zou ik het ook niet gekocht hebben. Geef ik ook eerlijk toe. Zou dan liever direct een deftige controller gekocht hebben. Of wat zelf zitten samenklooien met een goedkoop toetsenbord of zo. Moet volgens mij ook perfect te doen zijn.
Topic: PCDJ Hot F controller (10-2-2006 11:40:00)
De 1200SL heeft géén vast serienummer!
Het is alleszins een legale versie. Het is een versie die gebruikt geweest is in een winkel als demotoestel. Op de doos hangt een sticker met een code. Maar blijkbaar moet ik visiosonic contacteren voor een registratiecode op een email adres dat waarschijnlijk niet meer bestaat. Maar aangezien ik het niet correct werkend krijg heeft het voorlopig nog geen zin om de huidige support te contacteren...
Toetsenbord is extreem duur, koop een gewoon 5 euri model, en geef de juiste toesten een kleurtje.
Dan heb je het zelfde idee.
Het verschil zit er hem in dat dit type toetsenborden met een geheugen werken. Dus kan men toetsenbordcombinaties ook opslaan. Alhoewel ik er wel moet bijzeggen dat ik de laatste dagen wat met het toetsenbord zitten spelen heb om het te kunnen gebruiken met andere programma's en dat dit niet zo evident lijkt als ik eerst dacht.
En men kan zelf zijn toesten schikken, wat men met de meeste programma's niet kan (dacht ik).
Topic: PCDJ Hot F controller (9-2-2006 18:36:00)
Dit kan men nog steeds kopen. Toevallig vandaag eigenlijk nog een nieuwere en misschien handigere versie (met jog wiel) gezien op de site van x-keys. Moet wel eerlijk toegeven dat ik het toetsenbord zelf nog niet veel tegengekomen ben in een webshop. De enige die ik momenteel weet is backshop.nl.

Deze PCDJ controller is in feite dezelfde als de professional versie van X keys alleen met het logo van visiosonic erop. Volgens mij moet dit lukken met elk programmeerbaar toetsenbord. Dus gewoon naar enkele pc webshop gaan en zoeken naar programmeerbare toetsenborden (moest je toevallig een soort stand alone jog wheel tegenkomen laat het me dan weten, ben er namelijk op zoek en de meeste kosten toch wel redelijk wat geld)

[edit]
vergeten te vermelden. Ikzelf heb er 50 euro voor moeten betalen met een versie van PCDJ 1200sl erbij. Het toetsenbord zelf kost ong nieuw rond de 150 dollar (op site x keys)
Topic: Gratis programma om muziek mee af te spelen (21-1-2006 18:57:00)
voor de geïnteresseerden

dj sytem

je kan twee exemplaren van de MK1 versie gebruiken en zo kan heb je twee afzonderlijke spelers.
Topic: PCDJ Hot F controller (18-1-2006 22:44:00)
Ik heb ondertussen de oplossing gevonden. Ik moest blijkbaar iets ander downloaden om dan manueel de driver te selecteren...

Beetje werk maar hij doet het ondertussen

bedankt
Topic: PCDJ Hot F controller (18-1-2006 08:36:00)
Wat ik eigenlijk bedoel is dat men volgens mij er geen chip of dergelijke zal ingestoken hebben die kijkt of men pcdj 1200 heeft.
Volgens mij Is dit idd een toetsenbord en zou het moeten werken, alleen dat doet het niet.
Als ik de wizard nieuwa hardware van windows xp laat lopen dat moet ik een driver hebben XkeysW2K.sys en die heb ik dus niet. en vind ik ook nergens.
Topic: PCDJ Hot F controller (18-1-2006 00:12:00)
Hallo

Ik ben in het bezit gekomen van de PCDJ hot f controller pcdj controller maar ik kan deze totaal niet gebruiken omdat ik geen drivers heb en windows herkent de handel niet. Het is te zeggen. Hij herkent het wel (zegt dat het een X keys pro keybord en zou kunnen kloppen) maar ik heb geen driver. Ik heb het prog die men nodig heeft om het toetsenbord te configureren geïnstalleerd maar het helpt niet.
Is er hier iemand die dit toetsenbord ook heeft? of iemand die weet hoe ik het moet gebruiken?

Blijkbaar is dit een controller die verkocht werd met PCDJ Digital 1200Sl. Maar helaas kan ik deze versie zelf niet installeren doordat het enkel voor win95/98 is.

Ik kan me eigenlijk maar moeilijk inbeelden dat men dit toestel enkel laat werken met PCDJ 1200sl.

greetz