Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Addiksipkes

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 20 bijdrage(n) van Addiksipkes (Pagina: 1 van 1)

Topic: afscheidslied(je) (15-9-2008 22:49:00)
Het is natuurlijk verschillend per keer wat het afscheidsnummer is. Vroeger deed ik nog wel eens dat Apres Ski gebeuren van Henny Huisman enzo, maar daar houdt Addik niet meer zo van. Wat we nog wel een tijdje hebben gedaan is 'Always look at the bright side' draaien aan het eind. Errrug hilarisch wink ;) .
Op schoolfeesten en mijn eigen feestjes in het Patronaat is 'One More Time' van Daft Punk een beetje standaard geworden. Je hoort nu ook gejuich opkomen uit de zaal wanneer ze het nummer horen! Erg mooi is dat happy :) !

Oh ja, Insomnia van Faithless (ik gebruik dan de René Amesz remix) blijft ook een mooie!
Topic: belasting (24-9-2007 15:43:00)

Victor schreef:

Je mag alleen BTW in rekening brengen als je BTW-ondernemer bent (en als ondernemer bij de belastingdienst bent beschreven). De wet zegt wel dat als je als particulier (of als niet-ondernemer) BTW in rekening brengt je deze verplicht bent af te dragen.

Dus: factuurtje uitschrijven kan altijd, BTW in rekening brengen alleen als je BTW-ondernemer bent. Dat laatste ben je al heel gauw: als je buiten de familiekring drive-in shows verzorgt ben je BTW-ondernemer, ook als je geen winst maakt. Je bent dus eigenlijk *verplicht* je te melden als BTW-ondernemer.
Maar als ik onder de 18 ben en niet tot nauwelijks winst maak met de drive-in? En als ik alleen of met een vriend draai in een club zonder m'n apparatuur mee te nemen?

Addik
Topic: belasting (22-9-2007 20:41:00)
Heey,

Ik zit met de volgende vraag. Als ik met een vriend een feest draai en de klanten vragen om een factuur/betaalbewijs. Kan ik deze dan gewoon uitschrijven? Heb ik hier verder geen btw nummer voor nodig ofzo?

Mvg, Addik
Topic: Numark 5000-FX (25-2-2007 23:41:00)
Sorry voor de kick van dit topic, maar ik kom de laatste tijd allemaal vreemde verhalen tegen over de 5000fx.

Een vriend van me heeft deze mixer twee maanden geleden nieuw gekocht, hij is er erg zuinig mee maar de dry/wet fader heeft het begeven waardoor alle effecten gewoon keihard over de master heenkomen als je ze aanzet, ook de sampler knoppen hebben het begeven nouja, eentje dan. De middelste, die is helemaal naar beneden gedrukt.
Ik snap dat dit klinkt alsof hij er tóch niet zo voorzichtig mee is maar dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen en hij gebruikt hem zo goed als alleen maar thuis.
Ook bij reviews op de webshop van New-Line zie je steeds meer slechte verhalen over dit apparaat!

Weet iemand hoe dit komt? Of hebben mensen hier ervaring mee? Want deze stond bij mijn mogelijkheden als nieuwe mixer..

Ik ben benieuwd!

Addik
Topic: Denon Dns1000 vs Numark iCDX (5-1-2007 22:11:00)
De Numark I CDX kan voorzover ik weet toch ook film afspelen? Zo wordt het wele en ergg interesante speler denk ik zo...
Topic: New-line forum bestaat 5 jaar ! (19-11-2006 00:45:00)
Hartelijk gefeliciteerd!

In een aantal maanden tijd al een hoop wijzer geworden over apparatuur maar ik heb ook vooral het wereldje beter leren kennen. Dit is zeker een bruikbaar forum waar erg veel opstaat.

Bedankt!

Addik
Topic: [Beginner:] CD Speler + Mixer; Budget €800,- (7-11-2006 21:17:00)
Laat je niet teveel afschrikken over wat in cases past en wat niet. Gewoon kijken waar jij je het prettigst bij voelt. Dat is het beste, wat misschien wel nóg belangrijker is, is dat je de apparatuur die je van plan bent te kopen even ergens uittest. Je kotm dan niet voor vervelende dingen te staan en je kan het dan ook met andere apparatuur vergelijken.
Niets is voor iedereen hetzelfde!

Addik
Topic: [Beginner:] CD Speler + Mixer; Budget €800,- (7-11-2006 17:56:00)
Als ik jou was zou ik inderdaad gewoon lekker voor die cdn35 gaan. Hij heeft zich bewezen en je hebt dan nog geld over om een lekkere vier kanaals mixer te kopen. Zo kan je én later nog goed uitbreiden én je hoeft minder snel een nieuwe mixer te kopen.
De feesten die je van plan bent te gaan doen kan je makkelijk aan met dit setje.

Wij zijn begonnen met een cdn22 van Numark. Die is ook erg fijn, maar ons budget lag toen niet zo hoog. Jou budget ligt hoger dus je kan je deze speler dan goed veroorloven.

Succes ermee!

Addik
Topic: Verzending naar België (8-9-2006 23:49:00)
@Martijn

Dré schreef:

In de toekomst zullen de prijzen voor België inclusief de 21% Belgische BTW zijn (onze zuiderburen zullen DAN dus een paar procent meer gaan betalen voor een product dan Nederlanders).
Dus nee, je zal dan niet het 21% tarief gaan betalen..

Addik
Topic: goede lichtset voor 100 euro (31-8-2006 23:45:00)
Zoek een T statief voor een nette prijs, kijk eens hier in de webshop van New-Line voor een mushroom, moonflower, derby o.i.d en later als je weer geld hebt kijk je op marktplaats voor een aantal spots. Ik zie dat je in Heemstede woont? Kijk dan eens in de binnenweg ongeveer naast videoland (*zal geen concurrentie namen NOEMEN*) Daar is een winkel waar ze dit soort spullen verkopen. Let wel, daar verkopen ze ECHT hobbyspul.. maarja zo is iedereen begonnen ;-)..

Succes met je begin en misschien hoor ik ooit nog wel van je razz :p (Woon in Haarlem vandaar ;-)

Addik
Topic: Beginnen met Parspots Of Lichteffecten?? (28-8-2006 20:29:00)
Ik zou zelf beginnen met een effect, een mushroom of een derby.. Dat staat vrolijk en niet zo saai als parren,, als je dan later weer wat geld hebt koop je er een aantal parren bij en vervolgens een stroboscoop. Zo zou ik het doen..
maar dat is mijn mening,,

Addik
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (25-8-2006 22:23:00)
Haha,, ik wilde ´t niet zeggen wink ;)
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (24-8-2006 23:42:00)
Volgens mij (correct me if im wrong) gebruikt Sander Foppele in de clip van de Nederlandse versie van Boten Anna een Behringer mixer, hoe low budget kan een clip zijn razz :p laugh :D
Topic: Stel je even voor... (23-8-2006 22:35:00)
Goedenavond,

Na een jaar van vooral veel lezen en heel af en toe iets posten ga ik me dan ook even voorstellen!
Ik ben Addik Sipkes ben geboren in Oktober 1990, Mijn schoolopleideing geniet ik aan het Sancta Maria Lyceum te Haarlem, dit jaar ga ik naar de 4e van Havo..
Naast het draaien op feestjes voetbal ik ook iedere week bij HFC als keeper.
Ik en een vriend zijn ongeveer 2 jaar in een vlaag van verstandsverbijstering begonnen met draaien op kleine feestjes. Aangezien een andere vriend een heuse moonflower had kwam hij bij ons, en nu zijn wij al 2 jaar een gelukkige beginnende drive-in! wink ;) Ik heb persoonlijk een paar trotse ervaringen op DJ gebied. Zo mocht ik een keer mee met DJ Raymundo toen hij in de Kroon draaide en ben ik 2e geworden tijdens een DJ Battle in het Patronaat (met 40 graden koortsrazz :p.. We noemen onszelf DAR DJ en voor meer informatie kijk je op www.dardj.nl,,

mvg, Addik!
Topic: Stanton 303 & 304 pitchfout?? (13-8-2006 00:29:00)
Wat een verhalen allemaal happy :)
Het enige wat ik wil zeggen is: Ik heb ook meegemaakt dat de stanton c.303 cd speler niet helemaal precies is in zijn pitch. Jouw verhaal van dat de pitch langzaam verschuift (zonder dat je er zelf iets aan verandert) klopt ook in mijn bevindingen.

Addik
Topic: Beginners DJ-set (15-7-2006 02:11:00)
Als je later ook nieuwe boxen gaat kopen (dus zwaardere) Waarom zou je dan nu niet al meteen zware boxen kopen? Zonde van het geld, zou ik zeggen..
Wat je misschien wel kunt doen is (één) actieve box(en) kopen en die later als je ook op feestjes gaat draaien als monitor gaat gebruiken.
Over beginner cd spelers en mixers is al erg veel geschreven, misschien kan je eerst de zoekmachine gebruiken? Als je er daar niet mee uitkomt vraag je het nog een keer happy :)

jlla,, Addik
Topic: Numark CDN22 MK3 & Promix 3000 (20-5-2006 15:51:00)
Oke bedankt.
Ja dan maakt het inderdaad niet zoveel uit welke je neemt. Ik zelf vind de cdn22 een hele goede keuze. Wij zijn er ook ook op begonnen en ik moet zeggen dat we daar geen spijt van hebben gehad! Ik heb gehoord dat je voor +/- 100 euro meer de cdn35 hebt die meer en betere functies heeft, daar zou je ook naar kunnen kijken maar daar heb ik geen ervaring mee happy :) . Succes met je zoektocht!

*Edit* Oh sorry, de cdn35 heb je niet 2e hands aangeboden gekregen. Als je budget mag afwijken is het alsnog een idee *Edit*

Addik
Topic: Numark CDN22 MK3 & Promix 3000 (18-5-2006 20:21:00)
Ik ben dan toch wel benieuwd wat nou dat hele minuscule verschil is tussen de mk3 en mk4. Want waarom zou Numark een nieuwe versie op de markt brengen als er geen verschil in zit?

Addik
Topic: Beginnen met producen (serieuze plannen) (23-2-2006 20:50:00)
Oh ja, dat was ik nog vergeten.
Ik vind zelf het programma 'Magix' erg fijn werken. Maar daar heb je geen goeie synthesizer op (vind ik). Het is makkelijk en overzichtelijk.
Topic: Beginnen met producen (serieuze plannen) (23-2-2006 19:31:00)
Hallo,
Wat ik een erg fijne mixer vind is de Denon x300. Alleen ik had hem gekocht toen de actie nog gold, maar hij is wel heel erg fijn (vooral dat de equalizer helemaal killt vind ik erg fijn). Deze kost €450 in de webshop.
Je kunt misschien eens kijken naar de Denon x100 of een Numark mixer (daar ben ik altijd wel over te spreken).

Over draaitafels heb ik niet genoeg kennis om te oordelen en als je voor een goeie dj cd-speler wilt gaan zou ik voor de Axis 9 van numark gaan en ook over gemini hoor ik vaak goeie verhalen.

grt,
Addik