Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Scuzzo7

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Scuzzo7 (Pagina: 1 van 1)

Topic: GLP Mighty scan... (27-2-2003 13:05:00)
De speed is ook onder een fader gepatched, en je kan er makkelijk leuke dingen mee doen. Dat een duurder systeem er hetzelfde uitziet, kan best, maar je kan me niet vertellen dat een 8 bit systeem (256 stappen) vloeiend over een zaal van 8x12 kan bewegen, dat zou dus sprongen opleveren van ongeveer 5cm met een rate van 4 sprongen per seconde (met de minuut van -bart- dus). De speed fader is trouwens ook handig als je gewone programmas hebt draaien, zo kan je van een soort hardcore strobe (lang leve de shutter) effect overgaan op een trage trance scan zonder van programma te wisselen, alleen de programma snelheid en de speed fader omlaag en hij is mooi. Als je die speed fader niet had gehad dan had hij dus van stap naar stap gesprongen en dat is ook helemaal niet mooi natuurlijk. Persoonlijk vind ik dus de speed fader wel degelijk nuttig, de gobos van deze scan zijn grotendeels overbodig maar daarnaast is het overmatige aanwezige hiervan geen enkel obstakel en soms wel leuk om mee te spelen en de kleuren zijn ook niks mis mee.
Ik geef wel toe dat ik niet super ervaren ben met de verschillende apparaten op de markt maar ik zie wel waar dit kleine apparaat toe in staat is, en trouwens ook niet te vergeten, ze zijn makkelijk in gebruik en onderhoud, en dat is ook best belangrijk.
Topic: laserdemonstratie (26-2-2003 11:51:00)
Hier wil ik zeker bij zijn ja! Ik heb al een mailtje gestuurd, dank je laaf!
Topic: Rookmachine 25 euro (18-2-2003 01:29:00)
ah, kan die grote zuigbak op het dak niet verzwakt worden ofzo? want wat hebben we aan dat ding op deze manier
Topic: Rookmachine 25 euro (17-2-2003 01:24:00)
ik werk in delirium met bart, we hebben ook antari's, call me nuts maar volgens mij staat er z-80 op.. kan het mis hebben. Maar goed, de rook is erg snel weg als er een volle zaal staat, iemand een leuk idee om de rook wat effectiever te laten werken?