Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Maarten-square

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Maarten-square (Pagina: 1 van 10)

Topic: Showtec LED Operator 4 en Led Commander (7-12-2012 22:54:00)
Ik heb exact hetzelfde probleem met het opslaan en terugroepen van chases. Ik volg exact de stappen die nicolaash beschrijft. Daarnaast lijkt het niet uit te maken of de masterfader open staat of niet. Ik gebruik de led operator met showtec led par 56's. Aangezien deze geen masterkanaal hebben heb ik deze voor testdoeleinden bij de helft van de parren unpatched om te kijken of dat nog invloed hebt. Het lijkt niet uit te maken. Iemand enig idee? Ik heb ook de indruk dat hij de chases gewoon niet opslaat. Als ik ze in record mode terugroep zie ik namelijk ook geen stappen terugkomen.
Topic: Suggestie webshop en forum (14-4-2011 11:05:00)
Zal wel afhankelijk zijn van welke lists je gebruikt. Ik gebruik dutchlist. Op die manier heb je ook op sites als youtube en dumpert namelijk geen reclame in onder andere je filmpjes.
Topic: Suggestie webshop en forum (13-4-2011 19:34:00)
Leuke nieuwe toevoeging. Kleine tip misschien (al weet ik niet in hoeverre je daar wat aan kunt doen). AdBlockPlus ziet je icoontjes als een advertentie en schakelt ze uit. Op veel andere sites zijn dergelijke buttons wel gewoon zichtbaar. De vraag is natuurlijk in hoeverre je hier rekening mee moet houden maar volgens mij zijn er toch flink wat mensen die deze plugin op firefox gebruiken.
Topic: 2 vragen over dap kb-18a (22-11-2010 13:59:00)

Daniel-sound schreef:

Heb je die op je master gestoken, niet toevallig op record out?
Heb je dit al gecheckt? Zitten vlak naast elkaar dus dat kan zomaar fout zitten.
Topic: Geluid gaat Harder/zachter (20-11-2010 01:16:00)

LEDesign schreef:

Hoeveel raars wil je daar mee uithalen? Er zit geen compressor in, alleen een limiter.

Het kan van alles zijn, zelfs een fader of potmeter van je mixer die ral geworden is. Dit is in de horeca zelfs waarschijnlijker dan een versterker.

Sluit dingen uit, begin met de mixer door er een andere mixer tussen te zetten.
ahum wink ;)

Erikk schreef:

Het probleem zit hem iniedergeval niet in de muziekcomputer en ook niet in het mengpaneel die wij gebruiken aangezien ik het al een avondje geprobeert heb met een andere cd speler en mengpaneel, ook daar doet het probleem zich voor.
Topic: Martin Lightjockey vragen (9-10-2010 20:38:00)
Je kan op het martin forum OV profielen voor fixtures aan vragen. In principe zou je op die manier altijd met de standaard OV moeten kunnen werken. Neem eens een kijkje op: hun forum
Topic: Martin Lightjockey vragen (9-10-2010 13:21:00)
Offline Visualizer die standaard bij LJ zit is niet voldoende?
Topic: Wysiwyg nadenkertje... (17-9-2010 11:50:00)
Je moet even een een floorstand in het trusspaaltje plaatsen. Ik heb WYSIWYG nu niet bij de hand maar je moet gewoon een floorstand (kan even niet op de precieze naam komen maar een mini statiefje waarop je bijvoorbeeld ook parren op de grond neerzet) in de top van je trussstaander plaatsen. Op die manier ziet WYSIWYG iets om de head op te assemblen en krijg je het gewenste effect.
Topic: movinghead zuiltjes (8-9-2010 20:27:00)
Neem eens contact op met espressivo. Zij waren volgens mij de eerste die deze dingen gebruikten en hebben ze ook zelf laten maken. Inderdaad zoals al eerder gezegd gewoon een wit stretchdoek dat om 2 ronde buizen is gespannen.
Topic: Drive-in show websites (17-8-2010 11:31:00)
Ziet er leuk uit al blijf ik het veel in 1 scherm vinden, maar dat is natuurlijk een eigen keuze. Nog wel een kleine opmerking over het fotoalbum. Dat wordt volgens jou heel veel gebruikt en moet dus zo perfect mogelijk zijn. Daarom vind ik het zo raar dat je alle foto's in 1 keer laat laden (ook al vermeld je dat op de fotopagina). Het is nogal apart om een tijdje naar je scherm te moeten staren en op je foto's te wachten. Zeker met een wat langzamere verbinding kan dit een tijdje duren. Het zit in onze aard om het vervelend te vinden op iets te wachten waarbij we niet precies weten hoe lang dat wachten gaat duren. Kan je er niet een laadbalkje in plempen ofzo? Dat maakt het wachten al een stuk draaglijker.
Topic: semi-newbie vraagt evenementadvies aan kenners en enthousiastelingen (27-6-2010 17:59:00)
Dit vraagt om foto's wink ;)
Topic: hq power verticale rookmachines (26-6-2010 15:40:00)
Zijn de rookpluimen die uit de truss naar beneden komen. Is inderdaad niet echt duidelijk. Schatting vind ik lastig om te maken maar wat ik me herinner (is alweer een tijdje geleden) kwamen ze zeker tot aan het plafond (metertje of 4.5). De pluim is dan niet meer echt strak maar dat punt halen ze zeker.
Topic: hq power verticale rookmachines (26-6-2010 15:16:00)
Ik weet niet wat ze met deze dingen gedaan hebben maar de Z1020's die ik gebruikt heb geven veel en veel meer output. Ligt misschien ook aan de gebruikte vloeistof maar geloof me, uit deze apparaten is veel meer te halen dan er in dit filmpje wordt gedaan. Door een foutje een keer 2 van die dingen tijdens het op stroom zetten van de rig 30 seconden vol aan gehad en de hele hal stond bomvol rook.

In dit filmpje komen ze ook terug (rond 3:30, let niet op de slechte kwaliteit) fogjets

Niet eens op volle kracht en je ziet hier al dat er flink meer uitkomt.
Topic: Filmpje lichtset (1-6-2010 23:21:00)
Dit lijkt me inderdaad gewoon een chaseje dat afgespeeld wordt. Zelf tetris spelen is een stuk lastiger. Ik zou wel iets kunnen bedenken door bijvoorbeeld gebruik te maken van een mediaserver oid maar ik denk dat dat iets te ver gaat voor 'iets grappigs'. wink ;)
Topic: Levensduur Led's JB-Systems MLS-50 mini RGB Led strip (15-4-2010 07:48:00)
Ook al is dit buiten de garantie. Als consument heb je nog steeds een bepaalde verwachting van het product en in deze verwachting moet redelijkerwijs voorzien worden. Dus zelfs buiten de garantieperiode om is het Nederland zo dat het wettelijk zo is dat als een consument een bepaalde verwachting bij een product heeft het product hier ook redelijkerwijs aan moet voldoen. Ik denk dat dat hier misschien nog wel op van toepassing is ook. Bij LED wordt nu eenmaal veel geadverteerd met lange levensduur en de grote voordelen die dat met zich meebrengt. Als dan na een veel kortere levensduur dan gespecificeerd er problemen optreden voldoet het product duidelijk niet aan de (door de fabrikant cq verkoper) opgewekte verwachtingen. Je kan altijd Dré eens een mailtje sturen, service is hier meer dan prima te noemen dus misschien kan hij wat voor je regelen.
Topic: DJ-nickname (14-4-2010 10:20:00)
Senne Derine is inderdaad een goede artiestennaam maar als dj wil je toch ook een stukje herkenbaarheid. Ik denk dat een naam als senne derine daar net iets te lang/lastig voor is. Je kan het op legio manieren uitspreken en schrijven. Een enkele naam lijkt me sowieso pakkender en herkenbaarder en dat lijkt me toch echt nastrevenswaardig. Dj Derine lijkt mij bijvoorbeeld een hele mooi (toch je eigen naam gebruikt maar wel wat herkenbaarder en korter). Ook hier hou je natuurlijk verschillende manieren van uitspreken. Op zijn hollands en op zijn engels. Laatste lijkt me mooier, dus derine uitspreken net zoals je bijvoorbeeld divine uitspreekt. Kan je nog leuke rijmpjes mee maken ook wink ;)
Topic: Drive-in show websites (10-12-2009 15:45:00)
Check nog even je spelling. Dingen als bijde (artikel 4 veelgestelde vragen), zijn toch wel tenenkrommend.
Topic: betaalbare LED parren?! (7-12-2009 20:45:00)
Je kan voor je ledparren eens kijken naar LedTrixx. Neemt je op dat gebied een hele hoop werk uit handen (en de generic macro editor kan ook nog wel wat leuke dingen op je rgb kanalen).
Topic: Lichtontwerp Kerstgala (24-11-2009 22:50:00)
Fijne school heb jij, bij mijn school was het juist altijd de uitdaging om meer te doen met hetzelfde geld laugh :D
Topic: Lichtontwerp Kerstgala (23-11-2009 15:46:00)

JeroenVDV schreef:

Djgertie schreef:

Subs allekanten op, net als de tops.
Oei. Weet je dat zeker?! Indien niet ZEER goed afgeregeld (en dan heb ik het niet over beetje pielen met je EQ en delaytijden) wordt dat een rommeltje..!
Ik denk dat je dit inderdaad wel kan vergeten. Zelfs de grootste namen hebben hier nog altijd problemen mee. Op het J&H forum staat nog een leuk topic over alle haken en ogen die bij het plaatsen van subs in een cirkel naar voren komen. Ik denk dat je, nadat je dat gelezen hebt, heel snel van dit idee afstapt.