Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Mifex

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Mifex (Pagina: 2 van 10)

Topic: Merk Rush (by Martin) (16-6-2013 20:36:00)
Iemand ervaring met de producten van Rush? Schijnt een merk te zijn van Martin. De Rush MH3 is een heel leuk dingetje (ala sharpy met 5R lamp) maar dan voor een stuk minder. Deze hingen op een Festival waar ik aan het werk was. Rentall heeft er al een paar. De overige producten zien er ook leuk uit, maar vanwaar een andere naam?

[EDIT] nog een filmpje gevonden: klik[/EDIT]
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (15-5-2013 23:25:00)
die deuren klap je toch sowieso helemaal open tot de magneet aan de zijkant?
Topic: Review: Showtec Phantom 250 vergeleken met Martin Mac 250 Krypton (9-5-2013 15:17:00)
Onderdelen zijn nog wel te krijgen daarbij had ik sneller problemen met nieuwe phantoms dan met ex rental kryptons! En stel dat dat ook niet meer het geval is.. De krypton blijft toch wel mooiere bewegingen hebben, shutter die gewoon sneller is en met een mooie dimmercurve, kleuren, gobo's, effecten, egaal licht, verhuurbaarheid, inhuurbaarheid enz. Een phantom wint het gewoon niet.
Topic: Review: Showtec Phantom 250 vergeleken met Martin Mac 250 Krypton (9-5-2013 01:06:00)

qmotion schreef:

Ik merkte dat het prisma te veel weerstand heeft waardoor hij mechanisch de voordraai beweging aanstuurt bij het roteren en hij begint te schokken, dit is makkelijk op te lossen met simpele smeermiddelen, maar dan als nog blijft het probleem terug komen

sad :(
Dus valt het niet op te lossen wink ;) .

Heb de phantoms ook gehad. Op het eerste gezicht leuk maar bleef steeds problemen krijgen. Vooral met de prisma die er niet meer voor ging. Later ging er ook steeds een zekering uit (binnenin) en schoten de kleurenwielen steeds door. Ook na een aantal uur branden met de shutter dicht vervaagd de zwarte verf op de shutter. Hierdoor krijg je leklicht omdat het licht via de shutter toch nog door de lens weerspiegelt.

Ik denk dat je met een setje 2e hands kryptons (zelfde prijs) beter af bent dan een setje nieuwe phantoms! Alleen al omdat, mocht er iets mis zijn, de krypton veel makkelijker te servicen is!
Topic: Vermogen berekenen voor gebruik op Aggregaat (22-4-2013 17:21:00)
Omdat ik opzoek ben naar een 6kVA. Nog wel 'compact' maar wel wat extra power. Voor buiten eventjes lijkt het me heel erg handig. Dubbel sub top setje met misschien nog wat ledverlichting e.d. Degene die ik zag was ook van kipor.
Topic: Vermogen berekenen voor gebruik op Aggregaat (22-4-2013 17:00:00)
Ah oke. Ik ben van plan ooit een aggregaat te kopen voor dit soort dingen. Volgens mij hebben de pl'en ook nog een protect als ze teveel stroom krijgen maar of dit gaat werken shocked 8O.

Nagoed ben voor nu voorzien. Bedrijf garandeert me dat het werkt en ik niets stuk maak (heb verteld wat er op komt te staan). Mocht er dus wel wat stuk gaan kan ik ze altijd nog proberen aansprakelijk te stellen.

Op mp vind ik mooie 6kVA aggregaten voor een leuke prijs. 16A uit. Als ik daar nou deze op aansluit en hij krijgt een overspanning (mocht dat toch op een of andere manier gebeuren) schakelen de zekeringen dan uit? Ik kan in ieder geval wel de stroom op de displays aflezen.
Topic: Vermogen berekenen voor gebruik op Aggregaat (22-4-2013 16:17:00)
Helaas niet, is voor Qday. Ben blij dat ik dit nog kon regelen. Alles was gewoon weg.. boels, rixax, workx, maakt niet uit.. ik heb gelijk deze vastgezet toen ze nog beschikbaar waren laugh :D
Topic: Vermogen berekenen voor gebruik op Aggregaat (22-4-2013 16:00:00)
Bedankt voor jullie input! Geeft het ook nog verschil of ik de muziek gelijk uit zet (dus ineens geen vermogen meer) of geleidelijk zachter zet? Logisch gedacht lijkt het me van wel.

Ik heb 2 aggregaten gehuurd. een 2000 watter en een 3400 watter (beide inverted techniek). Ik zet de lichte versterker op de 2000 watter en en de zware op de 3400 watter. Overige apparatuur (dj set e.d.) komt bij de grote versterker erbij.
Topic: Vermogen berekenen voor gebruik op Aggregaat (22-4-2013 14:23:00)
Ik heb de verhuurder gesproken en hij zegt dat ze vaker geluidssystemen op deze aggregaten laten draaien. Wat kan ik doen om de situatie nog stabieler te maken? Kan ik er iets tussen zetten dat als er een piekspanning komt dat er een zekering uitklapt en niet mijn versterker uitfikt? Ik hoorde ook iemand over een bouwlamp aansluiten zodat de spanning ook constant blijft shut up :X .

Er komt verder geen verlichting op, enkel geluid!
Topic: Vermogen berekenen voor gebruik op Aggregaat (22-4-2013 14:07:00)
Ik heb een dringende vraag m.b.t. geluid op een aggregaat.

Ik kan deze aggregaat huren. Volledig gestabiliseerd en nauwkeurig (tenminste dat staat er). Nu belde ik een groter aggregaat bedrijf op en deze zeg dat dat niet mogelijk is en dat ze pas vanaf 20kVA gestabiliseerd zijn. Nu is het zo dat de 20kVA kasten gewoon te groot zijn.

Ik heb een geluidsset met hetvolgende:

4x 1000 watt subwoofer 8 ohm
4x 400 watt top 8 ohm

Versterkers:
QSC PL4.0 (2x 1400 watt 4ohm 10A)
QSC PL1.8 Normal Operation: 4 ohms per channel: less than 6.25 amps, 120 Vac (750 VA) maximum (full power,
2 ohms per channel): 35 amps, 120 Vac (4200 VA)

Gaat dit werken op de aangegeven aggregaat?

Wie o wie kan mij hiermee helpen, heb de aggregaat gereserveerd tot 18:00, als iemand dit optijd leest zou helemaal geweldig zijn laugh :D

mvg
Topic: Wie verhuurt..... (Diversen) (20-4-2013 17:34:00)
Zag net dat ik het perongeluk in het verkeerde forum had geplaatst (direct hulp gezocht).

Gezocht iemand die een aggregaat kan verhuren voor Qday aan mij. Ik ben op zoek naar een gestabiliseerde aggregaat voor mijn geluidsset! Hierop komen een QSC PL4.0, QSC PL1.8, processor, DJ Set, Confettishooters (4 stuks), CO2 2 stuks en een bubbelmachine.

De reden dat ik het hier vraag is omdat ik lees dat er veel problemen zijn met aggregaten. Als iemand een eigen aggregaat heeft welke altijd voor licht en geluid gebruikt word en goed werkt geeft dat mij meer vertrouwen dan bij de boels een aggregaat huren.

Wie kan mij helpen?

Gr Michiel
Topic: Vloeistof (=Water/Verf) Shooter Effect (26-3-2013 23:24:00)
Ik wou net zeggen, hij vraagt niet of het normaal is en of je er ook in komt staan.. maar of het mogelijk is. Wat hij er zelf mee wilt is zijn eigen keuze. Een schuimparty lijkt me ook geen slim idee met gehoorapparaten, is het dan meteen niet normaal? Denk dat de mensen zelf kiezen en heus wel weten wat er gaat gebeuren. Of het maf is of niet is hier denk ik niet aan de orde! Misschien vraagt een klant van hem wel of het mogelijk is. Als een klant het aan mij vraagt zou ik ook kijken wat de mogelijkheden zijn.

@mistermickey: Wat is de bedoeling precies? Misschien mogelijk om het met tuinslangen en een tank met vloeistof te doen? Of iets in de richting van gevulde ballonnen met vloeistof en deze op een of andere manier te laten ontploffen?
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (18-1-2013 02:00:00)

Hollender schreef:

Trouwens Jake, jij hebt een unieke auto, eentje waarvan de airco werkt bij negatieve temperaturen!
Airco hoeft niet perse koude lucht te zijn.. shut up :X. De lucht word enkel op een andere manier op temperatuur gebracht dan door de warmte dat vrij komt bij je motor. Oftewel, dit systeem kan ook warme lucht produceren sneaky :V

Airconditioning, klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling is het reguleren van de lucht in binnenruimtes, zoals in een gebouw, auto of trein. Airconditioning duidt ook de apparatuur aan die gebruikt wordt voor het reguleren. Andere benamingen zijn airco, luchtregelaar, klimaatregelaar, klimaatregeling en comfortkoeling.
Met het apparaat of installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem. Het algemene consumentenapparaat, zoals in de auto, wordt meestal airco, airconditioning of de afkorting A/C genoemd. Voor de apparaten of installaties voor bedrijven of grote panden worden de termen klimaatregeling (vooral in de landbouw), klimaatregelaar, luchtregelaar of eveneens airconditioning gebruikt.

Bron: wikipedia
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (17-1-2013 03:01:00)
Hi,

Ja maakt wel uit. Ookal is een flightcase niet iets wat netjes moet blijven, het feit dat er aanslag op komt (lees, overzet hoeken zijn gewoon wit) is niet de bedoeling. Net als roest, het is maar een kist maar dat wil je toch niet?

De website, ja die heeft nodig een onderhoudsbeurt nodig. Sowieso was dit even wat tijdelijks wat nu al een jaar zo is shut up :X . Sommige links werken niet of linken verkeerd. Ook is de informatie op de website zeer beknopt. Word aan gewerkt!

[Edit] Zag dat de link in mijn profiel nog van de website is die allang niet meer bestaat laugh :D, nu dus de website online welke tijdelijk en beknopt is [/Edit]
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (17-1-2013 00:57:00)
Bedankt voor de reacties. Ik ga even kijken wat de beste oplossing is. In ieder geval heb ik een losse thermostaat gevonden. Hierop kan ik dus iedere kachel aansluiten.

Hoe zit het met flightcases? Ik heb nu dat de hoekjes wit uitslaan sad :(. De temperatuur is wel boven de 0 graden dus ik neem aan dat het warmer moet worden binnen.
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (16-1-2013 16:04:00)
Ja maar zoveel ervaring heb ik niet met kachels, misschien dat iemand hier hetzelfde probleem heeft en een mooie oplossing heeft gevonden.

De platte kachel die ik aangaf heeft helaas geen thermostaat maar ik zie nu net dat deze los te krijgen zijn.
Topic: Bass weergave. (16-1-2013 15:50:00)
Had laatst ook zo'n probleempje. 4 subs aan, amper bass? huh? .. naja even de versterkers controleren, versterker 1 uit dus 2 subs minder.. ineens heel veel bass shocked 8O ohh, fase probleempje dus! Je hoort het inderdaad duidelijk, als ze in fase staan lijkt het wel alsof je subs oversturen.. klinkt gewoon niet!
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (16-1-2013 15:45:00)
Even een vraag, de winter is weer lekker bezig en mijn apparatuur is ijskoud in de opslag. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb nu een elektrische kachel gekocht maar eigenlijk durf ik deze snachts niet aan te laten als ik er niet ben. Deze verwarming gloeit en word aardig warm. Ook zit hier geen thermostaat op, er blijft dus 2400 watt dagen lang doorloeien. Ook niet zo fijn voor de centjes dus. Hoe doen jullie dit? Ik heb een hele mooie 400watt kachel gezien (platte plaat), deze word nog heter en werkt op een andere manier. Ook met stroom maar minder brandgevaarlijk. Enige nadeel, geen thermostaat. Iemand tips?
Topic: Raad de fixture (16-1-2013 15:33:00)
VLX Wash of de Alpha Beam 300 ?
Topic: Amp rack eindelijk helemaal klaar (14-1-2013 01:51:00)
Ziet er goed uit!