Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Haze

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Haze (Pagina: 1 van 1)

Topic: Drum&Bass (28-8-2004 00:10:00)
De eerst volgende Major League: www.dnbforum.nl/index.php?board=12;action=display;threadid=17725 wink ;)

Major League is idd wel 1 van de grotere DnBfeesten in Nederland. Het is er altijd vrij druk, en je ziet er niet alleen maar DnBheadz rond lopen (wat op de wat kleinere feestjes wel vaker het geval is). Line-up, in vooral de basement is goed: Digital & Matrix daar!

De kleinere feesjes zijn imho wel altijd leuker en gezelliger. Maar er staan vaak gewoon zulke goeie namen in de line-up van de grotere feesten vermeld, dat ik er wel bij moet zijn razz :p

Ik heb trouwens Major League slipmatten gescoord laugh :D

www.illegalherbs.com/eastgardencam/mini/slip.JPG
Topic: Beste Platen zaak (2-7-2004 01:23:00)
Triple Vision in Rotterdam (op de binnenweg)
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (4-6-2004 23:44:00)
Ik heb geen ervaring met draaien op feesten. Maar als ik gewoon thuis draai na flink wat alcoholische dranken genuttigd te hebben, lukt 't mixen voor geen meter.

Na wat jointjes daarentegen gaat 't goed. Ik ben dan helemaal gefocussed op 't mixen, echt supergeconcentreerd. Ik heb 't ook al een keer opgenomen als ik stoned mixte, en toen klonkt 't ook nog goed. Dus niet dat het alleen maar goed klonk op dat moment wink ;)
Topic: DJ-nickname (29-5-2004 18:28:00)
gewoon Haze. Haze is engels voor vaag/wazig (heeft misschien wel enigzins betrekking op mij wink ;) ). En 't is een hele goeie wietsoort razz :p

Ik had deze nickname trouwens al langer, bij online spelletjes, chatnamen etc. Veel mensen noemen me in reallife ook gewoon zo.
Topic: Drum&Bass (27-2-2004 15:41:00)
Hou er wel rekening mee dat het mixen van drum n bass ietsjes anders is dan trance ofzo mixen he wink ;) Als je niet bekend bent met drum n bass, kunnen alle breaks, verschillende basslines etc die er doorheen worden gegooid nogal verwarrend zijn. Oefen thuis dus eerst ff goed met de nummers die je van plan bent te draaien.

Voor info over wat goeie nummertjes, check ook www.dnbforum.nl

edit: als je verder nog iets te vragen over Drum n bass hebt, voeg me gerust toe op msn happy :) --> jst_1986@hotmail.com