Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DjBjorn

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 47 bijdrage(n) van DjBjorn (Pagina: 1 van 3)

Topic: homo top 100 (24-5-2004 18:09:00)
Misschien overbodig maar heb je wel s geïnformeerd of gekeken bij mediamarkt in Rotterdam??!! Daar hebben ze een megagrote afdeling cd's.

En oja, homonummertjes? Koop de part party cd, de roze feesthits! Dan heb je ze ook (bijna) allemaal!!

Mazl
Topic: disco/club party's-stageplek (10-5-2004 15:55:00)
ik begrijp wel wat je wilt maar er zijn echt wel feestjes voor dat soort mensen.. Laatst ook gedraaid voor verstandelijk gehandicapten, 1 jongen van een groep gehandicapten was jarig, die gaf een feestje en huurde de drive-in (natuurlijk mbv begeleiders) iedereen was tevreden en vond het te gek! happy :)
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (5-5-2004 20:04:00)
Wil toch nog wel even wat kwijt over het hele download-gebeuren.. Een aantal jaren terug downloade ik nog veel muziek, nu bijna niet meer, zeker niet om mee te draaien. Naast het illegale is origineel gewoon beter (hoge kwaliteit, mooi hoesje, geen fouten in t nummer enz) maar goed...

Het lijkt net als ik dingen op dit forum lees, ik in een hele andere wereld terecht kom! Op t forum is bijna iedereen tegen downlaoden, niemand doet t, draait ermee.. en de Buma, nou die controleren zich suf!

Misschien ligt t aan mij maar in t dagelijkse 'draaileven' zie ik veel dj's die muziek downloaden en ten gehore brengen (niet de minste dj's!)
Met het drive-in gebeuren net zo. Voordat ik op t forum kwam draaide ik vaak met mp3's en had nog nooit (!!!!!) van de buma gehoord (terwijl ik toch vaaaaaak op redelijk grote feesten heb gedraaid, veel mensen heb gesproken/gezien en ga zo maar door) Ligt t nou aan mij of aan jullie? wink ;)
Topic: Je eigen Mix opnemen en op CD-Branden (13-3-2004 12:23:00)
2. Zet je DJ gear aan en dan de PC, en haal een Sound Recorder op (Ergens bij bureau accesoires)

3. Druk op record in het programma, en ga lekker mixen. (houdt de gain op 0 DB, en test eerst even een klein stukje, en kan zijn dat je de line-in af moet regelen.
Ik heb het geprobeerd met de sound recorder, kan echter niet langer opnemen dan 60 seconden!! Volgens mij kun je dit niet aanpassen (alleen de snelheid kun je aanpassen) Weet iemand hoe dit programma werkt en kan me helpen? Thanx
Topic: Licht & Geluid WK Kickboksen (2-3-2004 20:01:00)
Ik moet binnenkort ook draaien en belichten (thaiboks wedstrijd), over licht is al veel gezegd.. iemand ervaring welke muziek goed in de smaak valt bij thaibox liefhebbers??!
Topic: BUMA (1-3-2004 15:28:00)
Posted bij Sylvia

Ik heb net gebeld met Buma in Hoofddorp en heb het volgende te horen gekregen over geluidsdragers:

1. Illegaal verkregen downloads mag je NIET in het openbaar ten gehore brengen. Punt. In het uiterste geval kan worden overgegaan tot inbeslagname.

2. Het ten gehore brengen van eigen werk op CDR is WEL toegestaan. [EDIT] aanvulling KVM: een song die je zelf hebt bedacht en niet een zelf gemaakte mix van bestaande cd's [/EDIT]

3. Het draaien vanaf CDR (gekopiëerde cd's, eigen compilaties en mixen, legale MP3 downloads) én vanaf PC is officieel NIET toegestaan.
Puntje 3... Tadaaa!!!
Topic: BUMA (27-2-2004 22:01:00)
Tijd voor n slotje lijkt mij, ten eerste is t een onzinverhaal en ten tweede al tig keer behandeld! sad :(
Topic: Goede/slechte DJ's?? (18-2-2004 17:34:00)
Het blijft toch meestal een ons kent ons wereldje.. Bij mij in de stad is t iig wel zo, een vriendengroepje van ongeveer 8 personen is Dj of speelt met de lichten. Wil je daar tussenkomen moet je ze wel kennen. Je kan nog zo goed zijn, als je niet eens een keer mag proefdraaien wordt t wel erg lastig sad :(
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (13-2-2004 18:15:00)
Je kunt je ook met NUTTIGE dingen bezig houden...
Topic: Goede/slechte DJ's?? (4-2-2004 17:51:00)
Ik kan er wel een beetje inkomen... in je kamer is t allemaal zo makkelijk. Ik draai zelf niet in een vaste tent, wel geregeld voor een drive-in. Leuk, maak je thuis die vette mix.. probeer dat nog maar eens voor 500 man met een andere cd speler!! Dan wordt t al een stuk lastiger. Maar goed, nogmaals, ik kan de reacties wel een btje begrijpen. Bij ons in de stad (nou ja, dorp laugh :D ) draait in de grootste tent (700 man) ook een DJ. Nou die gozer is echt suf (in alle opzichten), je krijgt dan al snel dat andere 'dj's' gaan zeggen, ik ben beter bla bla bla...
Topic: Janet Jackson bij Superbowl (3-2-2004 19:14:00)
Sterker nog, ze hebben t toegegeven, het ging dus niet per ongeluk! laugh :D
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (3-2-2004 16:45:00)
Na alle topics over dit onderwerp zijn er eindelijk antwoorden en conclusies die een beetje met de waarheid overeen komen. Kan er niet 1 grote eindconclusie komen, ideetje?? Het is een complex gebeuren dit onderwerp maar t lijkt mij in ieder geval handig want iedereen heeft er mee te maken, en iedereen zegt en denkt ook wat anders!!!!! sad :(
Topic: Luister mijn rap! (2-2-2004 21:20:00)
haha je hoeft neit te kunnen zingen om te kunnen rappen en top 40 commerciele shit vind ik echt bagger amateur vind ik beter maarja t is jou mening en daar vroeg ik om ;)
Nou je moet echt wel kunnen zingen wil je ver komen met je rapgebeuren! Kijk maar s als voorbeeldje naar 50 cent. Rap maar eens het refrein van het nummer: in da club, daar moet je echt wel zuiver voor kunnen zingen!!! Anders hoor je toch echt bij de 16249 afvallers van idols 2! laugh :D
Topic: Luister mijn rap! (2-2-2004 18:33:00)
Ben t wel met Fredje eens... wat k nog wil toevoegen: Ik krijg vaak t idee dat 'amateurrap' (om t zo maar even te noemen) allemaal t zelfde klinkt. Dat kan aan mij liggen, ik vind 'top40-rap/R&B' leuk maar verder niet echt. Wil je t echt maken moet je ten eerste goed kunnen zingen, als je niet goed (zuiver) kunt zingen kun je naar mijn mening ook niet rappen.. wat je dan krijgt is de rap uit dit Topic: zacht, niet te verstaan... Sorry voor de misschien van harde kritiek! Overigens heb ik wel respect voor wat jullie doen.
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (29-1-2004 15:22:00)
Haha daar gaan we weer! Ouwe koeien uit de sloot halen.. ik doe gezellig ff mee! Ik heb zelf ook een paar gekopieerde cdtjes waar ik de originele van heb.. maar ook (enkele) nummers die ik gedownload heb en niet origineel op cd heb staan! Boehhh!!! Boehhh!! Mag niet, illegaal, marktverzieker blablabla ;) Ik wil alles origineel krijgen, steek er ook geld en tijd in, maar zolang ik t geld en tijd of de nrs origineel nog niet heb gevonden is n enkel nummertje nog gedownload! En dat is illegaal ik weet t! Wat als de buma langskomt? Foei, dat mag niet, ik moet binnen 24 uur laten zien dat ik de nrs ook origineel heb… ehmm.. vriend van me heeft een drive-in.. genoeg originele cd’s met originele nrs die ik wel even kan lenen!!! Probleem opgelost? Of niet?!?!
Ik ben eigenlijk ook wel tegen downloaden en al t anders wat illegaal is, maar als de buma is wat duidelijker is en sommige op dit forum de boel niet zo opblazen (200euro boete per cd, geluid/video-opnames enz.) valt alles best wel mee!
Topic: Een vraagje :) ? Jaren 80 Nr's. (15-1-2004 15:04:00)
Ik kan ook wel een hele lijst opnoemen, er is veel goede 80s muziek!!! Zou wel ff goed zoeken als ik jou was, op zo’n verzamelbox 70s 80s staan weinig echte feestnummertjes. Zou bijvoorbeeld zoeken naar zo’n party party cdtje, of nieuwere cd’s met 80s… zijn wel wat duurder maar je hebt wel de nummers die lekker swingen!! Om maar even wat op te noemen wat meer swingt als de summer of 69 / eye of the tiger….. wink ;)

Dj kool – let me clear my troath
Gloria estafan – conga / bad boys
Pointer sisters – she’s a liar
Vana Condios – ne na na na
Vanessa – upside down
Soulsister- way to your heart
Rick james – superfreak
Tracy ullman – break away
Elvis – blue suede shoes / hound dog

Laat ik nu maar stoppen, anders wordt t zo’n lijst he!
laugh :D laugh :D laugh :D
Topic: Slechtste ervaring (10-1-2004 13:49:00)
Hoezo dat lieg ik?? Het is een cd-tje die is meegegaan naar Benidorm 4 jaar geleden, flink is bekrast en er zitten olievlekken op... (Whisky is niet goed voor cd's..) oke oke natuurlijk geen zwarte olievlekken zoals bij een olieramp wink ;) , maar gewoon van die kleine rondjes waarin je de regenboog ziet laugh :D ... En hij doet t nog echt perfect in mn Denon, in mn andere cd spelers niet.. Nix gelogen, kan t alleen niet bewijzen.. Trouwens, heb tijdje terug van iemand gelezen op dit forum dat zn cd'tje bijna door midden was en het nog redelijk deed op z'n Denon... nu jij weer! wink ;)
Topic: grote party organiseren hoe en wat?? (10-1-2004 11:59:00)
Tweede poster is duidelijker, eerste poster is mooier en origineler! Zou alleen de tekst van de 2e poster op de eerst poster zetten! En dan meteen even ( = een foutje ) de tijden veranderen, je hebt staan van 22.00u tot 12.00u, dat is dus tot 12 uur 's middags, klein detail, maar wel zo netjes om even te wijzigen! Veel succes!
Topic: Slechtste ervaring (9-1-2004 19:20:00)
Deels waar Dj Sietse.. maar zelfs een cd die 4 jaar geleden is meegegaan naar Benidorm, met krassen en olievlekken doet het perfect op m'n Denon. Op mn andere cd-spelers doet ie t nog geen eens, laat staan dat ie overslaat wink ;)
Topic: grote party organiseren hoe en wat?? (9-1-2004 14:16:00)
Als ik jou was (Roberto) zou ik gewoon afwachten hoe het publiek op verschillende muziekstylen reageert. Met oud en nieuw moest ik draaien op n feest, van te voren werd gezegd, alleen maar apres ski, frans bauer enz enz je kent t wel. Nou is dat ook mijn favo muziek qua draaien dus ik heel blij en denken van nou we gaan ff lekker knallen. Totdat ik merkte dat veel mensen toch wat anders wilden, ben k langzaam overgegaan op top40, R&B noem maar op. Hiermee wil ik zeggen dat je niet (altijd) van tevoren alles moet plannen qua muziekstyle. En oja, wat ik ook al zei in mn vorige bericht, kijk uit dat het niet te druk wordt, tienerfeestjes kunnen echt druk zijn, geloof mij! happy :) Ik heb een keer een feest gegeven samen met 2 vrienden (wel is waar voor wat ouder publiek) voor ongeveer 400 mensen. We hadden ook alleen verkoop aan de deur, is gewoon makkelijker… We hadden superveel reclame gemaakt noem maar op, iedereen wist van t feest. Totdat het om half 1 'vol' was en er nog +- 200 mensen buiten stonden!! sad :( Je maakt je dan niet populair als je zegt nee sorry het is vol.. (alhoewel je er weinig aan kunt doen natuurlijk)