Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sjapper

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Sjapper (Pagina: 3 van 10)

Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (25-2-2006 10:01:00)
het is wel apart: ik heb laatst bij dancetunes hun algemene voorwaarden doorgelezen en daar stond toen (lees: max 2 maanden geleden) dat ze alleen thuis/privé afgespeeld mochten worden.
Ik zal het binnenkort nog eens opzoeken.
Ik zou dat mailtje goed bewaren als ik jou was!
Topic: Filterz oordoppen (16-2-2006 17:03:00)
Afgelopen weekend op Trance-Energy rondgelopen met mijn ER15 in en dat vond ik perfect. ik denk dat 25db filter teveel zou zijn geweest.
als ik werk als Lj heb ik ze ook in, en dan voldoen ze voor mij ook uitstekend.
Topic: Oordoppen (9-2-2006 09:18:00)
In mijn geval aanbetaling van een bepaald bedrag... als je het echt wilt weten, bel je de betreffende zaak toch even op?
Topic: Oordoppen (8-2-2006 10:18:00)
Bij mijn weten kun je de filters bij de Exinores er zelf uithalen, bijvoorbeeld om alles behalve de filters schoon te maken (filters mogen nl. niet nat worden). Zelf nog niet nodig gevonden (filters eruit halen dus wink ;) ), dus wel "hear-say" van een verkoper.

Wat mij sowieso opvalt is dat er veel verschillende verhalen/werkwijzes rondgaan m.b.t. de ER filters. Bij de Beter Horen winkel waar ik mijn oordoppen had gekocht, moest nl. wél nieuwe mallen worden gemaakt toen ik mijn doppen kwijt was. Al die verschillende zaken (Groeneveld, Beter Horen, enz?) hebben denk ik niet altijd de betreffende informatie over hun waar goed doorgelezen. wink ;) Gevolg, veel verschillende en verwarring
Topic: Redsound Soundbite (3-2-2006 19:07:00)
Bij mijn weten zijn TT's niet zo nauwkeurig in hun pitch als bijv. cd-spelers of digitaal spul. M.a.w., de snelheid is niet altijd even constant. Reind heeft hier weleens wat over verteld in een topic.
Topic: Taaltips van Ome Vic (29-1-2006 17:36:00)
ff offtopic: als cadeau ingepakt zegt dus helemaal niets. Een vriend van mij heeft stage gelopen in een slijterij, en hij kreeg elke dag klanten die dezelfde fles drank als cadeau ingepakt wilde hebben wink ;) Hetzelfde geldt ook voor bijv. sexshops. laugh :D

Ik vind overigens dat het topic behoorlijk aan het afdwalen is van het oorspronkelijke doel, mensen tips geven om aan hun spelling te denken (ja, ik doe er nu ook aan mee ashamed :$ shut up :X )
Topic: idols "licht e.d." (23-1-2006 19:46:00)
Ten eerste beetje weinig toevoegende kick naar mijn mening van de eerste persoon na 2004 wink ;)

JeroenVDV schreef:

Grappig om reacties te lezen als "Niet echt vernieuwende lichtshow" en "Verlichting is dit jaar niet zo spectaculair" van mensen die, met alle respect, niet veel meer dan op z'n hoogst een paar scans of MH's per maand wegzetten aan licht met een Scanmaster of Sunlite controller die volzitten met wapper en heen-en-weer-schiet "programmaatjes". Wat dat betreft sluit ik me ook geheel bij Fl@x aan.
Ik kan niet zo goed mixen als bijv. Tiësto, toch vind ik dat ik wel kan zeggen of hij een goede of slechte dag heeft, helemaal als ik er geld voor heb neergelegd om hem te zien sneaky :V
Hetzelfde geldt naar mijn mening ook voor een lichtshow.
Topic: snelle laser vraag ?? (23-1-2006 19:36:00)
daarom zegt professioneel ook zo weinig. Dat is nl. iedereen die het voor zijn beroep doet (professie), en dus niet noodzakelijkerwijs iedereen die het GOED doet wink ;)

Van Dale:
pro·fes·si·o·neel (bn.)
1 van beroep => beroeps; <=> amateuristisch
2 eigen aan een, het beroep
3 als gemaakt door vakmensen => vakkundig; <=> onprofessioneel

edit: net zoals op rtl5 overdag de reclames voor de abdo pro en dat soort apparaten laugh :D Halen ze ook de meest (on)bekende "sterren" die zo'n apparaat gebruiken voor hun fantastische lichamen... huhhuh sneaky :V

Uiteindelijk zijn de punten van Bart en Victor toch het meest van belang, naar mijn mening
Topic: Jows - Schizophrenic (Resistance Anthem) Korte preview!! (23-1-2006 11:22:00)
Ben ik niet met je eens...
Ik zie het zelf als een sollicitatie. Je moet niet alleen ja-knikken, maar ze verwachten ook een bepaalde assertiviteit van jou. En je mag best zelfbewust zijn. Uiteindelijk zullen ze daardoor alleen maar meer respect voor je krijgen (Meestal). Zo niet, kun je je afvragen of het wel het juiste bedrijf voor jou is.

Je moet natuurlijk niet zo reageren als Anouk bij die Sonybaas in Amerika heeft gedaan ;)
Topic: problemen met Audacity (18-1-2006 23:12:00)
Dus geen probleem om zo'n cd maximaal vol te fikken, kan ik aannemen?
(naja, ga me zsm verdiepen in feurio, maar toch)
Topic: problemen met Audacity (17-1-2006 15:18:00)
ff klein kickje, met niet een groot probleem, maar toch.

Ik heb zo ongeveer al mijn vinyl gedigitaliseerd (opgeslaan in .wav op mijn harde schijf), dus ik buig me nu over de manier om dit het beste op cd te krijgen (jaja, ik probeer Feurio al uit te vogelen wink ;) ). Nu viel mij het volgende op tijdens een proef cdtje via Nero:
Als ik een map selecteer met 650 MB aan muziek, dit bij lange na niet de 74 minuten is. Kan ik hieruit concluderen dat óf Audacity .wav groter opslaat dan strikt noodzakelijk is (en nero dit weer comprimeert)? Just curious happy :)
Topic: Wie is jouw favoriete DJ? (16-1-2006 13:30:00)
Absoluut... de sets van hem tijdens Sensation Black en de daaropvolgende In Qontrol Leken wel HEEL beel op elkaar sneaky :V
Topic: Geblokkeerde producten (13-1-2006 17:03:00)
verstandig, voor je het weet heb je een proces aan je broek ( wink ;) ) bij Victor laugh :D
Topic: Wie is jouw favoriete DJ? (13-1-2006 16:27:00)
dat idee heb ik inderdaad ook, dat Jean door het gebruiken van het één of ander vaak minder goed draait.
Topic: LED Controllers (11-1-2006 17:13:00)
stekker in wcd oid?
Topic: Slechtste ervaring (11-1-2006 09:25:00)
Bij mijn weten is dat nog geen uitgemaakte zaak, het in rekening brengen van kosten van loos alarm. Ze zijn er wel mee bezig (en op zich ook wel terecht).
Bluskosten mogen bijvoorbeeld niet in rekening gebracht worden, omdat dit een publiekrechtelijke aangelegenheid betreft en de overheid daarvoor verantwoordelijk is en niet de burger. De kosten hiervoor moet bijvoorbeeld uit (gemeentelijke) belastingen komen. (net tentamen bestuursrecht 2 gehad laugh :D )
Topic: LED Controllers (10-1-2006 09:13:00)
Ziet er netjes uit Cyber! Ken niet veel bedrijven die het zo netjes wegwerken.

Laatst was de Dijk in Zwolle, hadden ze een hele set Raindrops bij zich, en het was me toch een kl*rezooi achterop het podium laugh :D
Topic: Vakbeurs Theatertechniek - Ahoy Rotterdam (9-1-2006 21:48:00)
Ik misschien ook nog ff!
Topic: Filterz oordoppen (8-1-2006 13:19:00)
Ik vind dat een hele mooie gedachte, maar ik denk dat dat op grotere feesten niet haalbaar is. Daar verwachten mensen gewoon een bepaalde geluidsdruk (hoe belachelijk dat ook is!!!). Drive in shows kan ik mij op zich voorstellen, maar ook dan ontkom je mijn inziens niet aan gehoorbeschadiging. Die heb je nl. vrij makkelijk te pakken. Gaanderweg de avond wordt het geluid niet meer zo ervaren als aan het begin van de avond, en gaat het volume vaak toch omhoog. Of neem je je db-meter meermalen op de avond mee de zaal in?
Topic: Wie is jouw favoriete DJ? (7-1-2006 21:07:00)

roberto schreef:

Volgens mij heeft de helft die reageren op dit topic de door hun genoemde DJ's nog nooit echt aan het werk gezien....... sneaky :V
en waar baseer je dat op?