Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJaap

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van DJaap (Pagina: 1 van 1)

Topic: De schade van een poederblusser (23-10-2015 17:02:00)
Ooit, ooit heb ik mijn BHV gehaald, en daar geven van die gepensioneerde brandweermannen blus les, en daar leer je dus met alle type blussers omgaan.

Nu we die discussie hebben over schuim en sproeischuim gaf één van de gasten de tip om ook bij sproeischuim op te passen op elektrocutie, het laatste beetje wat uit de blusser komt heeft namelijk niet veel kracht meer en kan vaak (vooral bij een oudere blusser) resulteren in een straal water.

Dus spuugt je blusser geen schuimdeken meer, dan is het stoppen bij een electra vuurtje. De sneeuwblusser was het meest effectief, maar pas wel op met je handen, pak dat spuitstuk goed vast want je vriest gewoon vast met alle gevolgen van dien. En spuit zo'n ding niet leeg in een afgesloten ruimte (zoals menig garagebox of opslagding) de kans dat je er dan zelf levend uitkomt is een stuk kleiner (iets met zuurstof wat verdreven wordt)

Topic: De schade van een poederblusser (22-10-2015 22:25:00)
hmm, aan die koolzuursneeuw blussers had ik nog niet eens gedacht, bij de volgende onderhoudsbeurt eens navragen. Ik heb trouwens de sproeischuimblussers.
Topic: Ervaringen met ThePerfectWedding.nl? (22-10-2015 21:51:00)
Banners en andere knipperende dingen werken niet, dat soort dingen zijn leuk voor een stukje branding. maar dat laat ik graag over aan de "grote" jongens. Ik opereer in mijn eigen regio en heb eigenlijk niks met een klik van een klant uit een andere regio.

Wat voor mij wel werkt zijn de tekst stukjes op diverse websites met een link er in verwerkt, dit schijnt volgens mijn websitebouwer ook goed te zijn voor je vindbaarheid in google. Vaak refereert de klant ook naar het artikeltje, dus dat is gelijk een mooi begin van het gesprek. Links op startpagina's en dergelijke zijn leuk maar puur om er voor te zorgen dat je gevonden wordt, iets met hoe meer links naar je website hoe meer autoriteit je krijgt van Google. Daar kan mijn websitebouwer uren over vol l$llen maar ik haak na 5 minuten al af.

Voor dat soort vermeldingen betaal ik soms wel eens wat, nooit meer dan 50 a 100 euro, het moet wel leuk blijven, en in verhouding staan. Voor mij zelf heb ik ieder jaar een stukje budget gereserveerd. 1 x per 3 maanden kijk ik welke site een beetje verkeer oplevert, dit hou ik bij in excel en met die sites ga ik door. Zo krijg je vanzelf een lijst met kwalitatieve websites waar je wat aan hebt. Ook die website figuren moeten hun brood verdienen, echter geen champagne bij het ontbijt ;) ik link trouwens niet terug naar de websites als ik betaal voor een link.

advertenties in suffertjes? no way, dat heb ik een half jaar lang gedaan, iedere maand op een trouwpagina in het dinsdag-krantje. en 600 euro verder, niet 1 lead. Dus dat was weggegooid geld. Net als die trouwwebsite (ik noem de link bewust niet, dat geeft ze namelijk ook weer autoriteit in google haha) dat advertentie-verkoopvolk staat nog boven auto-verkopers en goede doelen bietsers in de stad.

Nogmaals, stap eens naar binnen bij een trouwpartner, er gaan echt deuren voor je open, en de meeste staan echt open voor een goed gesprek, doe het alleen niet op de vrijdag op zaterdag dan verdienen die gasten hun geld.
Topic: Ervaringen met ThePerfectWedding.nl? (21-10-2015 21:04:00)
grappig dit topic,

Bruidsbeurzen, je haat ze of je vindt ze geweldig. Ik zit er een beetje tussen in. Het hangt namelijk helemaal van de beurs af. Ik zoek wel de beurzen uit waar ik als DJ niet alleen ben, en ik wil als DJ niet draaien. De overige standhouders zijn daar over het algemeen niet zo blij mee, en juist daarmee is het goed netwerken. Je eet tenslotte allemaal uit dezelfde ruif. en to be honest de trouwpartijtjes vind ik altijd leuk om te doen. zoveel leads als hier boven genoemd, Whoow, dan heb je absoluut een gouden verkoop formule, misschien kun je die met ons delen.

Dan die trouwwebsite, breek mij de bek niet open, ook ik maakte vroeger een aanzienlijk bedrag over die kant op, totdat ik de statistieken eens ben gaan bekijken. slechts 12 bezoekers in 1 jaar tijd! daar wordt je echt keivrolijk van. Op dat moment had ik net de factuur voor het nieuwe jaar betaald. Brr, ik kan mij zelf nog steeds voor de kop slaan dat ik daar ingetrapt ben. Dat overzichtje wat ik hierboven zag staan spreekt dan ook voor zich.

Ik ben echt van het netwerken, tipje van de sluier bel gewoon eens een bruidsmode winkel of een juwelier op. informeer ze over je product en vraag of je wat reclame materiaal (visitekaartjes, kortingsbonnetjes, folders, etc etc) mag hebben in ruil voor de reclame die jij maakt geven zij jou reclame rommel weg. Ik spreek met mijn klanten vaak af op kantoor, en daar liggen al die folders op de leestafel en ik heb voor iedere klant waar ik langs ga een grote A4 enveloppe met alle reclameprulletjes. Dat werkt echt geweldig en je bent in eens een stuk minder anoniem dan op internet.

Ow! over het netwerken, forget de koffietafels en andere ontbijtclubjes. Daar hebben wij echt niks te zoeken, tussen al die mental coaches en dieet consulentes (als ik er al aan terugdenk..... dat ik daar een keertje ben ingestonken)
Topic: De schade van een poederblusser (21-10-2015 20:43:00)
Poederblussers zijn dodelijk voor alle electronica, dus versneld afschrijven is mijn devies. vroeg of laat ga je gewoon problemen krijgen en dat gebeurt altijd op het moment dat het niet uitkomt.

Voor mij een reden om alle blussers in mijn loods, kantoor, en ook thuis te vervangen voor schuimblussers. gelukkig nog nooit nodig gehad maar je weet maar nooit. Bij een buurman in het blok met kantoorunits vonden een stel inbrekers het nodig om alle poederblussers leeg te spuiten om zo de sporen te verdoezelen. gewoon voor 50K aan schade aan alles, zelfs de rookmelders en alarminstallatie kun je vervangen.

Trouwens van dat poeder raak je ook nog eens enorm aan de schijterij, dus wees op he hoede als zoiets tijdens een feestje gebeurt.

Tipje nog: Bewaar al die zakjes met silica (die droogkorels) die je te pas en te onpas krijgt, die hebben mij al diverse keren van een "watersnood-rampje" gered. ondertussen al een curverkrat vol en ideaal voor die grapjurken die met bier en andere vloeibare troep moeten smijten.
Topic: Annulatie kosten (21-10-2015 20:38:00)
de afgelopen jaren heb ik dit twee x meegemaakt, de eerste keer was het een slap excuus om onder de afspraak uit te komen. Met alle respect voor dit soort mensen wil je gewoon niet draaien. Iets met karma, die komen zich zelf wel een keertje tegen. Je kunt wel gaan trekken om je geld en je recht maar uiteindelijk is dit alleen negatieve energie en dat is het niet waard. Die energie kun je beter besteden in de zoektocht naar nieuwe klanten.

De tweede keer was vrij recent, dat was een oprecht verhaal, toch ga je er aan twijfelen en heb ik nog wel wat gezocht en uiteindelijk ook gevonden. ik heb de opdrachtgever netjes een condoleance kaartje gestuurd en een week later belde deze al terug dat de deal nog steeds staat en ik binnenkort een nieuwe datum voor het feest mag verwachten. Zo kan het dus ook.