Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Lodewijk

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Lodewijk (Pagina: 1 van 1)

Topic: Ervaringen met ThePerfectWedding.nl? (17-7-2014 14:30:00)

joepurlings schreef:

Een gemiddelde sessietijd van 2 minuut nog wat laat helaas wel blijken dat de meeste bezoekers maar vluchtig naar de site kijken en dan weer verder surfen...
Hoi Joep,

Is inderdaad op alle mogelijke manieren te benaderen, bezoekers die naar bedrijven zoeken blijven gemiddeld 3:30 minuten. Gebruikers die inloggen blijven meer dan 11 minuten. Afhankelijk van je doelstellingen of welke content zegt gemiddelde time on site voor de gehele website niet heel veel.

Groet!
Topic: Ervaringen met ThePerfectWedding.nl? (16-7-2014 11:20:00)
Goedemorgen allemaal,

Leuk om te zien dat deze website als klankbord wordt gebruikt. Ik ben Lodewijk, een van de oprichters van ThePerfectWedding.nl. Ik kwam deze discussie tegen en het leek me handig om vanuit ons bedrijf te reageren om verwarring te voorkomen.
  • Het is niet de bedoeling dat er fluctuatie in onze prijzen zit, ik weet uiteraard niet wie u heeft gesproken en dat doet er ook niet toe, we willen al onze relaties in dezelfde categorie dezelfde prijs voorschotelen om scheve gezichten te voorkomen. Iedereen kent elkaar in de branch en om deze reden willen we iedereen ook dezelfde mogelijkheden aanbieden.
  • We zijn veel meer dan een database, op ons kantoor in Rotterdam zit een redactie die dagelijks over leuke onderwerpen schrijft en input van onze klanten gebruikt. We hebben een inspanningsverplichting naar onze klanten en gaan voor langdurige samenwerkingen. We willen uiteraard dat u iets aan de samenwerking hebt, anders blijft u geen klant. Om deze reden investeren we veel in de techniek achter onze website, motiveren we bruidsparen om ervaringen achter te laten en zijn we erg actief op social media.
  • Ik heb in de bijlage een screenshot van onze bezoekersaantallen gezet. Wat Victor zegt klopt, het gaat jaarlijks om 70.000 stellen, dus potentieel 140.000 individuen die op zoek zijn naar informatie. Onze website beperkt zich echter niet alleen tot de bruid & bruidegom, we hebben categorieën over vrijgezellenfeesten en gasten. Er komen inderdaad dus ook andere soort bezoekers op onze website.
Ik hoop dat ik hiermee een stukje onduidelijkheid weg neem, we willen als bedrijf zo transparant mogelijk zijn. Mochten jullie meer informatie willen hebben of eens willen 'sparren', ik sta open voor suggesties. Bel me gerust op 010-4977999.
https://cdn.theperfectwedding.nl/files/new-line-forum.png