Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Goudenampsen

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 10 bijdrage(n) van Goudenampsen (Pagina: 1 van 1)

Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (15-5-2003 22:44:00)
Ik wil iedereen bedanken voor alle uitleg en dergelijke! ik snap bijna alles wel hoor TOM haha! kben niet helemaal een leek, maar ook niet bepaald een gevorderde. Maar als ik het kort moet samenvatten, klopt het dan dat je IN PRINCIPE versterkers parallel kunt aansluiten op 1 box, maar dat in de praktijk dit onmogelijk is, doordat in de speaker de signalen doorgegeven worden aan de volgende versterker, en dat ze hierdoor in serie komen te staan, waardoor de versterker het niet meer trekt? klopt dit ongeveer, dan snap ik het inderdaad, en zal ik maar moeten aannemen dat het gewoon niet kan happy :)

DANK ALLEMAAL!!!
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (5-5-2003 00:05:00)
keej bedankt! ik kom hier wel eens vaker! interessant forum!!!!!!! mazzelzzzz

greetzzz gerard

goudenampsen@hotmail.com
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (5-5-2003 00:01:00)
dank iedereen... kort samengevat kan ik dus besluiten dat mijn idee gewoon een jammerlijk beginners vraagstuk is??????????????????
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (4-5-2003 23:45:00)
ja, maarik heb van die versterkertjes zonder voeding, die moet je er zelf aanplanten... het is een soort zelfbouwversterkertje, alleen dan al voor je in elkaar gezet en in een mooi 'doosje'... en ik vroeg me dus af of het daar dus WEL mee kon... kunne toch ook met dezelfde voeding gevoed worden?
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (4-5-2003 23:34:00)
hoe? dat vraag ik dus juist!

maarum als je een rechter en linker kanaal brugt, dat zijn toch eigenlijk ook twee losse versterkerscomponenten die samengevoegd worden? dat snap ik dus niet! hoe werkt dat dan precies? jemig he! na vanavond hebk weer boel geleerd happy :)
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (4-5-2003 23:30:00)
maar als je het voor elkaar kunt krijgen dat er dus geen signaal INkomt maar er alleen uitgaat? is dat dan HELEMAAL niet mogelijk? is er helemaal NIETS voor ontwikkeld?
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (4-5-2003 23:25:00)
heej, jij hebt er verstand van! zekers... maar heb je geen andere werkende oplossing? er moet toch iets mogelijk zijn? hoe werkt het dan als een versterker namelijk in een brugstand gezet word? dan wordt in principe toch hetzelfde gedaan als ik probeer te doen?
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (4-5-2003 23:16:00)
ow jammer, dat technische wil ik juist weten, want ik dacht namelijk van: het kan niet, omdat dan het signaal via de output de speaker ingaat, via de speaker hubsakee de andere versterker weer in, en dan blaas je die versterker dus op. Maar ik dacht, als je nu gewoon met diodes werkt, dan zou het in princiipe wel kunnen, maar denk je dat dat ook niet kan???
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (4-5-2003 23:12:00)
ja ik bedoel dus meerdere versterkers op 1 speaker... maar je zegt dat dat niet kan... maar waarom niet? parallel moet toch kunnen???
Topic: Versterkers parallel koppelen... HELP!!!! (4-5-2003 23:09:00)
Ik heb een vraag aan iemand die er WEL verstand van heeft. Ik heb laatst bij een hobbie zaak een 32 watt versterkertje gekocht en die doet het prima. Maar ik vroeg me af je meerdere van dat sorot versterkertjes parallel kan schakelen, zoadt ik wat meer power voor mijn versterker heb... of is dit een erg domme vraag???