Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Klaas2003

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 41 bijdrage(n) van Klaas2003 (Pagina: 3 van 3)

Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (19-7-2008 11:19:00)
ik heb een paar vragen dus zal alles zo gestructureerd mogelijk proberen uit te leggen. ik stel deze vragen nadat ik gisteren heel de avond het forum heb afgeschuimd en nog niet helemaal ben waar ik moet zijn.

ik heb hier 2 kistjes staan van het merk Stage Accompany, hierin zaten 2 400W 15" woofers in. dit speelde leuk maar zeker niet geweldig. we hadden hier nog 2x2226JBL liggen en dit er dus maar even ingegooid en het resultaat was buitengewoon. dit setje werd eerder toevallig gezet samen met 2xsrm450 en de bassen werden gepowerd door een bittner versterker die 2x500W geeft aan 8ohm ongeveer. ditalles op een locatie waar we meerdere keren per jaar staan met meestal een dubbele 18 " (ook JBL). nu speelde dit setje zo strak en mooi dat het bijna onbegrijpelijk was.
echter op de 3de avond was 1 van de 2226 kapot. na wat ik hier allemaal gelezen heb zou het dus goed kunnen dat het kistje helemaal niet geschikt is voor deze speaker. het kistje meet (binnenmaten) 43x57x57,5 met 4 basgaten met een diameter van 6,5cm en 5,5cm lang. kan iemand dit even voor me bekijken( ja ik heb hier op het forum het stukje met hulp helemaal gelezen van win isd pro, dit bracht me al wat verder maar ik ben er nog niet helemaal aan uit)

ik was van plan om 8 dubbele 15 " kasten temaken aangezien ik hier 16 stuks Kappa PRO LF 15 " heb liggen. maw volgens de maten van het kistje dat ik hier heb staan, of volgens de maten van de kisten van een bevriend verhuurbedrijf die met deze speakers ook 8 stuks dubbele 15 " kasten heeft staan. deze kasten spelen hard, en dan vooral als je ze per 4 samenzet (of per 6of 8 natuurlijk) eigelijk is mijn vraag voor dit laatste stukje dus, is mijn kistje gepast voor de kappa pro of ga ik hem erin kapot spelen. ik was nl van plan, even een speaker in de 2 kistjes en tegelijk ook even een dubbele 15 gaan halen bij mijn collega, testen wat het mooiste/beste klinkt en dat gewoon namaken en bijbouwen.

ps ik heb bas nodig en geen sub( heb hier 4xeaw SB1000 met FP6400 lab gruppen staan) en deze dubbele 15" zouden eerder gebruikt worden om te verhuren voor de iets kleinere feesten, of wanner de SB1000 verhuurd is met grotere hoeveelheden op grotere feesten (daarom onmiddelijk 8 stuks). versterkers hiervoor hebben we nog niet dbx 260 voor processing ligt wel klaar

wie kan me helpen?