Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Klaas2003

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 41 bijdrage(n) van Klaas2003 (Pagina: 2 van 3)

Topic: welk DJ programma en welke pc (9-9-2008 09:59:00)
DDS80 van numark gekocht. eigelijk perfect voor wat ik het nodig heb, mapje erbij met alles tracks volgens genreop A4 en perfect voor de klant. dit weekend 1ste x in de verhuur en deed z'n werk perfect

bedankt voor alle reacties
Topic: Speakerbouwer gezocht (8-9-2008 19:18:00)

ivo2 schreef:

ik hoop dat ik het betaalde bedrag terugkrijg
Dat heb ik je toegezegd en dat krijg je.
ik heb het over het betaalde bedrag ZONDER aftrek van kosten wink ;)
Topic: Speakerbouwer gezocht (8-9-2008 19:08:00)
voor het event van verlede week(4 dagen) zijn we bij een collega bose 302 kastjes gaan bijhuren( onze EAW SB1000 set was verhuurd) dus dit heeft me geld gekost, daarom dat ik 1 kist graag gehad had voor het event.

ik bracht zelfs nog begrip op dat het niet lukte en wou ze( ivo u heb de mail ongetwijfeld nog) zelf ten laatste morgen komen ophalen. voor zover ik weet zijn we morgen 9 september.dit lijkt me meer dan tijd genoeg.(15/08 -> 09/09)

ik heb alle begrip voor mensen die mss een verkeerde planning gemaakt hebben, of wanneer de planning in de war geraakt door onvoorziene omstandigheden( dat gebeurt bij mij ook wel eens) maar dan vind ik dat je daarvoor ook je verantwoordelijkheid moet nemen.

door alles wat ik hier gelezen heb op het forum had ik vertrouwen in ivo. en daarom heb ik ook zonder pardon op 12/08 het bedrag voor de kast overgeschreven(wat ik normaal niet doe, eerst leveren dan betalen), ik hoop dat andere mensen hier iets aan hebben en voorzichtiger zijn dan ik.

ps: ivo, u blijft zeggen dat ik te snel iets resultaat verwachtte, u had gezegd dat u tijd had en snel kon beginnen en normaal een kist klaar had op 1 week. 15/08 had u het geld, ik wou komen kijken op vrijdag 22/08 (kan je checken in je mails), ik heb dan nog 2 extra weken gegeven, sorry als ik dan teveel verw8. ik hoop dat ik het betaalde bedrag terugkrijg
Topic: Speakerbouwer gezocht (8-9-2008 12:19:00)
telefoneren help bij mij niet meer hij pakt de laatste 2 weken niet meer op. maar ondertussen heb ik nog steeds een speakerbouwer nodig wink ;)
Topic: Speakerbouwer gezocht (8-9-2008 08:35:00)
12/08 wordt het volledige bedrag voor de 1ste kist betaald, wanneer ivo mij verteld dat hij veel tijd heeft en wanneer hij het geld binnenheeft onmiddelijk zal beginnen, veronderstel ik dat ik in de opvolgende week toch even mag bellen om te kijken of ik op vrijdag 22/08 achter de kist mag komen.
Wanneer ivo me dan weet te vertellen dat ze nog niet af is, en dat het voor de week erna zal zijn maak ik hier ook geen probleem van, en bel ik dus de week erna om te kijken hoe het gaat.

week erna: nog steeds geen kasten, de beloofde foto's van de vorderingen krijg ik nog steeds niet maar wel de belofte dat de kasten de week DAARNA op woensdag 3sept zullen klaar zijn. ik mail even terug( en ik begin ondertss het zaakje nietmeer te vertrouwen) dat ik de kist echt echt nodig heb op 2 september zodat ze bij de opbouw van een event op 3 sept eventueel kon geplaatst worden en dat ik ze anders niet meer nodig had en geld terugwenste.
waarop ivo vindt dat ik onredelijke termijnen stel voor het afleveren van een kist en me verteld dat hij het geld zal terugstoren mits aftrek van de door hem gemaakte werkuren en administratieve kosten. maar het kon ook nders vertelde hij me... .
dus ik stel hem 2 vragen op maandag 1/09: 1) kan ik de kist volgende week maandag of dinsdag komen halen? en 2) als ik de 7 volgende kisten bestel in diezelfde week wanneer gaan deze dan klaar zijn.

maw ik geef hem nog een week extra tot dinsdag 9 september dit lijkt mij bijna een maand na betaling?! hierop krijg ik het antwoord dat hij niet meer met me wil samenwerken en het geld zal terugstorten na aftrek van gemaakte kosten.

als u het mij vraagt pure oplichterij. dus voor iedreen die hier nog kisten wil laten bouwen denk even goed na. ik heb alles als bewijs op mail dus wie denkt dat ik hier dingen uit m'n nek sla, laat maar weten dan stuur ik de mails even door.
Topic: Speakerbouwer gezocht (7-9-2008 23:04:00)
ivo heb ik al eens geprobeerd, maar ik zoek een ander type speakerbouwer, een die kasten levert als je ze volledig betaald. ik veronderstel dat die mensen ook bestaan? en daarom zoek ik die nu dus. iemand?
Topic: Speakerbouwer gezocht (7-9-2008 15:43:00)
ik heb de plannetjes liggen voor de kasten die moeten gebouwd worden( dubbele 15" baskasten). er dient een kast gebouwd te worden als prototype en wanneer deze goed bevonden wordt dienen er 7 kasten bij te komen. iemand een idee waar we dit best laten doen? alles moet op factuur komen.
Topic: welk DJ programma en welke pc (3-9-2008 18:25:00)
budget is geen probleem. het moet een laptop zijn. zodat het niet te zwaar wordt en handig blijft. ik heb gezien dat er iets bestaat op usb zodat je 8 uitgangen hebt, ik veronderstel dat dit gebruikt wordt om op 2 kanalen te kunnen mixen en ook te kunnen voorbeluisteren.

ik heb prijs gekregen voor bpm met controller en ook voor het numark systeem met controller deze laatste was een stuk goedkoper

ms kijk ik nog even voor pcDJ
Topic: welk DJ programma en welke pc (2-9-2008 23:23:00)
ik heb zelf heel veel CD's welke op pc gezet zijn naar mp3 dus dat systeem zoek ik niet echt
Topic: welk DJ programma en welke pc (2-9-2008 22:36:00)
ik heb hier een klein uurtje rondgesnuffelt maar niet helemaal een antxoord gevonden op mijn vraag.

ik zoek een DJ programma dewelke makkelijk te bedienen is door klanten, maw bvb bij een trouwfeest willen ze muziek voor de DJ er is,of zelf muziek spelen. en handig programma dat overzichtelijk in mekaar zit en makkelijk toelaat van te mixen zonder controller. met "mixen" bedoel ik het puur liedje na liedje klaarzetten met eventueel playlist.

hiervoor heb ik dus ook een gepaste draagbare pc nodig, welke specificaties?

indien de pc niet verhuurd is zou ik hem moeten kunnen meenemen op jobs (ben zelf dj) en er dus een handige controller op aan te sluiten.

ik heb na een tijdje zoeken Traktor tegengekomen waar ik veel goed over hoor en ook bpm of pcdj. maar wat is nu voor wat ik nodigheb het beste

alvast bedankt
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (30-7-2008 13:33:00)

Webbie schreef:

Hallo,

Welke kasten heb je nu van Stage Accompany,
de kasten zijn de GS15
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (21-7-2008 16:47:00)
ik herhaal nog even wat ik al een paar x gezegd heb. ik ken deze speakers, in de door mij gekende kasten spelen ze heel goed indien er genoeg kasten gezet worden( en als je weet dat ik 4 SB1000 staan heb met LAB FP6400 versterkers op kun je veronderstellen dat ik bas/sub graag aardig heb klinken). als ik voor 500€ een kist kan laten maken die denk ik net iets steviger gaat zijn dan bvb een dap kist( en ik wil ZEKER dubbele 15" kisten en geen enkele) ze gaan ook steeds de verhuur mee ingaan, dus dan moeten ze tegen iets kunnen, denk ik eerlijk gezegd niet dat ik het goedkoper ga kunnen vinden. de goedkoopste kist die ik ken is de dubbele 15" van sunQ, maar deze lijkt me niet zo stevig.

dus dan kan ik alleen maar zelfbouw verzinnen om binnen een bepaald budget te blijven?! daarom dus mijn zoektoch naar de ideale kast wink ;)
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (20-7-2008 17:29:00)
speakers zijn verlede week besteld en worden deze week geleverd wink ;) daarbij kan ik aan een kast aangeraken waarin de speaker zit en heel aardig speelt. ik ben ook niet van plan om de kist zelf te aken maar het te laten doen. ik denk dat ik aardig m'n best zal moeten doen om voor 500 eur een kistje te gaan hebben die hetzelfde doet.ik denk dat indien ik ze zelf in mekaar laat steken,ikzelf de look kan kiezen en ervoor kan zorgen dat ze stevig genoeg gaan zijn om de verhuur te overleven.

ps: welke dubbele 15kastjes van dap bedoelje die harder gaan?
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (20-7-2008 11:22:00)
suuuuuuuuuuper dat iedereen hier zo z'n best doet om alles uit te leggen, maar ik versta er niet alles meer van. ik test de kappa's even in het kistje dat ik staan heb van SA en als ze hier goed klinken maak ik dit na, anders maak ik de andere kisten na. ik denk dat dat het beste zal zijn. tenzij hier iemand het perfecte ontwerp heeft vr mijn kastjes?

alvast bedankt aan iedereen voor alle moeite, ik ben zeker een heel stuk slimmer geworden, maar besef dat ik nog véél slimmer moet worden wink ;)
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (19-7-2008 19:28:00)
dus ik de kast dient getuned worden op 46hz begrijp ik het goed (sorry voor alle voor jullie mss domme vragen, en bedankt vr te antwoord alvast)
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (19-7-2008 18:51:00)
de resonant frequency van de kappa pro is 46hz, wil dit dan zeggen dat ik een kist moet hebben die daarboven getuned is? en moet ik dan een cut doen op 46hz? of wat wil dit dan zeggen.

ik begrijp dat de kappa pro zeker geen topspeaker is, maar zoals eerder gezegd heb ik ze al in gebruik gehad, 8 dubbel 15" kastjes, openlucht en dit ging hard en strak. hierbijgenomen dat de speaker redelijk betrouwbaar is en goedkoop vind ik het voor mij een goede keuze.

deze zullen in de verhuur gestoken worden en dus goedkoop en degelijk zijn, met 4a 6 kastjes speel je algauw voor 1500 indien het in een zaal is. dus dit is toch niet verkeerd. alleen dien je er nooit meer dan 1200w op te zetten per 2 of je maakt stukken.

eigelijk ben ik momenteel dus gewoon opzoek naar de ideale kast voor mijn speakers per 2 in te steken zodat ze hetbeste spelen. dus als iemand een goed idee heeft? zoniet bouw ik de kasten na die ik ken.

mvg klaas
Topic: Ervaring Synq digit 2K2 en 3K6 versterkers (19-7-2008 18:27:00)
ik dacht dat deze toch al beschikbaar waren?
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (19-7-2008 12:51:00)
nog een klein vraagje, had ik ook toen ik winisd pro uitprobeerde, wanneer ik de lengte van de basgaten verander verandert ook de tuning van de kist( volgens filip is mijn kist dus getuned op 53hz), maar wat wil dit eigelijk zeggen?
Topic: een paar vraagjes voor de specialisten ivm baskasten (19-7-2008 12:02:00)
dat van dat tussenschot had ik hier idd al gelezen, dus indien ik een copie van de stage A kastjes zou maken zouden het dus weldegelijk 1 kast met een tussenschot, dus 2 apparte kastjes aan elkaar. en zoals jij het hier zegt van de powerdip heb ik het ook verkregen in winisd PRO dus dan lukt het toch aardig.

en je hebt ongeveer geantwoord op mijn Philip, ik heb de 2226 normaalgezien dus niet kapotgespeeld( stond wel lowcut op 40hz denk ik). maar zou ik de kappa lf in dit kistje kunnen ingooien of maak ik beter een ander?

mss heeft er hier iemand een beter idee voor een kist voor 2 kappa pro lf?

ps: Philip, drivers kosten €98+btw, en worden normaal volgende week bij me geleverd, indien je er 2 wil moet ik er gewoon extra bestellen dus wink ;)
Topic: Ervaring Synq digit 2K2 en 3K6 versterkers (19-7-2008 11:31:00)
Synq Digit 2k2
Synq Digit 3k6

heeft er hier ondertussen iemand ervaring met deze versterkers? de vraag is hier al gesteld geweest maar een echt antwoord is er nog niet op gekomen.