Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Remixed

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 22 bijdrage(n) van Remixed (Pagina: 1 van 2)

Topic: Te huur gezocht Pioneer Set (20-9-2017 20:49:00)
He Frank, wij zitten in Soest en kunnen je wel hierin voorzien. Weet niet aan wat voor een aanbieding je zat te denken?
Topic: Led strips (2-7-2017 15:24:00)
Gewoon solderen, dan blijft het ook zitten met transport. Wij solderen het altijd, nooit problemen.
Topic: Berekening diameter en gewicht baseplate (28-5-2014 08:47:00)
De gewichten van de highlite baseplates:
BP600(60x60cm): 14 kg
BP800(80x80cm): 25 kg
Topic: Usb werkte niet op cdj 2000 (25-5-2014 23:00:00)
Misschien de cd speler modus in Rev(erse)? wink ;) (met tractor werkt die functie namelijk niet en speelt hij dus altijd voorruit). Wel gek dat hij versneld achteruit speelt, want als je begint op 0 seconden hoe kan die dan nog verder achteruit gaan? Of gaat die dan naar het vorige nummer en door...?
Topic: Orientatie digitale mengtafel (10-7-2013 23:05:00)
Misschien dat ik te simpel denk, maar kan de importeur van een buurland (zoals Nederland) er dan niet gewoon een paar naar België sturen? Iets met klantenservice.... zou ik zeggen. happy :)
Topic: G haak voor movinghead icm vierkante T bar (19-4-2013 15:55:00)
Het maakt zeker geen schade, tenzei je ze gewoon veel te strak vast draait(met een tang of zo iets), maar vast is vast bij die couplers.

Verder moet je even kijken naar de diameter van je T-bar (diagonaal).
Topic: G haak voor movinghead icm vierkante T bar (19-4-2013 15:53:00)
Geen G-haak gebruiken maar een quick 'coupler' gebruiken (moet die wel de diameter kunnen hebben).

Zie: www.new-line.nl/nl/truss-klemmen/showtec-quick-coupler_11297.htm
Topic: Hoe ziet jouw DJ Booth eruit (17-4-2013 17:42:00)
Ideetje, met uitwerking. Het idee: LED Voorkant (die op DMX te bedienen is, simpel controllertje van 30 euro om autoprogramma's te doen, en voor wat grotere shows kun je het met de rest laten mee doen).

Uitwerking:
- Voorziet huidige booth van klittenband aan voorkant.
- Maak 4 (of 6 als je zijkant ook met LED wil doen) voorzet schermen door plexiglas te pakken en uit te snijden op formaat van 1 vlak en deze rondom te voorzien van een klein latje (1,5cm). Je krijgt dan een soort U(waarbij onderkant U het plexiglas is en zijkant/pootjes het houtje). De achterzijde voorzie je ook van klittenband (zodat je de wanden kunt samenvoegen) en de binnenzijde voorzie je van een ledstrip. Je maakt op elk paneel dan een mooie connector aansluiting (bijv 5polig xlr).
- Je maakt een box waarin 4 (of 6) connectors in kunnen (van iedere led paneel), een LED Voeding en DMX LED omzetter(even beschrijvend genoemd). Aan deze box maak je nog een mooie powercon en DMX aansluiting zodat je hem makkelijk plug-en-play kan installeren op elke locatie (en door elk persoon).
- Je moet dan nog wel even 4 (of 6) verbindingskabels maken (van bijv. 5 polig xlr)

Resultaat: Simpel/klein/transportabele/snel op te zetten booth die er erg modern(LED) uitziet!

Zelf hebben we dit ook gedaan, maar dan als uitbreiding op de Prolyte liteconsole. Hier staat her resultaat van ons: LED DJ Booth/meubel
Topic: co2 jets (2-2-2013 15:03:00)

Soundpower schreef:

Je betaalt een keer statiegeld, zodra je fles leeg is bel je de (in mijn geval) automaterialen leverancier en die ruilt hem vervolgens om voor een volle.
Je betaalt alleen de vulling, wij hebben al 15 jaar "dezelfde" CO2-fles voor Mig-laswerk en gas/zuurstof flessen voor snijbrander.
Heb je de fles om de een of andere reden niet meer nodig, lever je hem gewoon weer in, en krijg je het statiegeld weer terug...
Het systeem klinkt een stuk slimmer dan het los huren van flessen, etc. Misschien een beetje gekke vraag, maar nu vraag ik mij af hoeveel dit 'wisslen' van een fles dan kost? en hoeveel het statiegeld is?
Topic: Vermogen Leds tri en quad (28-1-2013 08:07:00)
Om wat voor een ledpar ging het dan? Een spectral M800 en een simpele led par 56 hebben wel een behoorlijk verschil in output lijkt mij zo.
Topic: 16.500 Kw rms op 15 kva aggregaat? (10-11-2012 22:55:00)
Er is ook nog met E rijbewijs iets mogelijk toch? Tussen vrachtwagen en aanhanger (B) rijbewijs in.
Topic: Wielplaat subwoofers (PRX518s) (17-11-2010 18:19:00)
Beste allemaal,

Ik ben van plan om onder de PRX518s subs van JBL 4 zwenkwielen te monteren. Mijn idee was om dit door middel van 2 wielplaten te doen. Nu is de vraag hoe?

De standaard manier van inslagmoeren gaat niet eventjes met deze subs. Ze zijn actief(wat het openen lastiger maakt lijkt mij) en de garantie ben je meteen kwijt ermee volgens leverancier.

Nu vraag ik me af hoe mensen dit zouden aanpakken?

Alvast bedankt!!
Topic: Martin SCX 500 probleem (13-11-2010 20:25:00)
Ik heb 2 scans vandaag geupdate (deze werkte al prima, maar toch gedaan). Dus de scan die niet goed werkt die werkt nog steeds niet goed(zijn dus al laatste update). Ik ga maar proberen om toch dat stukje interne kabel te vervangen door een beschermde dmx kabel
Topic: Martin SCX 500 probleem (10-11-2010 15:49:00)
Sturing: Martin 2510, terminator JA, en fasedraai dmx kabeltje. Alleen 4 scans op elkaar aansluiten, volgorde of whatever maakt niet uit, kabels ook niet, want altijd dezelfde 2 die vaag doen.

Line-driver? Zegt mij opzich niks maar lijkt mij iets met de versterking van het (dmx) signaal. Als ik kijk zit de xlr plug in en uit gewoon op elkaar doorgelust, komt niks tussen. Het signaal van dmx in gaat naar de printplaat en juist dit verloop stukje naar de printplaat loopt langs de trafo en daarmee kun je die storing dus veroorzaken als je hem beweegt.

De kabel is zeker 10 tot 15 centimeter lang (niet erg lang), het is prima om dat te gaan wijzigen, maar je moet dus wel die connector zien vast te krijgen aan dat stukje kabel, hoe?
Topic: Martin SCX 500 probleem (10-11-2010 14:18:00)
Rene,

Wat zou ik kunnen kijken bij de voeding dan? Het is gewoon 1 groot plastic blok waar die draadjes langslopen. Voorzover ik weet krijgt alles stroom en doet het probleem zich voor als ik de dmx draadjes (intern) beweeg(op de manier zoals eerder gezegd) die dus langs de trafo lopen.

Omdat de scans tweedehands zijn kan ik me voorstellen dat misschien iemand die draadjes vervangen heeft, voor een verkeerd soort (niet getwist, geissoleerd), vandaar dat ik dus maar de andere scans ook zal openhalen. Maar niemand die een intern schema heeft van de scans?

Ergens anders kreeg ik ook te horen dat het iets met de software versie kon zijn, deze ga ik dus ook nakijken.
Topic: Martin SCX 500 probleem (10-11-2010 13:30:00)
Dat probeerde ik ool te verwoorden, maar enige gekke daarvan is dat die draadjes zo uit de fabriek worden geleverd lijkt mij?

Iemand die weet hoe de binnenkant van een goeie scx500 eruit ziet? Een service
Manual of iets dergelijks kan ik niet vinden namelijk:(.
Topic: Martin SCX 500 probleem (10-11-2010 12:18:00)
Ja, het enige rare hiervan vind ik dat het mij lijkt (omdat ik ze alle 2 heb opgehaald) dat ze standaard op deze manier door martin geleverd worden. Een productie fout lijkt mij onwaarschijnlijk, aangezien deze scans soort al lang prima gebruikt worden als ik het zo lees op internet. Verder lijkt mij een kabelbreuk ook onwaarschijnlijk.

Als ik de kabels zou vervangen door gewoon een stuk tasker(dmx/xlr) kabel vraag ik me alleen af hoe ik deze kan aansluiten op de connector?
Het zit zo: 1 kant xlr connector andere kant stekkertje wat je in printplaat steekt. Het is een "standaard" stekkertje, maar ik heb geen idee hoe je daar de kabels eruit krijgt en nieuwe er weer in kan steken?

Ter illustratie, hierop lijkt die connector: https://www.amcor-modelbouw.nl/oscommerce/catalog/images/BLHM-3.JPG
Topic: Martin SCX 500 probleem (10-11-2010 11:24:00)
2 van de 4 scans die ik heb hebben een probleem. Ze zijn tweedehands gekocht (waarvan de 2 die het goed doen relatief nieuw zijn).

Het probleem:
De scan reageert stand-alone prima, maar zodra ik hem via dmx koppel heeft hij soms een "tik" zegmaar om de 10 seconden waarbij hij opeens een willekeurige kant op schiet(het spiegeltje) en de kleuren even verschieten, hij gaat daarna automatisch door met het volgend van de dmx.

Wat ik heb gedaan:
Ik heb de scanners allebei open gehaald en gekeken waar het aan lag, de kabel die van de dmx connector lopen naar de printplaat lopen langs een grote transformator in de scan, die 3 kabels (ground + - van dmx) waren niet gebundeld(alleen door een enkele ti-rip). Als ik deze kabels uit elkaar hield en bij de transformator hield kon ik het probleem op "commando" oproepen en stoppen (van de transformator afhouden en bundelen). Ik heb toen een hoop tirips eromheen gedaan zodat hij bij elkaar zou blijven, in de hoop dat dit de oplossing zou geven.

Resultaat:
Probleem is gebleven, maar een stuk minder! Ik ga binnenkort de andere (goeie) scan even openhalen om te kijken of er misschien iets anders niet klopt zoals hoe de draden lopen, maar is er misschien iemand die iets snapt van dit probleem en mij kan helpen dit op te lossen?

Alvast bedankt!
Topic: Actief en Passief, kom er niet meer uit (6-7-2008 14:34:00)
Ja maar dan krijg je het probleem met de versterker, die hij al heeft, die overblijft.
Topic: Beveiliging harde schijf muziekcomputer (1-7-2008 23:58:00)
Op die manier, dan heeft het idee wat ik zei inderdaad geen idee.
Misschien gewoon geen externe hd gebruiken? als het een laptop is: grotere hd inzetten (soms vervalt de garantie niet eens).
voor een pc, gewoon een hd bij zetten. Anders gewoon goed inbouwen met slot erop.