Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Stan.A

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Stan.A (Pagina: 1 van 1)

Topic: Hulp gezocht bij maken van playlist voor feest (9-1-2008 14:16:00)
Gelukkig gaat het weer over de muziek!

Ik zal 'ns op zoek gaan naar een DJ. Hoewel ik nog steeds twijfel. Van mij mag er gedanst worden, maar het is geen dansfeest. Als iedereen de hele avond druk blijft kletsen, is wat mij betreft de avond óók geslaagd. De DJ zou dus een sfeervolger moeten zijn een geen sfeermaker.

Is er ergens een marktplaats voor (dit soort) DJ's?
Topic: Hulp gezocht bij maken van playlist voor feest (8-1-2008 16:43:00)
Fijn dat jullie positief reageren. Ik kom met m'n eigen LP's en CD's ook een heel eind. Dat zijn er zo'n 150, voornamelijk met popmuziek en uit de jaren tachtig. Wat wil ik nog meer? :-)

Ik wil inderdaad niet de hele avond naar de CD-speler heen en weer lopen. Waarschijnlijk ben ik, als organisator, al veel te druk met naar andere dingen heen en weer te lopen. Ik hoopte op wat tips over bv. opbouw en sfeer die ik op de reünie, maar ook op verjaardagsfeestjes zou kunnen gebruiken. Zo heb ik het gevoel dat het geen kwaad kan om af en toe een "mindere" plaat er tussendoor te draaien. Ik vind de laatste uren van de Top 2000, met al die steengoede nummers, altijd erg vermoeiend :-)
Topic: Hulp gezocht bij maken van playlist voor feest (8-1-2008 16:17:00)

Tom schreef:

laptop met zeer legale muziek neem ik aan.....not waarschijnlijk.
Mag niet, en daar geven we geen medenwerking aan op dit forum.

Neem een (wat oudere) ervaren dj.
En je avond zal beter slagen, dan dat jij je laptop laat draaien.
Dag Tom,

Dank voor de reactie. De muziek komt deels van mijn eigen CD-collectie, en is deels gedownload. Voor zover ik weet is dat legaal. De Nederlandse auteurswet staat downloaden toe, zie bv. iusmentis.nl.

Maar daar wil ik geen discussie over opstarten. Als jij zegt dat er voor mijn vraag op dit forum geen plaats is, dan respecteer ik dat. Het inhuren van een DJ is een optie, maar er is geen dansvloer, en dat lijkt me voor zo'n man niet echt leuk. Vandaar.

Stan
Topic: Hulp gezocht bij maken van playlist voor feest (8-1-2008 13:29:00)
Dag,

Ik organiseer een reünie, en ik mag van de zaaleigenaar zelf de muziek verzorgen. Nou ja, mag, als ik niet zelf muziek meeneem dan staat de hele avond de radio aan.

De zaal heeft een behoorlijke geluidsinstallatie. Ik heb een laptop en een heleboel MP3-tjes. Maar ik weet niet hoe een playlist te maken die bij een geslaagde avond hoort. Is er hier iemand die me daarbij kan helpen?

Mijn klasgenoten en ik zijn 43 jaar oud. Toen we eindexamen deden was het 1983, dus er moet zeker muziek uit begin jaren tachtig tussen zitten.

Hartelijk dank voor alle hulp,

Stan