Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sjapper

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Sjapper (Pagina: 9 van 10)

Topic: Geslaagd?!?! (15-6-2005 14:52:00)
Had je ook Nederlands in je pakket zitten? razz :p wink ;)
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (9-6-2005 01:27:00)
Damn, Syl, je gaat er bijna tussenuit.... maarre, moet je daarom je nachtrust zo verkl*ten??? laugh :D tsss wink ;)
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (9-6-2005 01:19:00)
Fredje, ik waardeer het dat je mans genoeg bent om je excuses aan te bieden... en bij deze ook aanvaard. Gelukkig hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn, in het leven. wink ;) Hoewel ik je opmerkingen ABSOLUUT niet rielekst vond. Soit, fijne nacht nog!
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (8-6-2005 09:53:00)
Beste Tim, was niet eens om jou bedoeld, ook ik voel me hier persoonlijk door aangesproken. ik denk dat ik redelijk wat in me leven heb meegemaakt, ondanks dat ik "maar" 22 ben, studeer en niet in het "echte" wereldje schijn te zitten...
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (8-6-2005 09:50:00)
Sorry Fredje, maar je speelt het nu wel erg op de man! vind ik een zwaktebod. Dat iemand bezig is met tentamens, zegt niks over hoe die persoon in de wereld staat en wat hij/zij heeft meegemaakt. Je bent inderdaad behoorlijk beledigend bezig...

En ik ben het totaal met Tim eens, als je niets wil zeggen, moet je er ook niet over beginnen. Of je moet het lef hebben om ergens voor uit te komen, hou het anders voor jezelf!

edit: even voor de goede orde, ik ben HEEL blij dat jouw wereld niet mijn wereld is. Ieder zijn ding, zullen we maar zeggen! sneaky :V
Topic: enorme licht(en eventueel geluid) beurs? (7-6-2005 22:38:00)
ik betwijfel het wink ;)
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (7-6-2005 18:36:00)
back on topic: op zich mee eens, maar ben nog steeds wel ERG benieuwd naar de reactie van Fredje, vooral w.b. het "underground-werk" van Dhr. Verwest... sneaky :V Zou ik graag nog wat over horen!
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (7-6-2005 16:34:00)

mr_jows schreef:

Niet iedereen herkent hem zomaar hoor. Is wat anders met filmsterren.
Ik denk dat je je daarin vergist. ik denk dat hij in Nederland niet meer zo over straat kan. Maar goed, dan verschillen wij hierover van mening wink ;)
De Privé neem ik niet serieus. Daar zetten ze Jamai en Jim zelfs in.
Het ging over paparazzi en dat is de privé mijn inziens toch echt wel. Dat je dat niet serieus neemt, ben ik totaal met je eens... Ik neem geen enkel roddelblad serieus.
Nee hij blijft een evengoede DJ! Sterker nog: Mixtechnisch is hij in de loop der jaren alleen maar gegroeid. Hij is alleen zijn eigen richting opgegaan kwa stijl. Die stijl heeft niet jouw voorkeur. Dat ben ik overigens met je eens (nu meer Lasgo kant, vroeger echt trance kant).
Ben ik met je eens (hoewel niet zozeer Lasgo, maar goed). ik zei het denk ik wat ongelukkig.
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (7-6-2005 16:08:00)
Dacht je nu echt dat Tiesto niet meer even lekker wat zou kunnen winkelen? In the states is hij ook bekend. Daar loopt hij toch ook gewoon over straat? Pas als je je als een ster gaat gedragen wordt het lastig. Als je lekker jezelf blijft, dan respecteren mensen je en dan zullen ze echt niet zomaar met 100 man op je springen. En bovendien:

So What? Als je een paar handtekeningen uit moet delen, of met een paar kinderen op de foto moet. Je maakt ze er wel gelukkig mee. Zie het probleem niet zo. Je denkt denk ik net even teveel aan de échte Papperazzi. Die zijn niet uit op Tiesto hoor! Dat is niet interessant genoeg voor ze!
Ik denk dat jij niet begrijpt hoe zwaar het is om beroemd te zijn, maar nu gaan we wel erg off-topic. Ik denk dat als Tiesto op zaterdagmiddag door de kalverstraat heen zou lopen, hij inderdaad 50-100 man achter zich kan krijgen voor een praatje/handtekening.

edit: niet interessant genoeg voor paperazzi? check https://www.tiestoworld.nl maar eens: De Privé van 5-2005. Staat hij toch echt in. wink ;)

Het ging mij er een beetje om dat er over "underground-werk" werd gepraat, maar dan vind ik het ook prettig om duidelijkheid te creëeren en een grotere tip van de sluier op te lichten. Ik vond en vind rank1 betere producers, maar ik vind ook dat Tiesto lekkere producties achter zijn naam heeft staan (kamaya painters bijv inderdaad). Ik vind hem een goede DJ, maar ik vond hem vroeger stuk beter.
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (7-6-2005 14:55:00)
Fredje, doe maar rustig aan hoor.. Zoals je zelf hebt kunnen lezen, draag ik Tiesto een erg warm hart toe.
Ik was alleen benieuwd naar wat extra info. Dat van die mensen met een beperking vind ik heel lovenswaardig, maar dat wist ik dus niet. Jij zit hints te geven, terwijl ik duidelijkheid prettig vind. Dat heb ik nu meer. Dankjewel daarvoor. En ik vroeg inderdaad om duidelijkheid omdat ik jouw niet begreep. Fijn dat we het daarover eens zijn wink ;)

Dat van die gratis optredens (of in ieder geval vriendenprijzen) wist ik weer wel en dat siert hem als mens.
En voor alle duidelijkheid, ik zet hem niet op dezelfde sport als mijzelf, en dat kun je ook niet terugvinden in mijn post. ik geef alleen aan dat ik hem muzikaal minder goed vind dan vroeger, dat is mijn mening en ik denk en vind dat jij (en zelfs Tijs himself) dat moet kunnen accepteren. Wat zijn muziek betreft, en optredens, weet ik wel degelijk waar ik het over heb! (de bekende muziek en optredens, dus niet de "underground").
Topic: [Interview] Rank 1 (Benno de Goeij) (7-6-2005 14:38:00)

fredje schreef:

en als er wat uitgebracht word dat niet te koop is voor de normale consument?
helaas ben ik het eens met Tim, ik vind tiesto ook meer en meer tegenvallen (terwijl ik zeker een groot fan ben en helemaal was).
Heb hier een whitelabel van hem liggen met remixen van madonna en radiohead. Sorry, ondanks dat de samples erg gaaf zijn, vind ik het erg tegenvallen. Nu is dit misschien nog niet het werk wat jij bedoelt, fredje, maar het geeft wel beetje aan dat het minder wordt.

En geef aub eens voorbeelden van zijn "underground"-werk. Ben ik wel erg benieuwd naar! sneaky :V
Topic: Ben je de Q-30 snel beu? (7-6-2005 12:13:00)
izza deal! laugh :D
Topic: Ben je de Q-30 snel beu? (7-6-2005 12:05:00)
Ik ben het inderdaad eens met Tim. ik heb leren (vinyl) draaien op een super-oem, en nu ik meer en meer op een sl draai, merk ik dat mijn correctietechniek op een sl wel wat te wensen overlaat.
Aan de andere kant, oefening baart kunst en als je regelmatig op beide tafels draait, wordt de overgang ook minder groot.
Q30 heb ik nooit mee gedraaid.
Topic: Slechtste ervaring (4-6-2005 14:38:00)
Niet zo happen joh... was maar geintje happy :)
Topic: Slechtste ervaring (4-6-2005 13:50:00)
ja, maar lekker handig als jij het sleuteltje toch in het slot laat zitten! razz :p laugh :D
Topic: Pro-case Van flightcase naar DJ-meubel (2-6-2005 21:47:00)

total tommy schreef:

Moetende mensen maar uitkijken, Ik loop hun biertje ook niet omver!
Dat ben ik niet met je eens... dronken mensen kijken niet uit... helaas TE vaak meegemaakt sad :(
Topic: female deejays (25-5-2005 11:21:00)
Tja, ik ben het wel eens met Dewit en tribalchef. Van mij persoonlijk hoeft het gewoon niet. Ik kom voor een goede dj, lelijk of mooi, man of vrouw boeit me niet. Moet gewoon lekker kunnen draaien.

Maar goed, er is schijnbaar een markt voor (helaas). Maar idd, voor een paar borsten zijn er meer voor de hand liggende opties laugh :D
Topic: Multikabel Analoog (22-5-2005 21:40:00)
psies, dat bedoelde ik ook!
Topic: Multikabel Analoog (22-5-2005 21:26:00)
eum.... dat van ons was niet echt volgens de regels. Wij hadden de multi direct de break out inlopen en aan de andere kant via een boxje (multi in, 8 stekkers uit). Maar de trekontlasting lukte bij ons niet goed!!! en je zit dus altijd aan die lange kabel vast sad :(
Topic: Multikabel Analoog (22-5-2005 21:24:00)
heb ik vroeger wel gedaan toen ik nog hobbybobby drive in had. ashamed :$ Ene kant een break out gemaakt, andere kant een boxje met daaruit 8 stekkers. Alleen moet je dan voor elke stekker een plus en min gebruiken (2 aders van de multi), zodat je hier veel minder lampen mee kan aansluiten.

Maarrr, ben blij dat ik niet meer met die knutseldingen aan hoef te komen laugh :D